Jump to content

goumas21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About goumas21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

goumas21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μια απτα ιδια... μου βγαζει error οτι ο υπολογιστης δεν ειναι ρυθμισμενος για απομακρυσμενη προσβαση ενω τα εχω κανει ολα...
  2. παιδια σας παρακαλω θα ηθελα οδηγιες για το πως να ρυθμισω το remote desktop. βημα προς βημα και που γραφω τι. πχ στο υπολογιστης νομιζω γραφω την ip του pc ή αν συνδεομαι με το ιδιο μοντεμ γραφω τη local ip και την ανοιχτη θυρα (πχ 192/185.1.1:1411) βοηθηστε καποιος. ειδα και στο youtube ενα βιντεο αλλα δε βοηθησε:
  3. παιδια με το κινητο προσπαθω να ανοιξω σελιδες που παιζουν βιντεακια εκτος του γιουτιουμπ κ δε μου παιζουν...ζηταει φλας πλειερ αλλα και παλι ενω το εκανα εγκατασταση ακομα δεν παιζουν... καμια λυση υπαρχει; ευχαριστω
  4. αυθεντικο: A R RAHMAN - jai ho remix: pussycat dolls - jai ho http://www.youtube.com/watch?v=UFpZ2mlR04I
  5. σωστοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς... ευχαριστω πολυ
  6. παιδια ενα τραγουδι που παιζει συχνα στο derti fm και λεει: "Μωρο μου σου εχω τρελή αδυναμια....." Το τραγουδαει μια κοπελα.
  7. 1. Εγω το εχω πριν απο τα χριστουγεννα και ειναι σαν καινουριο,ουτε ξεφλουδισμα ουτε τιποτα.Βασικο ειναι να μην το κακομεταζειριζεσαι και να το εχεις παντα στη θηκουλα που σου δινουν με την αγορα του. 2.Δε μου ερχεται κατι αυτη τη στιγμη... 3.Με το που το αγοραζεις αμεσως βαζεις τη ζελατινα προφυλαξης οθονης για να αποφυγεις αυτα που λες στο Νο1 :) . Αν δενεισαι εξοικειωμενος με HTC πρωτα εξερευνησε το μια δυο βδομαδες και μετα βαλε προγραμματακια κτλ.
  8. παιδια τελικα γνωριζει καποιος αν υπαρχει προγραμματακι video ringtone για το HD? δηλαδη να σε καλουν και αντι για τραγουδι να παιζει video στην οθονη? για nokia S60 εχω ηδη βρει,αλλα για HTC τιποτα ακομα...:(
  9. χτες βραδυ ψιλοεπαιζα με το κινητο και προσπαθουσα να δουλεψω ορισμενα προγραμματα κτλ. χωρις να το παρω χαμπαρι ειχε συνδεθει στο ιντερνετ απο μονο του και μεχρι να το καταλαβω και ενω εχω καρτοκινητο,απο 0,10cents υπολοιπο με πηγε στα -6,50Ευρω... ρωτησα και ενα φιλο και μου λεει οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι να πειραξω τις ρυθμισεις του παροχου για GPRS. Το θεμα ειναι ομως οτι χρησιμοποιω συχνα κλησεις 3G και αν αλλαξω τις ρυθμισεις GPRS το 3G δε θα δουλευει. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το εμποδιζω να μπαινει στο ιντερνετ απο μονο του ή τουλαχιστον ρε παιδια να με ρωταει πριν μπει? Και εκτος αυτου καποιο καλο antivirus να βαλω?παρακαλω δωστε και ενα link ευχαριστω πολυ.
  10. σορυ φιλε μου δεν ειχα δει το ποστ σου. απλα το κανεις εγκατασταση οπως ακριβως λεει αλλα δεν πας στις ρυθμισεις και το πληκτρολογιο. πρεπει να πατησεις το μικρο εικονιδιο του πληκτρολογιου κατω κατω που εμφανιζει το πληκτρολογιο στην οθονη σου. υστερα θα δεις διπλα απο αυτο το εικονιδιο ενα μικρο βελακι. αν πατησεις αυτο το βελακι εμφανιζεται ενα μενου που γραφει: -ρυθμισεις εισαγωγης μεσω αφης -αγγλικα/ελληνικα -phone keypad -compact qwerty -full qwerty -letter recognizer -αλλες μεθοδοι εισαγωγης Διαλεγεις το τελευταιο και απο το επομενο μενου διαλεγεις Fingerkeyb και εισαι ετοιμος.
  11. ας ρωτησω και κατι αλλο... γινεται αντι για κουδουνισμα οταν με παιρνουν τηλ να παιζει καποιο video που εχω αποθηκευσει στο κινητο?μηπως υπαρχει καποιο προγραμματακι να κανει αυτη τη δουλεια?
  12. παιδια εβαλα το fingerkeyboard και το εγκατεστησα οπως ακριβως λεει στη σελιδα. δηλαδη: Για εγκατασταση: - Δημιουργηστε ενα φάκελο με το ονομα FingerKeyb στο Program Files (καλυτερα στο device memory): /Program files/FingerKeyb/ και εξαγετε τα αρχεια που βρισκονται στο FingerKeyboard - ΧΧΧΧ edition v1.4.zip στον φακελο αυτο. Καταληγετε καπως ετσι: "/Program files/FingerKeyb/Skins" "Program files/FingerKeyb/Fingerkeyb_register.exe" "Program files/FingerKeyb/fingerkeyb.dll" Μετά τρέξτε το Fingerkeyb_register.exe και επιλεξτε το Fingerkeyb.dll. Επιλεγετε το 'Yes' για να το κανετε Register. Το πληκτρολογιο ειναι στο menu ''Other input Methods''. παταω Fingerkeyb_register.exe και μου πεταει παραθυρακι για register και παταω yes.δε μου ζηταει να επιλεξω το Fingerkeyb.dll....το οποιο οταν το κλικαρω μου γραφει οτι δεν υπαρχει προγραμμα να ανοιξει αυτο το αρχειο... επισης λεει μετα ''Other input Methods'' , υποτιθεται εννοει εισαγωγη (το εικονιδιο με το πληκτρολογιο) και αλλαζω απο full qwerty σε fingerkeyb και δεν το δεχεται,οπως και ολες τις αλλεσ επιλογες... τι κανω λαθος????:cry::cry::cry:
  13. thanx αυτο εκανα.απλα νομιζα πως μπορουσε να γινει λιγο πιο απλα :P
×
×
  • Create New...