Jump to content

theodoross

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by theodoross

  1. Καλή τύχη σε όλους από Κατερίνη :) Το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό!
  2. Το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο. Το έχεις άνετα μαζί σου στην παραλία χωρίς να φοβάσαι τα παιχνίδια με το νερό! Καλή τύχη σε όλους και ειδικά σε μένα :)
  3. Ελπίζω να αντέχει στην αρμύρα της θάλασσας! Καλό καλοκαίρι σε όλους.
  4. Καταπληκτική προσφορά! Μπράβο στο myphone και στην CitisShop. Καλή τύχη σε όλους από Κατερίνη!
  5. Καλή επιτυχία, ας κερδίσει ο πιο τυχερός:)
  6. Μακάρι να κέρδιζαν όλοι αυτό το υπέροχο και αδιάβροχο (αυτό το τονίζω γιατί ένα note 2 το χάλασα όταν έριξα νερό πάνω του) υπερτηλέφωνο. Καλή χρονιά σε όλους από Κατερίνη :).
  7. Ευχές για μια δημιουργική χρονιά. Καλή τύχη σε όλους!
  8. Μπράβο στο myphone και στην htc για την προσφορά, Καλή τύχη σε όλους!
  9. Ελπίζω η τύχη να με αποζημιώσει γιατί κατάφερα να χαλάσω το note 2 που πήρα τον Απρίλιο.
  10. Συγχαρητήρια, για τους καταπληκτικούς διαγωνισμούς! Καλή τύχη σε όλους.
  11. Φίλε cmavr8 είσαι απίθανος! Ευχαριστώ για τον κατάλογο με τις εφαρμογές με γλυτώνεις από πολύ κόπο και χρόνο. Όπως είπα και χθες το τηλέφωνο το αγόρασα από ebay Αγγλίας. Το αγόρασα από τον twester1234 στις 16 Ιανουαρίου 225 λίρες + 20 λίρες μεταφορικά. Ούτε τελωνείο ούτε τίποτα. Το τηλέφωνο ήρθε σπίτι σε φάκελο. Αυτά προς το παρόν.
  12. Ευχαριστώ, φίλε. Θα βάλω internet στο κινητό αλλά τόσο στον ΟΤΕ όσο και στον Γερμανό κοιμούνται όρθιοι. Πήγα να τους ρωτήσω και μου είπαν να πάρω το 1212. Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις wap και mms για cosmote; Σκέφτομαι να βάλω το πρόγραμμα που σου δίνει 200 MB με 15 Ευρώ. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  13. Γεια χαρά σε όλους από Κατερίνη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω. Την περασμένη εβδομάδα πήρα το G1 από το ebay Αγγλίας. Το κόστος ήταν 225 λίρες + 20 λίρες μεταφορικά δηλ 245 λίρες, περίπου 278 Ευρώ. Το τηλέφωνο ήρθε σε οκτώ μέρες στο σπίτι, μέσα σε φάκελο που περιείχε το κουτί του με όλα τα περιεχόμενα. Περιείχε επίσης εκτός από την αρχική μνήμη των 2 GB μια μνήμη των 8 GB. Το τηλέφωνο ήταν καινούργιο και με δυσκόλεψε στην ενεργοποίηση γιατί δεν είχα wap. Τελικά το ενεργοποίησα μέσω wifi. Σαν τηλέφωνο είναι καταπληκτικό. Αυτά προς το παρόν.
×
×
  • Create New...