Jump to content

mernides

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mernides

  1. mernides

    OnePlus 7T

    Να σου πω την αλήθεια, Gcam δεν εχω βάλει. Η στοκ εφαρμογή σε ό,τι έχω δοκιμάσει έχει ανταποκριθεί πολύ καλά και δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να το ψάξω περισσότερο. Από αυτά που έχω διαβάσει πάντως, υπάρχουν περιπτώσεις που δίνει το κάτι παραπάνω. Τις απαιτήσεις μου δε θα τις χαρακτήριζα πολύ υψηλές, αλλά στο oneplus 5 που είχα πριν δεν μπορούσα να βγάλω σοβαρή φωτογραφία παρά μόνο με pro mode και αρκετή υπομονή.
  2. mernides

    OnePlus 7T

    Η κάμερα για μένα είναι πολύ καλή. Φωτογραφίες ακόμα και στο auto βγάζει σωστά τα χρώματα και με καλή ποιότητα, συγκρίνεται άνετα με iphone 11 που είχε ο φίλος μου και βγάζαμε τα ίδια. Σε πολύ σκοτάδι, νύχτα με φως από το φεγγάρι μόνο, με το nightscape mode έμεινα εντυπωσιασμένος, αλλά πρέπει να μην υπάρχει κίνηση για να βγει σωστά. Βίντεο επίσης πολύ καλό αν και δεν το έχω δοκιμάσει σε πολύ σκοτεινές συνθήκες. Με την ηχογράφηση εγώ, που παω σε πάρτυ με ηλεκτρονική που παίζουν με 100+db κυριολεκτικά, είμαι σχετικά ικανοποιημένος, αλλά όταν παίζει πολύ δυνατά, κλείνω λίγο με τον αντίχειρα το μικρόφωνο, που βρίσκεται δεξιά της υποδοχής usb. Πάντως σε τεστ με iphone φίλου πάλι (που η apple θεωρείται ότι έχει την καλύτερη ηχογράφηση) εγω με το κόλπο με τον αντίχειρα έπιασα ικανοποιητικά - με κάποιες παραμορφώσεις - τον ήχο, ενώ στο φίλο με το iphone (χωρίς όμως να κάνει κάτι αντίστοιχο, απλά τραβούσε βίντεο) δεν αποτυπώθηκε καθόλου στην ηχογράφηση ένα πολύ μεγάλο εύρος από τις ψιλές νότες του κομματιού που έπαιζε. Μιλάμε όμως πάντα για τις πιο δύσκολες συνθήκες ηχογράφησης που θα συναντήσει κανείς. Τέλος, έχω κάνει και ηχογράφηση ομιλίας σε συνέδριο και όταν την άκουσα μετά ήταν το ίδιο σχεδόν με όταν ήμουν εκεί, μόνο σε 2-3 σημεία που μίλησαν από δίπλα χαμήλωσε σε ένταση ο ήχος από τον ομιλητή και δεν τον έπιασε σωστά, κάτι που όμως το θεωρώ λογικό.
  3. Παιδιά να μιλήσω ως άκυρος με το OP5 μου :lol: μήπως έχετε το wifi σε ρύθμιση 5GHz? Γιατί εγώ όταν είχα έτσι για κάνα 10ήμερο το OP5 η μπαταρία έπεφτε σαν να είχα κακό δίκτυο 4G. Μόλις το γύρισα στα 2.4GHz κατευθείαν ανέβηκε το SoT κατά 1 ώρα. Και μιας και το ψήνω πολύ άσχημα το upgrade ύστερα από 2 χρόνια, μια ερώτηση για τους κατόχους που το έχουν δοκιμάσει, τι λέει το μικρόφωνο σε ηχογράφηση πολύ δυνατής μουσικής (συναυλίες, clubs κτλ); Δυστυχώς είναι το μόνο μελανό σημείο του 5, αλλιώς θα άφηνα την αναβάθμιση για του χρόνου. Καημό το έχω να πάω σε μια συναυλία και να μην ακούγεται το βίντεο που τραβάω σα να βαράνε κατσαρόλες. :cry:
  4. Βρε παιδιά χαρείτε το θηρίο που έχουμε και αφήστε τους μικρότερους και ακατάλληλους φορτιστές. Μία πολύ καλή εμπειρική ένδειξη για το πόσο ταλαιπωρείται η μπαταρία στην πράξη είναι η θερμοκρασία του κινητού, αφού καθαυτή η θερμότητα χαλάει τα χημικά της μπαταρίας. Ε με το dash charger το κινητο μου ζεσταίνεται λίγο μόνο όταν φτάνει στο 90+%. Απόδειξη ότι μπαταρία έχει σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της OnePlus για να φορτίζεται με αυτόν τον φορτιστή. Τελεία.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του Note 5 εδώ και 7 μήνες, μόνο παράπονο η μπαταρία που με 4G βγάζει με το ζόρι 10 ώρες (3 ώρες SOT), τρέχοντας όμως πολλές εφαρμογές που κάνουν sync σε real time. Πλέον σκέφτομαι οτι δε θα πάρω κινητό ποτέ χωρίς πενάκι, απίστευτη αναβάθμιση εμπειρίας χρήσης. Μια ερώτηση μόνο, αν κάποιος ξέρει. Θελω να χρησιμοποιήσω το Samsung Pay αλλά έχοντας την έκδοση N920C από UAE, μου λέει ότι γίνεται να χρησιμοποιηθεί μόνο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Υπάρχει κάποιο σχετικό override ή καλύτερα να ξεχάσω το Pay?
  6. Λοιπόν, το έχω το κινητό μισό μήνα σχεδόν και έχω να πω ότι είναι φοβερό. Με μόνη έλλειψη το NFC (που ok στη χώρα μας δε χρησιμοποιείται πρακτικά πουθενά, τουλάχιστον ακόμα), πετάει. Μπαταρία με παιχνίδια, 3G και GPS, βγάζει 5-6 ώρες οθόνη. Σε έναν κύκλο που έκανα χρήση im και fb/instagram/twitter με wifi και όχι υψηλη φωτεινότητα, το 8ώρο SOT το έβγαλε άκοπα. Το μεγάλο ατού της συσκευής είναι ξεκάθαρα αυτό. Το cyanogen δεν κολλάει πουθενά και παραμετροποιείται σε υψηλό βαθμό. Ο snapdragon δε μασάει πουθενά και, κατά τη γνώμη μου, όποιος στέκεται στον αριθμό των πυρήνων, χάνει την ουσία, αφού η εμπειρία χρήσης είναι φοβερή. Για την κάμερα δεν έχω ιδιαίτερη γνώμη, καθώς δεν την πολυχρησιμοποιώ, αλλά σίγουρα είναι άνω του μετρίου. Η ποιότητα κατασκευής είναι ανώτερη του LG G3, το βάζω κοντά στο Xiaomi mi4, λόγω του ότι το μεταλλικό πλαίσιο φαίνεται να είναι όντως με ακρίβεια κατασκευασμένο. Γενικά, συστήνεται ανεπιφύλακτα ακόμα και για hardcore χρήση.
×
×
  • Create New...