Jump to content

courabiess

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About courabiess

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

courabiess's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πήρα τηλέφωνο το service της ZTE στο Ν.Ψυχικό, αλλα μου είπαν οτι επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει εισαχθεί από κάποιο ελληνικό κατάστημα, δεν το αναλαμβάνουν επειδή δεν το γνωρίζουν. Αρα τζιφος. Τελικά αν χρειαστει, θα αλλαξω την οθόνη μόνος μου, ή θα απευθυνθώ σε άλλον ειδικο (μου στάλθηκε με p.m. , ευχαριστω)
  2. Καλημέρα παιδιά. Έχω κι εγώ το V889s. Όλα καλά κι ωραία μέχρι που μου έσπασε η οθόνη, οπότε είμαι για αλλαγή. Τί να κάνω; 1. Υπάρχει κάποιο service της ΖΤΕ εδώ στη Ελλάδα για κινητά που είναι αγορασμένα από Κίνα? 2. Υπάρχει κάποιος καλός μάστορας που μπορεί να μου βρει ανταλλακτικό και να μου το φτιάξει; 3. Να παραγγείλω το ανταλλακτικό και να το φτιάξω(ή να το καταστρέψω) μόνος μου; Δεν θα ήθελα να καταλήξω σε αυτή την επιλογή παντως... Οποιος μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. courabiess

    ZTE V889S

    Καλημέρα παιδιά. Έχω κι εγώ το V889s. Όλα καλά κι ωραία μέχρι που μου έσπασε η οθόνη, οπότε είμαι για αλλαγή. Τί να κάνω; 1. Υπάρχει κάποιο service της ΖΤΕ εδώ στη Ελλάδα για κινητά που είναι αγορασμένα από Κίνα? 2. Υπάρχει κάποιος καλός μάστορας που μπορεί να μου βρει ανταλλακτικό και να μου το φτιάξει; 3. Να παραγγείλω το ανταλλακτικό και να το φτιάξω(ή να το καταστρέψω) μόνος μου; Δεν θα ήθελα να καταλήξω σε αυτή την επιλογή παντως... Οποιος μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Καλημέρα κι από μένα! Εγώ που ψαχνω για κινητό για τον πατέρα μου, να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο μοντέλο; Τα κριτήρια που μου έθεσε είναι τα εξής: 1. Να είναι Nokia 2. Να ΜΗΝ έχει οθόνη αφής 3. Να έχει σχετικά μεγάλη οθόνη για να βλέπει φωτογραφίες από τα εγγόνια... 4. Να μην ξεπερνάει τα 100 ευρώ Με Internet δεν ασχολείται, οπότε του είναι αδιάφορες κάποιες λειτουργίες όπως web browsing, email, facebook κλπ Επίσης δεν το παραμετροποιεί καθόλου, όπως θα του το δώσω, έτσι θα το έχει μεχρι να χαλάσει, άρα κι αυτό αδιάφορο (πφφφ... γονείς! δεν τα παίρνουν με τίποτα) Δεκτές κι άλλες προτάσεις για ΝΟΚΙΑ
  5. courabiess

    ZTE V889S

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Αυτονομία καλή, 2 μέρες χαλαρα, μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με τη χρήση. Κάμερα πολύ μέτρια, ό,τι υποδηλώνει το 3.2 megapixels, χωρις φλας. Αναμενόμενο. Οθόνη μέτρια, στον ήλιο δεν βλέπεις καλά, αλλά υπό σκιά μια χαρα. Αρκετά καλή, αλλα χωρις να λες και γουάου... Ταχύτατη απόκριση, καλή ποιότητα ομιλίας, τρέχει αρκετά γρήγορα στο internet. Όλα αυτά χωρίς καμία παρέμβαση πέρα από αλλαγές στις ρυθμίσεις του ίδιου του jellybean (χωρις root, χωρίς αλλαγή ROM κλπ) Δεν είναι το καλύτερο κινητο στον κόσμο, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ είναι το καλύτερο κινητό που μπορείς να αγοράσεις με 62 ευρώ.
  6. courabiess

    ZTE V889S

    Μόλις παρέλαβα και θεωρώ ότι 13 ημέρες είναι αρκετά γρήγορα για SG (η παραγγελία έγινε στις 19/09). Δεν έχω κάνει και πολλά πράγματα ακόμη, αλλα από το λίγο που έχω "παίξει", φαίνεται αξιοπρεπής συσκευή. Η οθόνη δεν είναι κακή τελικα κι ας μην είναι 16000Κ χρωμάτων. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το πόσο ελαφριά είναι. Κατασκευαστικά φαίνεται αρκετά στιβαρή πάντως. Δεν θέλω να φανώ ότι τα λέω αυτά για να παινέψω την επιλογή μου, αλλά για τα 60 ευρώ που πλήρωσα είμαι πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν που έλαβα!! Και πάντα μιλάω με τη λογική του αυστηρού budget και του value for money.
  7. courabiess

    ZTE V889S

    Το παραγγειλα προχτες απο minideal.net στα 80 δολαρια(~62 έουρος). Τί να λέμε τώρα, με τα χρήματα αυτά ΔΕΝ βρίσκεις κάτι καλύτερο. Και μην αρχίσετε να μου λέτε αν δώσω 30 ευρω παραπάνω, θα βρω κατι καλύτερο.. Μιλάμε για μπάτζετ 70 ευρω, δε είμαι διατεθιμένος να δωσω ουτε σεντ παραπάνω. Ας μου βρει κάποιος κατι καλύτερο με αυτο το μπατζετ, να το πάρω. Σκεπτικο: - Γνωστή εταιρια(ΖΤΕ), 4αρα οθονη, 1GHz dual core, καλή υποστήριξη κοινότητας. - Δεν μου αρκούν τα 3.2 megapixels, αλλά ούτε και τα 8 ή 10 megapixels οπουδήποτε κινητου θα μου αρκούσαν. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τα 12 megapixels της Canon που έχω. - Γνωρίζω ότι δεν εχει τέλεια οθόνη, αλλα εχω Tablet, δεν θέλω καλύτερη οθονη για να βλέπω ταινιες και να παίζω βαρια παιχνίδια. Για τηλέφωνο το θέλω... - Του χρόνου που μπορει να ξανα-αλλάξω κινητο(όπως οι μισοι+ Έλληνες), δεν θα έχω χάσει παρά μόνο 62 ευρω(θα έχουν ήδη αποσβεστει...) Όταν το λάβω, ελπίζω να βρω χρόνο για γράψω εντυπώσεις.
  8. Καλησπέρα σε όλους! Μόλις αγόρασα το Optimus One, το οποιο είναι το πρώτο μου smartphone. Το προηγούμενο κινητό μου είναι το Nokia N85, το οποίο εδώ και 2,5 χρονάκια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο(μηδέν προβλήματα), αλλά αναπόφευκτα, τα γέρικα άλογα... Μια χαζή ερώτηση, η οποία σίγουρα έχει ήδη απαντηθεί κάπου σε κάποιο thread, αλλα μεσα στην γκαντεμιά μου δεν έπεσα πάνω της όσο κι αν το έψαξα(κοιταξα περίπου 150 σελίδες...) Από το παλιο μου κινητο(Ν85) πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές που ειναι αποθηκευμενες στην μνημη του κινητού κι οχι στην sim, στο καινούριο(P500)??? Εκτιμητέα η όποια "βημα-βημα" απάντηση, ή και η παροχή κάποιου shortcut στην ήδη υπάρχουσα απάντηση. Θεωρείστε οτι μιλάτε σε παιδάκι:D Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να το αποχωριστείτε το 2x ??? Καλή τύχη σε όλους!!
×
×
  • Create New...