Jump to content

mainstorm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mainstorm

  1. Καλησπερα σε ολους ! Θελω να μου δωσετε τα φωτα σας. Ειχα καρτοπρογραμμα vodafone για 2 χρονια περιπου. Αποφασισα πριν απο 2 βδομαδες να αλλαξω εταιρεια και εκανα φορητοτητα σε ενα απο τα προγραμματα απεριοριστα της Cosmote. Ολα καλα με την φορητοτητα, αλλαξε κανονικα η εταιρεια, μεχρι που ερχεται ο λογαριασμος της Vodafone. Πηγαινω στο καταστημα να τον πληρωσω και εμεινα εκπληκτος καθως ο υπαλληλος μου ειπε πως περαν του παροντος λογαριασμου θα ερθει και ενας ακομα για τις 4 μερες που χρησιμοποιησα το καρτοπρογραμμα μεσα στον καινουριο μηνα ! Το θεμα ειναι οτι δεν θα χρεωσουν τις 4 μερες αλλα ολοκληρο τον μηνα ! Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο ? Οντως οφειλω να πληρωσω ολοκληρο τον μηνα ?
  2. Μια βοηθεια οποιος ξερει....Τον Αυγουστο εκανα ανανεωση το συμβολαιο μου με την vodafone....μπορω να αλλαξω το υπαρχον συμβολαιο και να παω σε αλλο με μεγαλυτερο παγιο η πρεπει να περιμενω να συμπληρωθει το 8μηνο....?
  3. Καλησπερα σε ολους καταρχας.....ειμαι κατοχος ενος iphone 3GS για περιπου ενα χρονο και παντα στριφογυριζε στο μυαλο μου η ιδεα του jailbreak! Παρολο τις αναζητησεις στο forum ακομα εχω την αισθηση πως αν το επιχειρησω θα κανω καποιο λαθος και το κινητο θα με "αποχαιρετησει"!!!! Διαβασα πανω κατω τι να κανω για να πραγματοποιησω το jailbreak απλα θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω να μην κανω και αν οι φοβιες μου ειναι χαζες.....iphone 3gs στην 4,1 εχω....ευχαριστω προκαταβολικα....
  4. Kαλημερα παιδες.....μετα απο πολυ ψαξιμο αποφασισα να ρωτησω επιτελους.....μετα απο format στο pc θελω να μεταφερω τα τραγουδια που εχω στι iphone στην βιβλιοθηκη του itunes......εψαξα παντου και δεν βρηκα κατι.....ευχαριστω προκαταβολικα.....
  5. ναι το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω που μπορω να βρω το τελευταιο back up....ολα τα apps και τους ηχους τα εχω περασμενα στο itunes αλλα χαθηκαν και οι επαφες μου....... Δεν ξερει κανεις??? εχω σοβαρο προβλημα καθως χαθηκαν ολες οι επαφες μου......
  6. Καλημερα παιδες......μια ερωτηση....εκανα restore και απο απροσεξια set up as new device.....μπορω να βρω καπως τωρα το προηγουμενο back up μου?? ακυρωνα ολους τους καινουριους συνχρονισμους και το τελευταιο που εχω διαθεσιμο ειναι αυτο πριν το restore....υπαρχει καποιος τροπος?
  7. Τελικως εγινε αυτο που περιμενα.......υπαρχει περιπτωση μου ειπε να το βγαλουν εκτος εγγυησης αν εχει καει απο την ταση......κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο??? τον ανταπτορα τον κρατησα για καλο και για κακο.....
  8. Θα παω αυριο κιολας........ελπιζω να μην βρεθω προ εκπληξεως!!! Ευχαριστω πολυ!
  9. Καλημερα παιδια.......εχω προβλημα με το τροφοδοτικο usb......σημερα που το εβαλα να φορτισει στην πριζα δεν φορτιζε ενω στον υπολογιστη κανονικα....οποτε το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο Usb....πηρα το i phone πριν ενα μηνα....με καλυπτει η εγγυηση για την συγκεκριμενη βλαβη????
  10. Προσπαθω να κανω register μεσω itunes αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το iphone number.....διαβασα καπου οτι πρεπει πρωτα να συνδεσω το iphone να μπω στo itunes και μετα θα το αναγνωρισει απο μονο του αλλα τζιφος....κανω κατι λαθος?
  11. Χαιρετω απαντες καταρχας μιας και ειμαι καινουριος στην παρεα.......μια ερωτηση αν και λιγο χαζη αλλα πολυ σημαντικη για μενα! Εκανα καινουριο συμβολαιο στην Vodafone με 750ΜΒ internet....Οταν συνδεομαι μεσω wi-fi χρησιμοποιιω αυτα τα MB η απο την ασυρματη συνδεση internet? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...