Jump to content

mainstorm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mainstorm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mainstorm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους ! Θελω να μου δωσετε τα φωτα σας. Ειχα καρτοπρογραμμα vodafone για 2 χρονια περιπου. Αποφασισα πριν απο 2 βδομαδες να αλλαξω εταιρεια και εκανα φορητοτητα σε ενα απο τα προγραμματα απεριοριστα της Cosmote. Ολα καλα με την φορητοτητα, αλλαξε κανονικα η εταιρεια, μεχρι που ερχεται ο λογαριασμος της Vodafone. Πηγαινω στο καταστημα να τον πληρωσω και εμεινα εκπληκτος καθως ο υπαλληλος μου ειπε πως περαν του παροντος λογαριασμου θα ερθει και ενας ακομα για τις 4 μερες που χρησιμοποιησα το καρτοπρογραμμα μεσα στον καινουριο μηνα ! Το θεμα ειναι οτι δεν θα χρεωσουν τις 4 μερες αλλα ολοκληρο τον μηνα ! Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο ? Οντως οφειλω να πληρωσω ολοκληρο τον μηνα ?
  2. Μια βοηθεια οποιος ξερει....Τον Αυγουστο εκανα ανανεωση το συμβολαιο μου με την vodafone....μπορω να αλλαξω το υπαρχον συμβολαιο και να παω σε αλλο με μεγαλυτερο παγιο η πρεπει να περιμενω να συμπληρωθει το 8μηνο....?
  3. Καλησπερα σε ολους καταρχας.....ειμαι κατοχος ενος iphone 3GS για περιπου ενα χρονο και παντα στριφογυριζε στο μυαλο μου η ιδεα του jailbreak! Παρολο τις αναζητησεις στο forum ακομα εχω την αισθηση πως αν το επιχειρησω θα κανω καποιο λαθος και το κινητο θα με "αποχαιρετησει"!!!! Διαβασα πανω κατω τι να κανω για να πραγματοποιησω το jailbreak απλα θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω να μην κανω και αν οι φοβιες μου ειναι χαζες.....iphone 3gs στην 4,1 εχω....ευχαριστω προκαταβολικα....
×
×
  • Create New...