Jump to content

ron149

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ron149

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ron149's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η D880BDHJ1 είναι η νεότερη? Εγώ την κλασική έχω, D880BDHE2, να το πάω για αναβάθμιση?
  2. Πήρα πριν λίγων ημερών και γω αυτήν τη συσκευή και οφείλω να πω πως με προβληματίζομαι λίγο για το κατά πόσο είναι καλής ποιότητας κινητό. 1)Με ξενέρωσαν οι υπερβολικά λιτές οδηγίες που είχε στη συσκευασία. Δεν έχει κάποιον πλήρη οδηγό- ούτε στο σάτι της samsung- παρά μόνο αυτό το quick start guide. 2)Εκτός αυτού, δεν έχει τόνους, και τελικό s στις επαφές. Επίσης ελληνικά sms μπορείς να γράψεις μόνο με κεφαλαία. Τι σκατά? Αυτό μου συνέβαινε με ένα μιτσουμπίσι που είχα παλιά το οποίο στην αρχή μπορούσα να γράψω μόνο 70 χαρακτήρες και μετά όταν το πήγα για αναβάθμιση μπορούσα μεν να γράψω 160 αλλά μόνο κεφαλαία, όπως εδώ. 3)Προσπάθησα να στείλω τις επαφές μου από το k700 και δεν τα κατάφερα. Ενώ μου λέει ότι έλαβε ένα αρχείο .vcf οι επαφές δεν υπάρχουν πουθενά, ούτε αυτό το αρχείο μπορώ να το βρω κάπου. Καθόμουν και έκανα συγχρονισμούς με outlook και ιστορίες.. 4)Τέλος, με βάζει σε σκέψεις ένα ηλίθιο μαιλ από αυτά που κυκλοφορούν που λέει να κοιτάξουμε το ΙΜΕΙ του κινητού μας (πατώντας *#06#) και να βγάλουμε συμπεράσματα από το 7ο και 8ο ψηφίο του για την ποιότητά του. Σύμφωνα με το μαιλ αυτό, αν τα ψηφία αυτά είναι 08 ή 80 (εμένα είναι 08) τότε είναι πολύ κακής ποιότητας, αν είναι 01 είναι από τη Φιλανδία, αν είναι 00 είναι λέει πολύ καλό, αν είναι 13 είναι πολύ επικίνδυνο και κάτι τέτοιες μπαρούφες (θέλω να πιστεύω ότι είναι). Άρχισα λοιπόν να τσεκάρω όλα τα άλλα κινητά μου και άλλα είχαν 00 και άλλα 01, κανένα δεν είχε 02. Δεν τσεκάρετε και σεις? Επίσης, γιατί έχει 2 ΙΜΕΙ αυτή η συσκευή? Επειδή και καλά έχει δύο κεραίες (αν καινομίζω πως έχει μόνο μία)? Τότε τι νόημα έχει το ΙΜΕΙ? Δεν υποτίθεται ότι είναι για την ταυτοποίηση της συσκευής?
  3. Εγώ έχω ακούσει ότι το πλαίσιο συνεργάζεται με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και ότι μπορείς να το πάρεις από κει αν θες κάνοντας χρήση της επιδότησης. Πήγες να ρωτήσεις στο πλαίσιο και σου είπαν ότι δεν γίνεται? Πάντως φαντάζομαι ο λόγος που δεν το φέρνουν λογικά στα καταστήματα της vodafone (και της cosmote σίγουρα από όσο ξέρω) είναι επειδή δεν τους συμφέρει αφού εχοντας δύο κάρτες μπορείς να εκμεταλευτείς προνομιακές χρεώσεις καλύτερα (π.χ. στη μία έχεις whats up για φτηνά μηνύματα και στην άλλη cosmocarta για φτηνή ομιλία κλπ)
  4. οπότε, λογικά, πράγματι, όπως ήταν αναμενόμενο, όταν έχει δύο κάρτες ΣΙΜ ενεργές εκπέμπει -σε κατάσταση αναμονής- πιο συχνά, με αποτέλεσμα η μπαταρία να κρατά λίγότερες ώρες (3 μέρες ας πούμε). Ωστόσο αν το λειτουργείς με μία κάρτα η αυτονομία του , καθώς και η μέση ακτονοβολία του σε κατάσταση αναμονής, είναι μία χαρά, ίσως καλύτερη και από τα άλλα κινητά της αγοράς. ;)
  5. Το λειτουργείς με μία κάρτα SIM ή με δύο?
  6. Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό θέλω να σας ρωτήσω το εξής.. Από ό,τι κατάλαβα (νομίζω το έλεγε κάποιος σε προηγούμενο ποστ) υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις την μία από τις δύο κάρτες και να έχεις ανοιχτή μόνο τη μία, έτσι δεν είναι? Για να γίνει αυτό απαιτείται ολόκληρη διαδικασία, επανεκκίνηση κλπ.. ή γίνεται εύκολα και γρήγορα, δηλαδή σαν να βάζεις προφίλ "εκτός σύνδεσης" σε ένα συνηθισμένο κινητό? Εφόσον συμβαίνει κάτι τέτοιο (δλδ λειτουργείς το κινητό με μία κάρτα) τότε λογικά δεν θα αυξάνεται και η αυτονομία της μπαταρίας σχεδόν στο διπλάσιο? Αφού τότε σε κατάσταση αναμονής, θα εκπέμπει τις μισές φορές από ότι αν είχε δύο κάρτες (και θα έχει και λιγότερη ακτινοβολία στην αναμονή).. Το λέω αυτό επειδή διάβασα από πολλούς ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με την αυτονομία της μπαταρίας και επειδή προσωπικά θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να ενεργοποιώ και απενεργοποιώ κάποια από τις δύο κάρτες όταν θέλω π.χ. αν δεν θέλω να με παίρνουν τηλέφωνο στον έναν από τους δύο αριθμούς κάποιες συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, χωρίς να ανοιγοκλείνω και βάζω-βγάζω τις κάρτες από το κινητό.. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...