Jump to content

eximnos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eximnos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

eximnos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα κι από εμένα.... Το αναβάθμισα και νομίζω την πάτησα άσχημα.... Σέρνεται..... Update Μπορεί και όχι. Θα κάνω μια ενημέρωση τις εφαρμογές και θα σας πω σιγουρότερα... Update2 Λοιπόν να πάρω πίσω την αρχική μου απογοήτευση... μετά από μερικά update εφαρμογών βλέπω οτι δεν έχει πρόβλημα! Άφηνα επίτηδες ανενημέρωτες τις εφαρμογές από ένα σημείο και μετά αλλά με την νέα έκδοση δεν έτρεχαν σωστα. Φαίνεται μια χαρά, λίγο συνήθεια θέλει με τα καινούρια χρώματα και σχέδια.
  2. Νταφάκ!!! Τι λες βρε?? Τι νιώθεις?? Μπουρμπούλίθρες??
  3. Πολύ όμορφη σκέψη! δεν νομίζω όμως προσωπικά ότι θα είχε πιθαντητες...:(
  4. Αυτό το Τ9 ρε παιδιά... μπορεί να διορθωθεί κάπως?? Δεν γράφει ελληνικά... :(
  5. Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα!!!! Το Τ9 δεν περιέχεις ελληνικές λέξεις νομίζω... μόνο αγγλικές!!!! Πες μου οτι πρέπει να το τις μάθω όλες εγω!!!!!!!!!!!!!!
  6. Σχετικά με την ROM του Κυριλου, δεν ξέρω ποιά είναι η τελευταία και πιο "σωστη" για να του περάσω... Αν κάποιος έχει άποψη... ...κι ένα λινκ...
  7. Καλό καλοκαίρι παίδες!!!! Καλά να περνάμε, και ας τα αφήνουμε και λίγο στην άκρη τα κινητά όταν είμαστε με παρέα!! ;)
  8. Άν κάνεις 5 φορές λάθος σου βγάζει επιλογή "ξεχάσατε το μοτίβο?". Το πατάς και συμπληρώνεις το mail και το password! Το δοκιμάσατε??
  9. Φίλε μου έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αν και δεν μου ζητάει επανεκκίνηση. Ζητάει πιν στα καλά καθούμενα. Προτείνεις αναβάθμιση δηλαδή?? Ξέρεις αν κάνοντας "επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις" επαναφέρει το κινητό σε καθαρή 2.1???
  10. Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι οτι γίνεται πανικός απο προβλήματα!!! Καλά κάνω και δεν το πειράζω?? Άν έχεις ένα πρόβλημα με την αναβάθμιση, πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις το κινητό σου όπως όταν το πήρες απο το κατάστημα??
  11. Κυριλλος Vs 2.2 >>> αποτέλεσμα?
×
×
  • Create New...