Jump to content

ANG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About ANG

  • Ημ. Γέννησης 24/04/1969

Συσκευή

  • Συσκευή
    Honor 9X

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

ANG's Achievements

  1. Σουπερ διαγωνισμος !!! Αντε με το καλο ...
  2. ANG

    Huawei P10 Lite

    Μ ενδιαφερει για αγορα ενα P10 lite (σφραγισμενο) που ειναι απο επιδοτηση Cosmote . Exω Wind , υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο θεμα γιατι το κινητο ειναι στημενο μονο για Cosmote ? Συχγωρεστε με αν η ερωτηση ειναι ανοητη , εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με εταιριες και κινητα ! Ευχαριστω πολυ .....
  3. Καλημερα παιδες ! Διαβασα καποια σχολια για κακη ποιοτητα κλησεων . Στο σκρουτζ τα σχολια ειναι αρκετα και ειδικοτερα αναφερονται στο μικροφωνο . Φιλος που το πηρε στη γυναικα του μου ειπε οτι την ακουει πολυ διαφορετικα (χειροτερα εννοουσε!) απ οτι με το προηγουμενο τηλ της . Μπορειτε να βοηθησετε ? Ποια ειναι η εικονα που εχετε για τον ηχο (εσεις ή οι συνομιλητες σας ) ? Ειναι καποια μεμονωμενα κομματια ή ειναι ο κανονας ? Ευχαριστω πολυ! :-)
  4. Καλη χρονια και καλη επιτυχια σε ολους.
  5. Χρονια πολλα σε ολους!καλες γιορτες και τυχερες!ευχαριστουμε!τελειος διαγωνισμος! καλη μας επιτυχια!!
  6. Καλό καλοκαίρι σε ολους !!!! (Και με την νίκη)
  7. Καλημερα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη !!!
  8. ANG

    Sony Xperia Z1

    Μες το μυαλο μου εισαι ... Αριβως την ιδια ερωτηση ημουν ετοιμος να κανω ! Για το τζαμι της nilkin . Περιμενουμε φωτογραφιες ! Εχει καποιος απο εσας παρατηρησει φθορα στην εργοστασιακη ζελατινα ? Η δικια μου εχει , κατω στην περιοχη που γινονται ο πιο πολλες κινησεις του δαχτυλου . Το κινητο το εχω απο αρχες αυγουστου ! Τελος παντων , να την βγαλω ή οχι ? Εχει νοημα ?
  9. Τηλεφωναρες οπως παντα απο το myphone.gr Μπραβο σας !!!
  10. Τελειο δωρο οπως παντα . Εις αναμονη λοιπον της κληρωσης ....
  11. ANG

    Sony Xperia Z1

    Εχω το κινητο κοντα 2 μηνες . Οκ γρηγορο μηχανακι , ωραια η μεγαλη οθονη ,χορταστικη αλλα και δυσχρηστη τελικα . Εχω κανα δυο θεματακια που με εκνευριζουν και αυτο συμβαινει γιατι απο ενα τηλεφωνο των 430 ευρω (τοτε) και που υποτιθεται οτι ειναι η ναυαρχιδα της εταιριας περιμενεις ολα να ειναι τελεια . Ενα ειναι η σιμ που στο ασχετο δειχνει να μην υπαρχει . Ετσι ξαφνικα χανεται και ετσι ξαφνικα ξαναερχεται . Στην αρχη την εβγαζα , reboot, και ολα καλα . Τωρα την αφηνω ετσι οπως ειναι και μετα απο λιγο (20''-40") την ξαναβλεπει . Συχνοτητα δεν υπαρχει , μπορει να το κανει 2 φορες μεσα σε μια μερα και μετα απο 3 μερες ξανα . Ρωτοντας δεξια και αριστερα , μου προτειναν να αλλαξω την κομμενη μου σιμ και να αγορασω ετοιμη μικρη . Το εκανα αλλα δεν γλυτωσα απο το φαινομενο . Το αλλο και πιο εκνευριστικο ειναι τα ακουστικα . Θεωρω οτι ειναι ακουστικα αξιας 1 ευρω στο ebay. Εχουν την ποιοτητα ηχου που αγοραζεις απο τους πλανοδιους πωλητες . Χαλια δηλαδη . Κυριαρχουν οι υψηλες συχνοτητες , μετριες μεσαιες και οι χαμηλες ειναι απουσες !!! Το πιο δυσκολο ειναι ομως το θεμα με την ενταση . Ακουω τα αγαπημενα μου podcast και οταν δεχομαι κληση η ενταση ειναι καθε φορα διαφορετικη με αποτελεσμα να με "κουφαινει" . Η προστασια της οθονης ειναι αστεια . Η περιοχη που γινεται συνηθως η πλειοψηφια των κινησεων (κατω δηλαδη) εχει ηδη σημαδια χρησης . Ειναι τραγικο . Το Samsung s που ειχα , κινητο 3 (και βαλε) ετων ειναι σε καλυτερη κατασταση. Η ανοιχτη ακροαση του Z ειναι ψοφια . Μονο μεσα στο σπιτι την ακους σωστα . Και το κερασακι στην τουρτα , πηρα στο 80111810810 για να βοηθησουν στα θεματα μου και το μονο που ειχε να πει ο υπαλληλος ηταν κανω φορματ . Η κληση μου στο νουμερο αυτο χρεωθηκε με 0.7 του ευρω !!!
×
×
  • Create New...