Jump to content

PETROSLEON

Members
  • Δημοσιεύσεις

    334
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Galaxy Note 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Χανιά

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

PETROSLEON's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

12

Φήμη

  1. Καλησπερα, Μετά από την μη συμφερουσα επισκευη του S22 ultra αποφασισα να παω σε κατι οικονομικοτερο αλλα και μικροτερο.. Επελεξα το S24 γνωριζοντας οτι δεν ειναι το πιο δημοφιλες της σειρας κυριως λογω Exynos.... Το εχω εδω και μια εβδομαδα και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Η χρηση ειναι κυριως κλησεις και browsing.. Αυτονομια περιπου οσο το S22 ultra αν οχι λιγο καλυτερη. Αν και ολες αυτες τις μερες το εχω παρακανει με το στησιμο και τις δοκιμες. Η γενικοτερη εμπειρια χρησης ειναι αισθητα καλυτερη (ταχυτητα - οθονη) Με το προσφατο update εστρωσαν τα καπως ατονα χρωματα. Το μεγεθος δεν το συζητω.. Δυσκολα με βλεπω να ξαναπηγαινω σε μεγαλη συσκευη.. Αυτα σε γενικες γραμμες..
  2. Εγώ μέχρι τώρα με μεμβράνες την είχα βγάλει. Αρχικά χρησιμοποίησα 2 γνήσιες της Samsung και κατόπιν μεμβράνες Hydrogel από Ali. Γρατσουνιές δεν είχα καθόλου αλλά εκ του αποτελέσματος δεν με προστάτευσαν από σπάσιμο... Ίσως ένα tempered να με είχε γλυτώσει... Παρεμπιπτόντως πουλήθηκε το s22 Ultra με την σπασμένη οθόνη και κρατάω ξανά το παλιό μου Note 10. Ωραία η μεγάλη οθόνη αλλά πόσο πιο βολικό το Note στο χέρι και στην τσέπη.. Δυστυχώς μικρότερη συσκευή με s pen πλέον δεν υπάρχει και είμαι σε σκέψεις για το επόμενο...
  3. Φίλε μου αν θέλεις άλλαξε το "dislike" που φαντάζομαι κατά λάθος έκανες στην απάντηση μου μια και σημαίνει: "Not helpful/Misleading"....
  4. Δυστυχώς δεν ισχύει πλέον για περιπτώσεις εκτός εγγύησης. Copy-paste από την απάντηση της Smartec στην σχετική μου ερώτηση. "Η SAMSUNG έχει τροποποιήσει την πολιτική της και δεν αλλάζεται μαζί με την οθόνη και η μπαταρία για τις συσκευές που διαχειρίζονται εκτός εγγύησης, όπως το σπάσιμο"
  5. Αυτο γνωριζα κι εγω αλλα πλεον δεν ισχυει. Οπως μ ενημερωσαν απο την smartec η Samsung αλλαξε αυτη την πολιτικη και για επισκευες εκτος εγγυησης, οπως στην προκειμενη το σπασιμο οθονης... Οποτε τα 335 ευρω αφορουν αποκλειστικα κοστος οθονης, εργασια και φπα..
  6. Ευχαριστημενος ημουν. Αλλα με δεδομενο οτι οι τιμες σε μεταχειρισμενα ειναι γυρω στα 500 ευρω πιστευω οτι τα 335 ευρω ειναι πολλα. Σκεφτομαι να το βαλω αγγελια στα 240 ευρω. Προς το παρον χρησιμοποιω το προηγουμενο μου Note 10 στο οποιο ειχε σπάσει μονο το digitizer οποτε λειτουργικα ειναι οκ.. Επειδη ομως οι περισσοτερες συσκευες μου ειναι Samsung (smartwatch, buds, smarttags,tablet, tv, soundbar) θα μεινω στη Samsung. Ισως θα περιμενω να πεσουν καπως οι τιμες στιν καινουρια σειρα S..
  7. Καλησπερα, Το 1 ετους s22 ultra πριν μερικες μερες επεσε απο την τσεπη απο μικρο υψος αλλα χτυπησε σε καποια προεξοχη, με την ακρη της οθονης λιγο πανω απο τη μεση. Αποτελεσμα ηταν να σπασει το digitizer αλλα και η οθονη. Εκανε μια ασπρη γραμμη απο την μια ακρη στην αλλη.. Στην smartec μου ζητησαν 335 ευρω.. Αν ηταν λιγο κατω απο 300 θα το εφτιαχνα.. Σκεφτομαι να το δωσω για ανταλακτικα και να παρω κατι αλλο.. Ποια ειναι η γνωμη σας?
  8. Καποιοι την εχουν παρει. Εμενα εμφανιστηκε 8/3 (EUX)
  9. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να περιορίσεις την πιθανότητα να εγκλωβίσεις σκόνη κατά την τοποθέτηση. Ένας από αυτούς που πολλοί συστήνουν είναι σε χώρο με υδρατμούς π.χ. στο ντουζ
  10. Η εργοστασιακή μεμβράνη έχει ένα οδηγό και είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθεί ακριβώς όπως πρέπει. Μόνο να μην έχει σκόνη. Στο Note 10 κατάφερα και έσπασα το digitizer έχοντας το στην μπροστινή τσέπη με την οθόνη προς τα μπροστά ακούμπησα λίγο απότομα στην άκρη του νιπτήρα.. Πήρα απο Κίνα μία ίδιου τύπου μεμβράνη (Hydrogel Film) και την τοποθέτησα και τώρα το ράγισμα της οθόνης ενοχλεί ελάχιστα. Κι εγώ αρχικά σκεφτόμουν να πάρω μια 2η sim και να έχω για πρόχειρο το Note, αλλά τελικά το έχω παροπλίσει και χρησιμοποιώ αποκλειστικά το S22 ultra έχοντας φυσικά και μία θήκη TPU. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα στην τσέπη η οθόνη μπαίνει κοιτώντας προς τα πίσω..
  11. Βγήκε και το update του Μαρτίου.
  12. Δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά στην αίσθηση.. Και το Note το τελευταίο διάστημα το χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό χωρίς τη μεμβράνη (και φυσικά δεν γλύτωσα τις γρατσουνιές). Στο S22 ultra έβαλα τη μεμβράνη μερικές μέρες μετά την αγορά. Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει άψογα χωρίς να το έχω ξανακαταχωρήσει μετά την τοποθέτηση. Όσο για δαχτυλιές επίσης δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά. Τώρα κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη...
  13. https://www.youtube.com/watch?v=V6O4by5JrhA
  14. Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. 'Έχει αρκετές ρυθμίσεις. Μια πολύ βολική λειτουργία είναι ότι μπορείς (τουλάχιστον με samsung buds) να εναλλάσσεις τους αγαπημένους σταθμούς. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλες εφαρμογές Σύμφωνα με συγκριτικά τεστ με τον αντίστοιχο 25W η διαφορά στους χρόνους φόρτισης είναι πολύ μικρές και ίσως δεν αξίζει ή διαφορά στην τιμή.
  15. Στο note 10 είχα κρατήσει την εργοστασιακή μεμβράνη για αρκετό καιρό. Σ' αυτό μετά από γνώμες κι άλλων κατόχων αποφάσισα να τοποθετήσω την εργοστασιακή μεμβράνη από την οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
×
×
  • Create New...