Jump to content

moutzaxedin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by moutzaxedin

  1. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ή χρησιμοποιεί ήδη για screen protector τζαμάκι; αξίζει;
  2. Έπεσε 3% όχι στο 3%....καθόλου δεν σε κοροιδεύω..το κινητό είναι 3 εβδομάδων,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό...όσο για τη δουλειά λόγω σπουδών στο εξωτερικό βγάζω μεροκάματο σε λάτζα ;)
  3. Για την ώρα υπερευχαριστημένος. Το φορτίζω ανα 2 μέρες, με φουλ χρήση (ακόμη δεν εχω χρησιμοποιήσει 3G). Πάντως στη δουλειά χθες το ειχα ένα 3ωρο να παίζει το spotify, συν whatsapp, fb (τι δουλειά κάνεις είπαμε?) και το κινητο έπεσε 3%.
  4. Σήμερα μου ήρθε από το Amazon αυτή η θήκη μαζί με stylus για το 535. Το κινητό εφαρμόζει μια χαρά, 4θήκες για κάρτες. Εντάξει από ποιότητα καλά είναι αν και ψιλοφοβάμαι οτι θα ξεκολλήσει εύκολα το πλαστικό που εφαρμόζει στο "δερμα".
  5. Περιμένω μέσα στη βδομάδα θήκη για το 535 από το Amazon. Θα γράψω εντυπώσεις με το που την έχω στα χέρια μου. Μένει να βρούμε handsfree της προκοπής τώρα.
  6. Το update στην 8.1 να το κάνω??
  7. Καλησπέρα, σήμερα το πήρα και γω το κινητό για μένα και την κοπέλα μου. Η πρώτη εικόνα είναι θετικότατη κ η μετάβαση έχει γίνει από iPhone. Ελπίζω να μην εμφανιστούν προβλήματα, οχι τίποτα άλλο είμαι στην Ολλανδία και άντε να βγάλεις άκρη μ'αυτούς εδώ.
  8. Στο Κεεμ θα ευχαριστηθείς φαγητό...το μόνο που αξίζει.. άντε και το ΚΨΜ του αλλά επειδή θα είσαι νεούδι το πιο πιθανό θα είναι να μην το πολυχαρείς γιατί θα σας πηγαίνουν βασει προγράμματος εκπαίδευσης. Τώρα για τουαλέτες εντάξει. ψιλοχάλια γιατί στο λόχο είναι κοντά στα 150 άτομα για 6 τουαλέτες 4 ντουζιέρες και 7-8 νιπτήρες..εγώ ξυπνούσα μια ώρα πριν το εγερτήριο για να προλάβω να ξυριστω κλπ... δεν ξέρω σε τι φάση θα το πετύχεις το κεεμ..στη δική μου σειρά είχαν φέρει 3ετης ευέλπιδες για να μας κάνουν εκπαίδευση και μας τα πρήζανε.. 316 ΛΕΛΕ
  9. τελικά κατάφερα και βρήκα reader που να δουλεύει και τον πήρα από τα jumbo με 2 ευρω!!:D
  10. Όχι όχι δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα..όταν παίρνει τηλ συνήθως μετά το κλειδώνει όπως λέει κ το αφήνει είτε στην άκρη είτε στην τσάντα της.ούτε γω μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..
  11. Καλησπέρα! Ηθελα να ρωτήσω αν σας έχει τύχει να κάνει το κινητό μόνο του κλήσεις!το έχει η μητέρα μια και της συμβαίνει συνέχεια. Το κλειδώνει πάντα κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν το έχω rootaρει δεν το έχω κανει τίποτα.
  12. εγώ σκεφτόμουν αυτό. δοκίμασα και ένα silvercrest των lidl αλλά τίποτα!
  13. Άρα πιθανόν να φταίει ο reader. Απλα Επειδή θέλω να αγοράσω reader Γιατί δοκίμασα του αδερφού μου φοβάμαι μην πάρω και δεν δουλέψει.
  14. Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!! Έχω το tablet GoClever A73. Αυτό που θέλω είναι να συνδέω ένα card reader για να διαβάζει την SDHC της ψηφιακής μου..το ταμπλετ διαβάζει κανονικά USB stick και την micro sd αλλα δοκίμασα ενα usb card reader και δεν βλέπει την κάρτα μνήμης..υπάρχει δυνατότητα με κάποιο τρόπο να τη διαβάσει;
  15. στο dx.com έψαξες?? και εκεί έχει αρκετά πράγματα και φτηνά...αργεί λιγάκι αλλά τα φέρνει!!
  16. Καλησπέρα έχω Iphone 4 σε 5.0.1. δεν το έχω κάνει JB..έχει λίγες μέρες που από μόνο του κάνει κάτι σαν respring. Tι μπορώ να κάνω???
  17. Μάλιστα! Ευχαριστώ για το link αρχικά.. Πάντως με αυτά που διαβάζω γενικά στο φόρουμ ότι τελευταίο διάστημα για συγκεκριμένα tablets και site αρχίζω να απομακρύνομαι από την επιλογή της αγοράς μέσω Ίντερνετ. Δεν ξέρω.
  18. Αν και βλέπω να καταλήγω στο Pipo max m1 απο το ebellking.com θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς γνώμη για το intenso 8" tab 804 το οποίο το βρίσκω από Ελλάδα.
  19. μπορεί να μας πει κάποιος εντυπώσεις για το εν λόγω tablet;; ποιότητα υλικού, ταχύτητα, google play κλπ...
  20. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο μαγαζί ;
  21. και εγώ δεν έχω βρει πουθενά..γιατί από το 255 δεν ακούγονται δυνατά...ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι!:(
  22. για να βάλεις έναν αριθμό στο κείμενο πατάς μια φορά Fn και τον αριθμό που θες, αν θες περισσότερους στη σειρά, πατάς 2 φορές το Fn και μετά τους αριθμούς που θέλεις.
×
×
  • Create New...