Jump to content

petrosgt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petrosgt

  1. Έχω handcent. Δεν είναι αυτό το θέμα - δέχομαι κανονικά SMS, δεν μπορώ να δεχτώ flash sms(σαν alert εμφανίζονται κανονικά ). Ουσιαστικά το τελευταίο update διόρθωσε το πρόβλημα πιθανού reboot από πολλά flash SMS (τώρα εγώ βέβαια δεν δέχομαι ούτε ένα)
  2. Καλησπέρα, ειμαι κατοχος του nexus τον τελευταιο μηνα με stock android 4.4.2. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: το κινητο (μαλλον μετα το update σε 4.4.2) δεν δεχεται flash sms - τετοια στελνει η citibank για το one time Pin του webbanking. Αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? οσο και να εχω ψαξει δεν βρισκω κατι στα ιντερνετς. Any advice? Thanks in advance!
  3. Καλημερα και χρονια πολλα. Προσπαθησα και εγω να κανω την αναβαθμιση σε ICS αλλα το κινητο κολλησε στο 10% και μου ελεγε να ξαναπροσπαθησω μεχρι που μετα απο 5 φορες περιπου ζητησε IMEI και S/N και ξανα τα ιδια. Πλεον δεν ανοιγει το κιν μενει στο sw update. Τι μπορω να κανω? Να το παω στην LG ?
  4. Καλημέρα forum, Αγορασα προσφατα το huawei x5 απο την wind και το προβλημα μου είναι το εξης.. Αν βαλω την καρτα μου σε αλλο κινητο με ενεργοποιημενα data δουλευει μια χαρα, στο huawei ομως ενω ειναι ενεργοποιημενα ολα και κλειστο το wifi δεν μπορω να ενεργοποιησω τα data να δουλεψουν. Πρεπει να αλλαξω κατι στο apn Wind-internet?? Εβαλα οτι εχει στο site της wind.. Help please! Merci!
  5. Καλησπέρα, Πως μπορω να περάσω τις ρυθμίσεις στο κινητο μου ωστε να μπαίνει στο iντερνετ με την Υπηρεσία Wireless Internet και οχι με wap? εχω nokia 3120 classic δηλ. s40,3g Επισης δεν εχει τελος ενεργοποιησης κτλ για το προγραμμα easy ε? ευχαριστώ
  6. καλησπερα guys, βασικα πρωτη μερα που δουλευω το κιν..Γενικα μια χαρα και 3g και ολα ok.. αλλα εχει και καποιος αλλος προβλημα με το ακουστικο του κινητου στις κλησεις?? Κανει σαν να παει να σπασει δηλ. λες και ειναι σε πολυ μεγαλη ενταση ενω το εχω χαμηλωσει εντελως..Σαν να σκρατσαρει ενα πραγμα.. Να το γυρισω πισω και να παρω αλλο? thanks in advance!
  7. Καλησπερα, Μια ερωτηση: Εχει η vodafone ερωτηση υπολοιπου δωρεαν λεπτων ομιλιας στο προγραμμα συμβολαιου και αν ναι τι γραφω στο μηνυμα και που το στελνω?? thanks in advance..
  8. Και σε εμενα το ιδιο κανει οχι παντα,κάποιες φορες....:wacko: Στο σερβις που το πηγα μου το κρατησαν 10 μερες και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα και ειναι μια χαρα, ουτε καν αναβαθμιση δεν του εκαναν γιατι αυτη που εχει ειναι η τελευταια δεν υπαρχει αλλη.(G810BDHF3 2008-06-19):mad: Στην πανεπιστημιου που σου ειπαν για 3 μερες.... γιατι οπου εχω ρωτησει εγω μου λενε απο 5 μερες και πανω:cry: Ε αυτο ειναι φοβερο..Και εγω το ιδιο προβλημα εχω.. Η φωνη ακουγεται αρκετα αλλοιωμενη.. Πριν 4 μερες πηρα το κιν.Για αναβαθμιση λιγο χλωμο και εγω εχω την ιδια εκδοση λογισμικου. Απλα απαραδεκτο για κιν 440 euro...Ελεος
×
×
  • Create New...