Jump to content

pes5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pes5

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pes5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μολις χθες απεκτησα το ελμ.πρωτη εντυπωση πολυ καλη. θα ηθελα να μου προτεινετε καποια εφαρμογη για να μπαινω στο ιντερνετ εχει απο μονο του την αναζητηση αλλα δεν ειναι και πολυ χρηστικο.πηγα να κατευβασω το οπερα αλλα δεν υπαρχει για το ελμ αν κατευασω το οπερα για καποιο αλλο μοντελο με ιδια αναλυση οθονης θα λειτουργει κανονικα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  2. Πηρα τηλεφωνο στην τεχνικη υποστυριξη της SE για το προβλημα που ανεφερα λιγο πιο πανω και μου ειπαν να κανω επαναφορα ρυθμησεων το εκανα αλλα δεν λυθηκε η αλλιως να κανω update δοκιμασα ακολουθησα τις οδηγιες ακριβως αλλα τωρα το κινητο δεν ανοιγει καθολου αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μ εχει βγαλει μεχρι στιγμης καποιο μηνυμα οτι ολοκληρωθηκε (αυτο το c το ειχα πατημενα κανα 5 λεπτο αλλα δεν ειδα τιποτα κ τ αφησα) HELP!!!!:help::help:
  3. γεια σας παιδια!απο χτες αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το κιν (μεχρι στιγμης δεν μου ειχε εμφανισει τιποτα το εχω απο οταν πρωτο κυκλοφορησε) εβαλα την 2η μου καρτα (δεν ειναι ελληνικη αλλα το εχω κανει απειρες φορες αλλα δεν εγινε αλλη φορα τιποτα. τουλαχιστον τοτε το παρατηρησα επειδη χρειαστηκε να στειλω μηνυμα) και οποια επιλογη διαλεγα απο το μενου των μηνυματων μου εμφανιζε το μηνυμα " η ενεργεια απετυχε " εκτος απο την δημιουργια εκει κανονικα γραφεις το μηνυμα διαλεγεις τον αριθμο το στελνει (μαλλον γιατι δεν μ εμφανιζει κανενα μηνυμα οτι σταλθηκε η οτι παραδωθηκε) αλλα εκει που το εστειλα δεν παραδωθηκε ποτε. εστειλα κ απο αλλο κινητο στο δικο μου αλλα δεν ηρθε ποτε.αλλαξα την καρτα συσκευη αλλα τιποτα το μηνυμα δεν ηρθε τοτε ξαναεστειλα κ αλλο κ τοτε ηρθαν και τα 2 μαζι. Τωρα χρημοποιω ενα αλλο αλλα χρειαζομαι το μηνυματα που ειναι αποθηκευμενα στο κ850. πειτε καμια ιδεα γιατο τι να κανω να το παω για service η υπαρχει κατι να κανω και να το φτιαξω εγω καποιο update η κατι αλλο. Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...