Jump to content

zhukov

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zhukov

  • Ημ. Γέννησης 01/04/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

zhukov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την HTC (ο λόγος είναι πως δεν μπορώ να συγχρονίσω της επαφές και το ημερολόγιο:Leo->pc) μου είπαν πως επειδή έχω windows XP Version 2002 ο υπολογιστής μου είναι 32 bit και θα πρέπει να κατεβάσω το ActiveSync 32bit και όχι το 64bit. Εγώ στην ιστοσελίδα της microsoft διαβάζω για το ActiveSync 4.5 το οποίο είναι 64bit, αν κατάλαβα καλά. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου γράψει το link με το ActiveSync 32bit. Ειχαριστώ!:)
  2. Κατ αρχάς ευχαριστω.:) Θέλω να συγχρονίσω το leo με το pc μου. Κατεβάζω το ActiveSync και το εγκαθιστώ στο pc. Συνδέω το leo μέσω USB με το pc. Ξεκινάω το συγχρονισμό μέσου του ActiveSync. Υποτίθεται πως συγχρονίζει τα favorites, files, media, office onenote και λέει πως για το συγχρονισμό των επαφών- ημερολογίου και εργασιών του κινητού στο pc πρέπει να έχω εγκαταστήσω το outlook. Το εγκαθιστώ στο pc, και το συγχρονίζω "έτσι νομίζω:rolleyes:) με λογαριασμό email μου. Μετά τρέχω το outlook και αρχίζουν όλα τα μηνύματα που είχα στο λογαριασμό μου ( εξερχόμενα- εισερχόμενα- απεσταλμένα- πρόχειρα..) να κατεβαίνουν στο outlook και να μεταφέρονται μόνο στο φάκελο με τα εισερχόμενα. Αφού κατέβηκαν διαπιστώνω πως οι επαφές που είχα στο λογαριασμό μου(email) δεν έχουν συγχρονιστεί στο outlook (στις επαφές του outlook η λίστα με τα ονόματα είναι κενή). Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, γιατί το δικό μου θέμα είναι να συγχρονίσω το leo με το pc. Έτσι αφού υπάρχει πλέον και το outlook στο pc ξανά συγχρονίζω το leo για να μεταφερθούν οι επαφές από το leo, οι σημειώσεις του ημερολογίου και οι εργασίες στο pc για back up. Κατά την διάρκεια του συγχρονισμού μου βγάζει μήνυμα το exchange ActiveSync αντιμετώπισε ένα σφάλμα. Εάν δεν λυθεί το πρόβλημα επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος. support code: έναν οκταψήφιο αριθμό. Δεν ήθελα να σας κουράσω αλλά δεν ήξερα πως αλλιώς να σας δώσω την εικόνα αυτού που αντιμετωπίζω.:rolleyes: Ευχαριστώ!!!!!!!:)
  3. Δεν μπορώ να συγχρονίσω το ημερολόγιο και τις επαφές του τηλεφώνου μου με τον υπολογιστή, μέσου του ActiveSync. Ενώ στην αρχή ζητούσε Outlook που δεν το είχα εγκαταστήσει, το εγκατέστησα στον υπολογιστή πάλι δεν μπορώ να τα συγχρονίσω. Τι κάνω λάθος? :O Εδώ να σας πω παιδιά πως εγκαθιστώντας το Outlook όλα τα email μου (εξερχόμενα- εισερχόμενα-πρόχειρα.. ) τα διαβάζω μέσω Outlook μόνο ως εισερχόμενα και ένα δεύτερο, ούτε και οι ηλεκτρονικές επαφές μου έχουν αντιγραφεί αυτόματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τις δω μέσω του Outlook. (αυτό σας το αναφέρω για να καταλάβετε το σύνολο του προβλήματος που αντιμετωπίζω).
  4. Παιδιά Θέλω να αποθηκεύσω τα γενέθλια ενός φίλου μου πχ.20 Μαρτίου και αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Ημερολόγιο -> δημιουργία συνάντησης -> 20 Μαρτίου->γενέθλια φίλου μου. Πατάω <ολοήμερο> , <επανάληψη> κάθε 20 Μαρτίου, <ειδοποίηση μια μέρα πριν> και πατάω <τέλος>. 1). Αντί να βρίσκεται η δημιουργία συνάντησης στις 20 Μαρτίου, την βρίσκω 20 Σεπτεμβρίου:confused:!!!! 2). Πατάω επεξεργασία στην συνάντηση και με ρωτάει επεξεργασία όλων των εμφανίσεων της περιοδικής συνάντησης ή μόνο αυτή:- όταν πατήσω <όλοι> μου βγαίνει επανάληψη κάθε 20 Μαρτίου. Όταν πατήσω <μία> μου βγαίνει επανάληψη κάθε 20 Σεπτεμβρίου. Γιατί παιδιά τι κάνω λάθος:O? Στο εγχειρίδιο χρήσης δεν μπόρεσα να βρω βοήθεια.
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανένα παιδί γνωρίζει για τυχόν ύπαρξη ιατρικών εφαρμογών :). Και πιο ειδικά ακτινολογίας :rolleyes:
  6. Ευχαριστώ. Ναι cosmote έχω. Οκ το αγνοώ, αλλά δεν θα φύγει θα μείνει εκεί?
  7. Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Στην επάνω μπάρα στην αρχική οθόνη, στη γραμμή τίτλου, δίπλα "αριστερά" από το γράμμα σύνδεσης (G) μου βγάζει το νούμερο ένα (1). Μήπως γνωρίζεται τι σημαίνει αυτό το ένα? Εκτός του ότι είναι το νούμερο ένα κινητό :)
  8. Εννοείς στη συσκευή μου-> my documents?
  9. Μπορεί να μου κάποιος αν μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους και υποφακέλους για την αποθήκευση των φωτογραφιών και των βίντεο?
  10. Έβαλα στο κινητό την καινούργια κάρτα sim, (λόγω φορητότητας δικτύου). Μέσα στην κάρτα sim της καινούργιας εταιρίας κινητών, υπήρχαν επαφές με Ελληνικούς και Λατινικούς χαρακτήρες. Στο κινητό μου, τις επαφές με με Ελληνικούς χαρακτήρες, τις πέρασε με ακαταλαβίστικα σχήματα (γράμματα-τετραγωνάκια) πχ αντί "τηλεφωνητή" μου εμφανίζει "τη_ε_ _ νητη" Έκανα εξεργασία στην επαφή γράφοντας την σωστή λέξη αλλά αποθηκεύτηκε πάλι με γράμματα και τετράγωνα. Στο παλιό μου κινητό δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τις επαφές με του λατινικούς χαρακτήρες τους πέρασε κανονικά. Το κινητό το έχω αγοράσει από μαγαζί "πλαι_ιο" Για πιο λόγω γίνεται αυτό?:O
  11. Όταν λες κινητό εννοείς την εσωτερική του μνήμη και κάρτα σιμ την κάρτα misro sd?
  12. Αν Μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  13. zhukov

    NDrive

    Καλησπέρα παιδιά. Eνεργοποίησα το ndrive HTC HD2 και ενώ η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σωστά, πήγα να περάσω τον κωδικό για την ενεργοποίηση του ελληνικού χάρτη και βάζοντας τον μου στέλνει μήνυμα πως αυτός ο κωδικός είναι για παλαιότερη έκδοση χάρτη πχ 7/09, ενώ στο πακέτο ndrive ο χάρτης είναι έκδοση 4/10.:O Τι κάνω τώρα? Έκανα κάποιο λάθος εγώ στην εγκατάσταση? Έχει συμβεί σε κανέναν? Ευχαριστώ!!:)
  14. Eνεργοποίησα το ndrive και ενώ η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σωστά, πήγα να ενεργοποιήσω τον χάρτη βάζοντας τον κωδικό που έχει η συσκευασία, μου στέλνει το εξής μήνυμα: << the serial does not allow 'NT EEUR Grecia (2010.03) ' map activation. Only allows 'NT EEUR Grecia (2009.07) ' map. Πως γίνεται αυτό?? Έκανα κάποιο λάθος?
×
×
  • Create New...