Jump to content

testelios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About testelios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

testelios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. SniFiSniF σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! σωστα δεν σας εδωσα να καταλαβετε ... και στον υπολογιστη και στο κινητο εδειχνε τα ιδια, 1,89 απο τα 2,00 gb Η καρτα μνημης εχει διαφορους φακελους μεσα που δεν ξερω τι να σβησω.Αυτοι δημιουργηθηκαν απο εγκαταστασεις? Τι μπορω να σβησω? Εσβησα τα mp3 και τις photo , εψαξα αλλα δε βρηκα κατι αλλο που να ειχε τοποθετηθει απο εμενα. Το αποτελεσμα στο screenshot που επισυναπτω (δεσμευμενος χωρος 573 mb) (απο τα windows) [ATTACH]17267[/ATTACH] το ιδιο ακριβως μου δειχνει και στο κινητο οταν παω στις ιδιοτητες της καρτας μνημης, Τι ειναι αυτο που πιανει 573mb SniFiSniF? Επισης πως μπορω να δω τα περιεχομενα της μνημης του τηλεφωνου? Για το αλλο το θεμα? ξανα εγκατασταση τις εφαρμογες και τις επαφες? Ευχαριστω πολυ!
  2. Καλησπερα. 1) Αποφασισα να κανω αναβαθμιση του firmware του κινητου μου (xperia mini), ελα ομως που δεν ειχα παρει backup και ετσι δε βρισκω πουθενα τις επαφες και τις εφαρμογες που χρησιμοποιουσα. Θα μου πειτε ''εκανες πατατια'' Οκ το δεχομαι..ξερω οτι στη χειροτερη περιπτωση θα τα ξαναπερασω απο την αρχη. Γιατι στην καρτα μνημης μου δειχνει οτι ειναι σχεδον γεματη πορολο που την επανεφερα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και εχω καναδυο φακελους με mp3 (αντε να ειναι 300mb maximum και καμμια 5 φωτογραφιες τραβηγμενες απο το κινητο.) Η καρτα ειναι χωρητικοτητας 2gb και αυτη τη στιγμη ειναι κατειλλειμενα τα 1,89 gb. Γιατι γινεται αυτο? Αφου σας ευχαριστησω εκ των προτερων για την απαντηση , θα ηθελα να θεσω και ενα ακομη ερωτημα. 2) Εχω μια καρτα 4gb...με mp3 ...αν τη τοποθετησω στο xperia θα δουλεψει? εννοω οι εφαρμογες που θα (ξανα)περασω αποθηκευονται στη καρτα μνημης και ετσι σε καθε καρτα που θα αλλαζω (πχ μελλοντικη αναβαθμιση σε 8 η 16 gb) θα πρεπει να ξαναεγκαθιστω τις εφαρμογες απο την αρχη? ευχαριστω για το χρονο σας:ninja: επισης εψαξα αρκετα στο forum και δε βρηκα κατι αναλογο. Συγνωμη επισης αν ποαταρω σε λαθος μερος αλλα η λογικη μου λεει εδω!
  3. Καλησπερα , ειμαι ενας υπερηφανος κατοχος xperia mini. Εχω μερικες αποριες και θα ηθελα τη βοηθεια σας. 1. πως μπορω να εχω σα συντομευση το φακελλο ''music'' η το φακελλο πχ ''playlist'' που εχω δημιουργησει? Το astro δε μου κανει αυτη τη δουλεια. 2,Για το θεμα των playlists εχω κατεβασει το media go της ericsson αλλα αντι να μου κανει τη ζωη μου ευκολοτερη μου την εκανε μαρτυριο...χωρια οτι εχασα τσαμπα το χρονο μου και μου εκανε μια playlist με 16 φακελλους μεσα στο φακελλο music οπου ο καθε φακελλος ειχε και απο ενα τραγουδι.Αποτυχια. Ο ποιο απλος τροπος (προς το παρον)ειναι να σωζω με το winamp μια playlist μεσα στη καρτα μνημης και ανοιγοντας την με το astro να παιζει.Δεν εχω ομως τη δυνατοτητα να ακουω random τα τραγουδια. Υπαρχει καμμια καλυτερη λυση γενικα? υπαρχει κανενας καλυτερος music player και να υποστηριζει playlists? και μια τελευταια ερωτηση... Πως μπορω να εχω παραπανω απο 1 widget στη πρωτη σελιδα? ευχαριστω εκ των προτερων!
  4. Καλημερα . θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να συνδεσω το k610i με την υπαρχουσα συνδεση που εχω στον υπολογιστη μου ετσι ωστε να εχω προσβαση και απο το κινητο μου στο internet. Τι ρυθμισεις χρειαζονται? ευχαριστω εκ των προτερων.:)
×
×
  • Create New...