Jump to content

lemontree

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lemontree

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lemontree's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. βρήκα κάτι και δεν είναι πολύ αισίοδοξο...για διαβάστε http://www.theunwired.net/?item=update-samsung-releases-the-first-rom-update-for-the-samsung-sgh-i900-omnia http://www.mobiletechaddicts.com/2008/08/25/samsung-omnia-rom-update-bye-bye-haptic/ τι ειναι αυτό το haptic feedback ρε παιδιά;
  2. Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα παλιά πακετα της βοντα..έχω το 240+ και πληρώνω για 4 ώρες αρκετά λιγότερα από τα τρέχοντα πακέτα..θα με επηρεάσουν οι αυξήσεις; είχαν προσπαθήσει από την βοντα παλιά να με πείσουν να το αλλάξω και καλά για το συμφέρον μου αλλά ευτυχώς το διατήρησα..το θέμα είναι οτι αν θέλω να παρω καποιο πακέτο για σερφαρισμα μην τυχον κ χάσω το προγραμμα κ με υποχρεωσουν να παω στα νεα..εχετε να προτεινετε κατι για σερφαρισμα καθως ετοιμαζομαι να παρω μια wm συσκευη. ευχαριστώ! ;)
  3. ευχαριστώ και τους 2 σας. δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω επαγγελματικό αλλά κ πάλι αν οι τιμές είναι όπως τις λέτε καταρχάς δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό με την τιμολόγηση του iphone, που φυσικά ουτέ σκέψη για να το πάρω, και πιο σημαντικό απέχει πολύ από τα 500'520 ευρώ που μπορείς να το βρείς στο ebay. (παντα για το 16gb) έχει δει ή πάρει κανείς την έκδοση με το πισω μέρος σε λευκό;;;
  4. σε ευχαριστώ πολύ! έλεγα αν υπήρχε λίστα με όλους τους κατασκευαστές...γνωρίζεις τπτ?
  5. Καλημέρα σας, έχετε ακούσει πότε έρχεται επίσημα στην Ελλάδα και απο ποιόν..έχω κανα 200ευρώ επιδότηση στην βοδα..άμα το φέρει κανα πλαίσιο και πάω εκεί μπας και γλιτώσω τπτ...πολλά τα έξοδα..:)
  6. να ρωτήσω κατι σαν εντελώς άσχετος με τέτοια κινητά..γιατί έχετε ξετρελαθεί τόσο και μάλιστα πήγες και αγόρασες 4?? υποθέτω το χρησιμοποιεις για να τσεκάρεις εμαιλ και για κλησεις κυριως ?? διαβαζοντας όλο το ποστ είδα οτι κάποια στιγμή έγινε κουβέντα για το υψηλό sar αλλά σχεδόν αμέσως ξεχάστηκε...τελικά μας αρέσει να τσιμπάμε οτι καινούριο ανεξάρτητα τις συνέπειες στην υγεία μας. :( ξέρει κανείς αν υπάρχει ενημερωμένη λίστα με τις τιμές σαρ όλων των συσκευών ή τουλάχιστον των πιο βασικών??
  7. κατάλαβα.οποτε σε καμια περίπτωση δεν παιρνουμε το 8αρι γιατι η διαφορά είναι απλά γελοία..εκτός και αν η τιμή του είναι πιο κάτω και απλά κάποιοι πάνε να εκμεταλλευτούν την αρχική ζήτηση.
  8. σε ευχαριστώ..τον έχω εντοπίσει και μιλάω μαζί του μπας και αποφύγω το τελωνείο. τι χρώμα το πήρες, μαύρο; γενικά ποιες είναι οι εντυπώσεις μέχρι τώρα; μολις ανακάλυψα οτι έχει και tv-out!το δοκιμασε κανείς από τους κατόχους να μας πει πως φαίνεται;
  9. μπορείς να μου στείλεις από ποιον χρήστη το πήρες; αν καταφέρω και αποφύγω το τελωνείο το υπολογιζω να βγαινει τελική στα 500-530 ευρω για το 16αρι.. σε τι χρώματα βγαίνει ρε παιδια το εργαλείο; στο http://omnia.samsungmobile.com/ δεν εβγαλα ακρη. από το google βρήκα οτι το βγάζουν πλέον και σε λευκό αρχικά στην Σιγκαπούρη και μετά ίσως και αλλού!! λευκό θα είναι μόνο το πίσω μέρος όμως..το μπροστινό παραμένει ως έχει..δλδ μάλλον μαύρο..απο εκεί και πέρα είδα στο ebay και ασημί..αληθεύει;
  10. στα 635 ευρώ στο expansys τα 16GB και στα 565 ευρώ τα 8gb στο pda4u αν και μάλλον δεν έχουν απόθεμα οι τελευταίοι. αυτό που είναι άξιο απορίας ειναι ότι το expansys έχει την έκδοση με τα 8gb στα 615 ευρώ..τόσο μικρή διαφορά με τα 16;;; περίεργο... το θέμα είναι οτι εως τώρα αν μπορώ να πώ σχετική εμπειρία ήταν με ένα hp ipaq me 2003 που δεν ήταν τηλεφωνο φυσικά. θελω να παρω ενα που θα είναι all-around για business and pleasure :) . το θέμα είναι αν χρειάζομαι το πληκτρολόγιο ή ένα σχετικά πλήρες σαν το ΟΜΝΙΑ είναι μια χαρά. μιας και έχεις και τα 2 τι προτεινείς. με ενδιαφέρει πέρα από την χρήση του σαν τηλ. να κάνω έντονη χρήση σε calendar, contacts, email, surfing. δεν ειμαι τοσο πολυ τυπος της καμερας και των mms ουτε καν των sms. μια ερώτηση ακομα, ξερεις αν μπορώ να έχω 2 SIM στην ιδια συσκευη,to OMNIA, και να αλλάζω από την μια στην αλλη αυτόματα; Σε ευχαριστώ.
  11. Κατ’αρχάς ευχαριστώ τους υφιστάμενους χρήστες του ΟΜΝΙΑ για τις πληροφορίες μιας και είμαι σε φάση αναζήτησης. σήμερα πλέον για διάφορους λόγους έχω απορρίψει οποιοαδηποτε σκέψη για το iphone και προσπαθώ να καταλήξω ανάμεσα στο ΟΜΝΙΑ και το Touch Pro. για μένα αυτή είναι η σωστή σύγκριση και όχι με το iphone. μπορειτε να μου πείτε όσοι έχετε δει και τα 2, υποθέτω 1-3 ατομα, ποια σημεία είναι που κάνουν το ΟΜΝΙΑ να υπερτερεί κατα την γνώμη σας σε σχέση με το htc; εννοείτε οτι δεν με ενδιαφέρει η ελληνική έκδοση μιας και προτιμώ το αγγλικό λειτουργικό..χανω τπτ αν παω στην αγγλικη; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...