Jump to content

cronium

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cronium

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

cronium's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια καλησπερα και χρονια πολλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τα προβληματα που μου εχει βγαλει το χ6 16gb εχω - δεδομενου οτι ειμαι ασχετος με τα κινητα και δεν ξερω που να απευθυνθω. το κινητο τοαγορασα τον αυγουστο απο ενα μαγαζακι της γειτονιας αλλα ηταν σφραγισμενο με το ειδικο αυτοκολητο της νοκια ειχε και ελληνικα το κινητο οποτε μαλλον συμπεραινωοτι δεν ηταν παραεισαγωγης οπως λεγονται. το 1ο προβλημα ειναι οτι ''κολανε'' τα μηνυματα δλδ ενω στελνω κανονικα κ τα λαμβανει ο αλλος εμενα δεν μου ερχεται η αναφορα και ακολουθως δεν λαμβανω και του αλλου τα μηνυματα. απο την βονταφον μου ειπαν οτι δεν ειναι απο το δικτυο το προβλημα και ειναι το κινητο μου μαλιστα απο την βοντα μου ειπαν να στειλω μνμ στο 1262 και να πατησω εναν κωδικο αρσης φραγης μηπως ειχαν φραγη τα μηνυματα. τπτ ομως το προβλημα εξακολουθει να συμβαινει πολυ συχνα. 2ο προβλημα: οταν κλεινω το κινητο το βραδυ -συνηθως πριν τις 12- το πρωι που ανοιγω το κινητο η ημερομηνια εχει γυρισει μια μερα πριν! εχω βαρεθει να αλλαζω την ημερομηνια σχεδον καθε πρωι! αυτα παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε και που μπορω να απευθυνθω και συγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα ηθελα να ειμαι πολυ περιγραφικος. ευχαριστω
  2. πρεπει να εχεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της τράπεζας πειραιώς για να κανεις ανανεωση χρονου ομιλιας απο το easypay.gr Απ'οσο ξερω σε αλλες τραπεζες μονο μεσω ΑΤΜ (πχ στην εθνικη)
  3. υπαρχει κ απο το ιντερνετ ανανεωση μεσω του easypay.gr της τραπεζας πειραιως
  4. παιδια παιζει μια διαφήμιση για smart deals και στην καρτοκινητή με ταυτοποίηση του αριθμού vodafone. στο site της vodafone δεν εχει κατι, πηγες κανενας σε καταστημα να ρωτησει????
  5. υπαρχει καποιος αριθμος στην καρτοκινητη wind που να στελνουμε sms ή να περνουμε τηλ κ να μας πληροφορει αν ενας αριθμος τηλ ειναι wind?
  6. ναι σου μενουν. και μαλιστα σου δινει κ βιντεοκλησεις προς cu. αν εδινε κ ιντερνετ οπως κ περσι θα ηταν ακομα καλυτερα!
  7. παιδια μου ηρθε μνμ απο βονταφον. στο cu με καθε ανανεωση 5 ευρω 1500'+1500 μηνύματα προς cu για ενα μηνα. και το ποσο της καρτας σου μενει. οπως και με την προσφορα του 2009
×
×
  • Create New...