Jump to content

nickn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickn

  1. Η αφορμη για την ερωτηση μου,ειναι οι τελευταιες αναβαθμισεις των εφαρμογων απο Alpha & eurobank ,οι οποιες παιζουν στο κινητο αλλα μετα την αναβαθμιση δεν ειναι συμβατες με το tablet. Βεβαια,εχω συναντησει ασυμβατοτητες,και με αλλες εφαρμογες... Αυτο που με παραξενευει περισσοτερο ειναι οτι,την εφαρμογη της alpha για παραδειγμα,τη περασα χειροκινητα στο tablet και τρεχει μια χαρα :rolleyes:
  2. Καλημερα. Εχω μια ερωτηση:Ποιος ειναι ο λογος που κανει καποιες εφαρμογες ,να ειναι συμβατες με συγκεκριμενες android συσκευες ,ενω σε καποιες αλλες ,με παρομοια τεχνικα χαρακτηριστικα,εκδοση λειτουργικου κτλ,να εμφανιζονται ως μη συμβατες,στο playstore?:rolleyes:
  3. nickn

    Moto G

    Καλησπέρα, μολις περαστηκε 5.1 στο κινητο μου .:) 221.21.56.falcon_umts.retail.en.fr Καλλιο αργα παρα αργοτερα,παραπονο ουδεν απο πλευρας αναβαθμισεων σε κινητο 2+ ετων .:baby: Χμμμ,βλεπω λιιιγο πιο ελευθερο χωρο...
  4. nickn

    Moto G

    https://plus.google.com/+DavidSchuster/posts/aRNEjUCEe77 :rolleyes:
  5. nickn

    Moto G

    Καλημερα. Σημερα παρουσιαστηκε το εξης κουφο:Ανοιγω το πρωι το κινητο,ερχεται ενα e-mail,το ανοιγω,το διαβαζω και πριν τελειωσω"σκαει" και,μου "πεταει" ενα μυνημα οτι "για να εμφανιστει η συγκεκριμενη λειτουργια πρεπει να ειναι εγκατεστημενα τα google play services τα οποια λειπουν απο τη συσκευη,θελετε να τα κατεβασετε μπλα μπλα μπλα..." :worry: Ανοιγω τους λογαριασμους,και ειχε εξαφανιστει το google account. :vava: Εκανα καθαρισμο προσωρινης μνημης,restart και voila ,ολα οπως πριν!! :what: Τι κουλο ειναι αυτο αραγε?
  6. nickn

    Moto G

    Αυτη πρεπει να ειναι η απαντηση στο "προβλημα" σου ;)
  7. Να ρωτησω?εσας σας φαινεται οκ το widget μετα το τελευταιο update?εμενα σταματησε να το εμφανιζεται σωστα(τρωει το κατω μερος απο τα νουμερα οποτε και δε διακρονεις σωστα τι παιζει),με stock launcher.Αναγκαστηκα να δοκιμασω με αλλον,ωστε να κανω resize στο widget,και επανεμφανιστηκε σωστα. Κατα τα λοιπα να πω πως δεν αντιμετωπιζω/σα θεματα συνδεσης,αλλα θα ηθελα να μπορω να δω τα υπολοιπα απο 2ο τηλεφωνικο αριθμο.
  8. nickn

    Moto G

    Πολλες φορες μου το εμφανιζει και εμενα αυτο το μυνημα,οταν ανοιγω το κινητο (αλλα και το tablet μου).
  9. nickn

    Moto G

    Εμενα το κανει απο την αρχη αυτο...και με kitkat...σε εντελως ασχετες στιγμες φυσικα αλλα και,σε απροσδιοριστα χρονικα διαστηματα(δεν ειναι δλδ οτι γινεται καθε 3 μερες η 2 ωρες)...μπορει να το κανει ξαφνικα εκει που ειναι ακουμπισμενο στο τραπεζακι.το μονο σιγουρο ειναι οτι τις πρωτες 10 μερες απο τοτε που το πηρα,οπως και τις πρωτες 10 μερες μετα την αναβαθμιση ,δεν ειδα κατι περιεργο...μετα αρχισαν τα τσαλιμια.
  10. nickn

    Moto G

    Και τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση? Μιλαμε για πιθανον προβληματικο υποδοχεα δλδ?(η καρτα δεν ειναι κομμενη)
  11. nickn

    Moto G

    Μηπως εχει συμβει σε καποιον,εκει που "καθεται " ωραια και καλα το τηλεφωνο,να χανει το σημα της κινητης για λιγο?(περιπου 3-4").Μετα ξαναβρισκει σημα,βγαζει και το "welcome to vodafone" και η ζωη συνεχιζεται... :worry:
  12. Lollipop 5.0.2 στο κινητο και στο tablet μου,αλλα και gingerbread εχωωω στο τερατωδες voda smart II ... :lol:
  13. nickn

    Moto G

    Εχει να κανει με το επιπεδο των ειδοποιησεων. Αν πατησεις το πλαινο κουμπι της εντασης του ηχου,εχεις,εκτος απο το επιπεδο εντασης,και 3 επιλογες: "ΚΑΝΕΝΑ","ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ","ΟΛΑ". Μαλλον πατησες το πληκτρο "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ",για αυτο βγαζει αυτο το αστερακι. Αν πατησεις το "ΟΛΑ" θα σβησει. Κι αν καταλαβεις το νοημα αυτων των λειτουργιων,και το πως ακριβως δουλευουν (δηλ,ποιες ακριβως ειδοποιησεις παιρνεις ανα περιπτωση,εξηγησε μου κι εμενα :lol: )
  14. nickn

    Moto G

    Στη δικη μου περιπτωση (ειμαι με factory reset),συνδεεται το wifi κανονικα
  15. nickn

    Moto G

    Τα εχω κανει ηδη.Το αναφερω περσσοτερο σαν προβλημα που εμφανιστηκε μετα απο το factory reset,ενω πριν (με kitkat) ο τροπος αυτος για εισαγωγη επαφων δουλευε κανονικα. ;)
  16. nickn

    Moto G

    Λοιπον,"παρασυρμενος" απο τα παιδια εδω,μπηκα στη πριζα κι εκανα factory reset (μονο).Η εντυπωση μου ειναι πως ειναι ελαφρως καλυτερο τωρα το κινητο.σε σχεση με την προ reset κατασταση.Ενα θεματακι αντιμετωπιζω ομως απο τοτε:προσπαθω να κανω import απο αρχειο vcf τις επαφες μου και,ενω μου βγαζει μυνηματακι οτι μπηκαν οι επαφες,στη πραγματικοτητα καμια εισαγωγη επαφων δε γινεται,παρα μονο με συγχρονισμο απο το gmail .(να πω πως προσπαθω να κανω import ειτε απο αποθηκευμενο αρχειο στη συσκευή,ειτε απο αποθηκευμενο αρχειο στο drive).καποια αποψη?
  17. nickn

    Moto G

    Να ρωτησω σχετικα με το factory reset? Δεν ειναι αρκετο αν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το menu,μετα την εγκατασταση του lollipop?Σβηνει μονο ο,τι εχουμε εγκαταστησει εμεις κατα τη χρηση του κινητου(εφαρμογες,λογαριασμοι κτλ)?Τι παραπανω κανει το Wipe data / factory reset?
  18. nickn

    Moto G

    Πρωτες εντυπωσεις μετα την εγκατασταση του lollipop :) Μετα την εγκατασταση,το γλειφιτζουρι εχει φαει λιγο χωρο παραπανω (εγω ειχα ελευθερα περιπου 2.9gb,ενω μετα την εγκατασταση εχω περιπου 2.6gb. Το τηλεφωνο φαινεται να τρεχει πολυ ομαλα.Δε παρατηρω καποιο lag η κατι τετοιο. Το νεο interface μου αρεσει περισσοτερο ;) Εχει αλλαξει καπως το θεμα των ειδοποιησεων οπως και των ρυθμισεων. Π.χ το ανοιγμα- κλεισιμο των gps-wifi- bluetooth κτλ,γινεται κατεβαζοντας το συρταρι,& εχει καταργηθει το σχετικο widget που υπηρχε στο kitkat.Επισης προστεθηκε φακος. Οι ειδοποιησεις εμφανιζονται με κλειδωμενη οθονη,κατι που βρισκω πολυ βολικο. Εχουν εξαφανιστει καποια live wallpapers που υπηρχαν. :grin: Στα μειον,αυτο το θεμα με την ελλειψη ρυθμισης για τη δονηση :down: Στις ρυθμισεις->ηχος και ειδοποιηση, υπαρχει μια επιλογη "διακοπες προτεραιοτητας". Επισης σχετικα με αυτο,αν πατησεις το πλαινο κουμπι της εντασης ηχου,βγαινουν κατι ρυθμισεις με τις ενδειξεις "διακοπες προτεραιοτητας","κανενα" & "ολα". Σε τι ακριβως αφορα αυτη η ρυθμιση?Εχει σχεση με το αθορυβο? :what: Αυτα τα 2 τελευταια δε μου πολυαρεσουν προς το παρον. Δεν εχω κανει wipe cache κλπ που προτεινετε εδω.Θα το δουλεψω ετσι προς το παρον και βλεπουμε :)
  19. nickn

    Moto G

    Μου ηρθε και εμενα,κατα τον ιδιο τροπο με του φιλου . 220.27.1.en.FR η δικη μου.(ΧΤ1032 8GB) Απο το βραδακι λοιπον τα νεωτερα... :food:
  20. nickn

    Moto G

    Ευχαριστώ. Δε φαινεται να θελει update.,αρα υποθετω πως ειμαι κομπλε απο αυτην την αποψη. Φανταζομαι βεβαια,πως αν χρειαστει κι αλλη ενημερωση θα βγει απο το playstore ειδοποιηση ετσι κι αλλιως. Αρα ,η συγκεκριμενη ειδοποιηση ειναι απλα ενημερωτικη,σωστα? (Ατιμα γαλλικα,παραλιγο να ξενερωσω σημερα):lol:
  21. nickn

    Moto G

    Παιδια γεια σας κι απο μενα...κι εγω κατοχος του moto g 1st gen .ελαβα προχθες τη παραπανω ειδοποιηση για την αναβαθμιση,μονο που ειχα ενα μικρο προβληματακι.το μυνημα ηταν στα γαλλικα οποτε κατι για προετοιμασια καταλαβα να λεει και αντι για "περισσοτερες πληροφοριες" .πατησα "οκ".τωρα που μπηκα και ειδα αυτο που ελαβαν αλλα παιδια στα αγγλικα ,καταλαβα οτι εκανα πατατα,μιας και λεει οτι αν δεν πατησουμε "περισσοτερες πληροφοριες",δεν θα λαβουμε την ειδοποιηση για το update.καποια ιδεα?
×
×
  • Create New...