Jump to content

tex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tex

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τωρα που αποφασισα να το αποκτησω βλεπω οτι δεν υπαρχει. Το φερνει μονο η Vodafone και δεν το εχει σε αποθεμα. Μηπως αντικαθισταται με αλλο μοντελο? Ευχαριστω.
  2. gongisone ευχαριστω πολυ! Τα περισσοτερα μηνυματα ειναι κατω απο 160 χαρακτηρες οποτε γενικα ειμαι ΟΚ!
  3. Δεν εχω vodafone live, το πηρα απο το Πλαισιο ακριβως για να αποφυγω το προβλημα με τα μηνυματα και εχω την εντυπωση οτι δεν κερδισα τιποτα γιατι μικρα ελληνικα δε γραφει που σημαινει οτι ειμαι στο ιδιο σημειο με το να εχω κινητο vodafone και να επιλεξω να γραφω με κεφαλαια.
  4. Παιδια το τηλεφωνο δε γραφει μικρα ελληνικα η εγω δεν τα βρισκω ? (αγγλικα γραφει και μικρα και κεφαλαια). Ευχαριστω
  5. Πηγα και ειδα το κινητο και στη vodafone και στο Πλαισιο. Εχουν κανει μια κρισιμη "μικρο"αλλαγη στο menu για τα μηνυματα. Στο unbranded μπαινεις στο menu και σου δινει επιλογες sms, mms, email. Στης vodafone σου δινει επιλογες message, email. Και το message μπορει να ειναι ειτε sms ειτε mms αναλογα αν χρησιμοποιησεις ειδικα συμβολα η φωτογραφιες. Προφανως αν επιλεξεις καποια συμβολα ελληνικων στο στελνει σαν mms οπως συνεβει στο nucleogenesis. Πρεπει να το ψαξεις για να το διαπιστωσεις ειναι "μικρο"αλλαγη ! Σιγουρα απαραδεκτο ! Επισης την επιδοτηση vodafone την παιρνεις μονο απο vodafone η πλαισιο, τελικα πηρα το μαυρο απο το πλαισιο !
  6. Raver δεν το λεω γενικα, αναφερομαι στο Κ770 που η τωρα του εβαλαν vodafone live η εκαναν καποια αναβαθμιση λογισμικου. παρεπιπτοντως βλεπω οτι το εχει το microland, ανησυχω ομως μηπως δεν ειναι επισημη εισαγωγη.
  7. υποψιαζομαι οτι το vodafone live προστεθηκε προσφατα στις συσκευες αλλιως θα το ειχαν διαπιστωσει και αλλοι οτι δε στελνει SMS στα ελληνικα. παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις, υπαρχει αλλη επιλογη εκτος απο Μedia Markt (δε βολευει λογω αποστασης) ?
  8. Παιδια σκεφτομαι να το αγορασω, το προτιμω σε καφε και αυτο υπαρχει μονο στη Vodafone, το ΠΛΑΙΣΙΟ το εχει σε μαυρο. Τι δυσλειτουργιες προκαλει το Vodafone live menu ? Αυτο μπορει να ειναι ενας σοβαρος λογος να παρς τελικα το μαυρο. Επισης ειναι εξισου καλη η εγγυηση αν το παρω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ, δηλ αν η συσκευη εχει πχ καμμενα pixel θα την αντικαταστησουν αμεσα ? εννοειται οτι διαβασα τη παραπανω απαντηση για τα SMS και αναρρωτιεμαι αν υπαρχει και κατι αλλο :)
  9. Εχεις δικιο 158Ε το τηλεφωνο και 4.5 Ε το data cable! Εδω φανταζομαι οτι το αγοραζω μονο απο την Ericsson. Ομως το οτι δεν ειναι στη συσκευασια μηπως σημαινει κατι για τη συνδεσιμοτητα η απλα θελαν να γλιτωσουν 2 Ευρω ?
  10. Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα με προβληματιζει η ελλειψη καλωδιου USB στη συσκευασια, πουλιεται ξεχωριστα ? Το θελω για να μεταφερω επαφες και καμια φορα κραταω και μηνυματα, τραγουδια και φωτογραφιες περνανε απευθειας απο την καρτα μνημης.
  11. Ευχαριστω για την απαντηση, αυτο που με ενδιαφερει ειναι το καλωδιο USB και φαινεται οτι δεν το περιεχει η συσκευασια.
  12. Το ειδα σε καταστημα vodafone και με εντυπωσιασε. Δεν το ειχαν ομως σε αποθεμα και δεν μπορουσαν να μου πουν τι περιεχεται στη συσκευασια. Ξερει να μου πει καποιος ? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...