Jump to content

Skonte

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Skonte

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

Skonte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. file mou mipos brikes lusi sto problima me ton xoro tou g900?
  2. Παραγγελνεις απο ebay και σου ερχονται 5 πενακια η αλλιως stylus, πολυ φτηνα αλλα η ποιότητα καπως χαμηλοτερη. ψαξε Stylus Sony Ericsson G900, G900i ειναι $3.99 τα 5.
  3. Γράφω πάλι εδώ, εχω πρόβλημα με τον χώρο του κινητου μου, παρολο που αποθηκευω ολα τα mp3 και φωτο στην καρτα, μου εχει ενα κοκκινο σημαδακι στην οθονη και μου λέει ότι γεμισε ο χωρος στο κινητο και πρωτη επιπτωση ειναι οτι δε μπορω να παρω άλλα sms. τα έχω σβηση όλα τα παλια sms εισερχομενα και εξερχομενα μη νομισετε οτι εχω και απο καμια 200αρια. Πατωντας το κοκκινο σημαδακι μου δειχνει ότι τα 160 μεγκαμπαιτ του κινητου εχουν γεμισει. προχωροντας μου λεει οτι εχω 128 mb σε αναμονη καπου και εκει οφειλεται οτι γεμισε ο χωρος. πατωντας προβολη να δω τι ειναι αυτα με βγαζει εξω. πως θα το λυσω ξερει κανεις; :confused:
  4. Λοιπόν το έχω και γω απ τον περασμένο οκτώβρη. Δε θα συμβούλευα κανεναν να το αγοράσει και να σκεφτήτε σε μενα δε μου ετυχαν τα προβλήματα που έτυχαν σε άλλα παιδια εδω μεσα με σηματα και οθόνες. 320 ευρω το πηρα με κάρτα μνημης. το πηρα για τα 5 mp της καμερας αλλα απογοητευτηκα γρηγορα ίσως να ειναι κοντα στα 2.5. γενικά ειναι αργό τηλεφωνο θα το ειπαν και άλλοι. Ενταξει μου έπεσε μια φορά απ τα τρία μετρα σε σκληρο πάτωμα και δεν έπαθε τιποτα. Άλλη φορά μου ξεκολλησε το μαυρο αυτοκολλητο γυρω από τα κύρια κουμπια, η άκρια του δηλαδη και έπρεπε να βάλω σουπερ γομα. καποτε κολλάει και ουτε σβήνει πρεπει να βγει η μπαταρία. σας ειπα για τα 5 μεγκαπιξελ;
  5. καλα γινεται να βαζω ξυπνητηρι, να το σβηνω το τηλεφωνο και να μην ηχει; δηλαδη ηχει το ξυπνητηρι μόνο οταν ειναι αναμμενο αυτό το κινητό; δοκιμασα αρκετες παραλλαγες δεν αλλαζει κατι. συμβαινει και σε αλλους;
  6. λοιπον μετα απο σχεδόν δυο χρόνια χρήσης, και αφου από νωρίς με δυσκόλευε στη φόρτιση της μπαταρίας (εννοώ ότι καπου δεν εκανε καλη ενωση και επρεπε να κουνησω λίγο τα καλώδια για να αρχίσει να φορτίζει) τώρα δεν φορτίζει με τίποτα ότι και να του κάνω. δε ξέρω πόσοι άλλοι εχουν αυτο το πρόβλημα με τα sony ericcson και τι μπορώ να κάνω γι αυτό.
×
×
  • Create New...