Jump to content

mirmidonass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mirmidonass

  1. καλησπερα εδω και μερικες μερες δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το instalus και μου ζηταει να κανω αναβαθμηση το "Hackulous Resources" απο το Cydia πηγα στο Cydia μου εβγαλε την αναβαθμηση το εκανα ηταν 1.0.3 και με την αναβαθμηση εγινε 1.3.1 και παλι τα ιδια δεν αλαξε κατι τι μπορει να φταει?
  2. Καλησπερα και απο εμενα εχω το htc hd2 και σημερα εκατσα διαβασα καμποσα απο αυτα που γραφετε και θελω και εγω να περασω τα android στο htc hd2 αλλα εχω μπερδευτει και δεν ξερω πως γινεται μιας και δεν εχω ασχοληθει καμια φορα με κατι τετοιο(ολο με νοκια ειχα να κανω) και μου ειναι δυσκολο να ξεκινησω εχω δει που δινεται οδηγους εγκαταστασης αλλα δεν το πολυ καταλαβενω οποια βοηθεια θα ηταν χρησιμη να ξεκινησω να το κανω και εγω στο htc hd2 ευχαριστω:!::!::!::!:
  3. γεια σας εχω ενα προβλημα με το P1i οταν παω να περασω τις επαφες στην καρτα sim μου περναει 5 επαφες απο τισ 91 που εχω και μετα δεν συνεχιζει βγαζοντας ενα μηνυμα που λεει ειναι πολυ μεγαλο...και το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορο με τιποτα να περασω τις επαφες μεσο pc suite δεν κανει συνχρονισμο μπορει να βοιθησει κανεις?
  4. ποια έκδοση του garmin να κατεβάσω και από που...?
  5. γεια σας έχω το 5800 και θέλω να περάσω ένα garmin να δουλεύει έχω δοκιμάσει παρα πολλά αλλα τίποτα μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχάριστο
×
×
  • Create New...