Jump to content

cleever

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cleever

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

cleever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!
  2. Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους!
  3. καλησπέρα έκανα ένα γρήγορο search για τα toyotomi zen αλλά δεν βρήκα κάτι μέσα στο thread ... έχει κανείς άποψη για το TZN/TZG 12V3 ZEN ? τα χαρακτηριστικά που βρήκα, αν ισχύουν, είναι άριστα για την τιμή των 510€ που πουλιέται ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
  4. δεν έχω εμπειρία στο θέμα γι αυτό και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις (αν και είμαι off-topic) τι θα μου πρότεινες για clip-on bluetooth?
  5. να σας πω τη μαύρη αλήθεια, εμένα οι TV, τα ράδιο κτλπ με αφήνουν αδιάφορο ... αν δεν είχε αυτό το κινητό την TV και το ράδιο και είχε java και καλή συνδεσιμότητα με pc θα ήταν το dream gsm για μένα anyway (που λεν' κι στου χουριόμ') ο προβληματισμός μου με τα bluetooth ξεκίνησε διαβάζοντας ένα post εδώ (μπορεί να το είχες κάνει κι εσύ DIMITRISCHAT, δε θυμάμαι) που έλεγε ότι του παρουσίασε προβλήματα με το itech clipII (που σκέφτομαι να αγοράσω). γι αυτό περισσότερο σκέφτηκα να έχουμε μια αναφορά εδώ μέσα για ποια bluetooth δουλεύουν με το V98 και τι προβλήματα παρουσιάζονται, για να μπορεί κάποιος να ανατρέξει στα posts και να βρει ποιο bluetooth να συνδυάσει με το V98 του ή και ποιο να μην αγοράσει αν έχει ήδη το v98 και θέλει να πάρει.
×
×
  • Create New...