Jump to content

Foxhound71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Foxhound71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει άλλο link για να κατεβάσουμε την s221? Από yandex θα γεράσουμε με τα 5 KB/s -_-
  2. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σε stable Vibe 2.0 1443 αλλά βρίσκω τις κινεζιές στις μεταφράσεις και τα μη μεταφρασμένα κινέζικα σε ενσωματωμένες εφαρμογές συστήματος (κυρίως αυτές που έχουν online κομμάτι όπως το theme center) κάπως εκνευριστικές. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω καταφέρει να περάσω με Flash Tools ROW έκδοση όσο κι αν προσπάθησα . Έχω δοκιμάσει και με τον νέο preloader που αναφέρθηκε στην σελίδα 81 αλλά αυτό δούλεψε μόνο με CN Roms. Υπάρχει διαφορετικός preloader που να δουλεύει με ROW Rom ή κανα ROW zip που να μπορεί να περαστεί μέσω TWRP?
  3. Μα καλά, δεν μπορούσαν να το αναφέρουν στην τηλεόραση νωρίτερα? Όλη μέρα για τα σκάνδαλα της κυβέρνησης και την οικονομική κρίση πρέπει να ακούμε δηλαδή?
  4. Και εγώ το διάβασα αυτό. Τι γίνεται όμως με τα σημερινά αυτοκίνητα που δεν τα έχουν? Θα πρεπει να αναβουν τα κανονικά φώτα?
  5. Τι να πω, κανονικά δεν θα έπρεπε να στο ζητήσουν εφόσον τους πήγες νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο.
  6. Δεν χρειάζονται τα πρωτότυπα αν έχετε επικυρωμένα αντίγραφα μαζί. Και για όσους δεν το ξέρουν, στα Κ.Ε.Π. μπορείτε να επικυρώσετε οποιοδήποτε έγγραφο (απολυτήριο, βεβαίωση πρόσβασης κτλ.)
  7. Εγώ το είχα σίγουρο ότι θα έμπαινα στο τμήμα Ηλεκτρονικής στο ΤΕΙ Αθήνας αλλά τελικά πέρασα στο τμήμα Η/Υ συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά ενώ έλεγα ότι δεν θα το έπιανα με τίποτα! :D Τόσο μεγάλη πτώση σε αυτά τα τμήματα ομολογώ πως δεν περίμενα!
  8. Τελικά πήγα στο Ρουφ και πήρα αναβολή. Μικρή διαδικασία ήταν και ξεμπέρδεψα πολύ γρήγορα. Το μόνο που χρειάστηκα να έχω μαζί μου ήταν το σημείωμα κατάταξης και το απολυτήριο.
  9. Ναι αλλά πως θα πάρω χαρτί από τη σχολή όταν δεν έχουν βγει ακόμα οι βάσεις και δεν ξέρω σε ποια σε ποια σχολή περνάω?:wacko: Τα τηλέφωνα του Ρουφ αυτά που γράφει στο Α΄ΣΓ Αθηνών είναι?
  10. Σήμερα μου ήρθε το σημείωμα κατάταξης που λέει ότι πρέπει να παρουσιαστώ στις 11 Αυγούστου. Εγώ όμως έδινα φέτος πανελλήνιες και περιμένω να δω που περνάω. Ξέρει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να πάρω αναβολή? Στο ΑΤ που ρώτησα μου είπαν πως θα πρέπει να πάω στο Ρούφ για να μου δώσουν 2-3 μήνες αναβολή μέχρι να περάσω σε κάποια σχολή από την οποία μπορώ μετά να πάρω αναβολή σπουδών. Καλά μου τα είπανε? Αν ναι, τι χαρτιά θα πρέπει να έχω μαζί μου για να μου δώσουν αυτήν την προσωρινή αναβολή? Ευχαριστώ.
  11. Τα απλά τα ξέρω λίγο-πολύ από μόνος μου, δεν έιμαι όμως σε καμία περίπτωση σε στάδιο expert ακόμα και γι'αυτό εξάλλου δεν πάω να δώσω τώρα. Δεν έχω δώσει για κάποιο χαμηλότερο επίπεδο και λέω να πάω κατευθείαν για το Expert για να μη χάνω χρόνο και χρήματα. Καλά δεν κάνω? Μπορεί να μου πάρει λίγο παραπάνω αλλά νομίζω πως θα είναι καλύτερα έτσι... Αυτό το βιβλίο που λες δεν το βρίσκω στο internet. Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο από τα πολλά που έχει στον Παπασωτηρίου? EDIT: Αυτό μου φαίνεται καλό και σχετικά πρόσφατο.
  12. Την εξεταστέα ύλη εννοείς? Αυτή είναι σύμφωνα με το site τους. Θα κάνω και πρακτική αλλά χρειάζομαι το θεωρητικό υπόβαθρο πρώτα.;)
  13. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό βιβλίο με την τελευταία εξεταστέα ύλη του ECDL Expert? Δεν έχω σκοπό να παρακολουθήσω μαθήματα και θέλω να ασχοληθώ μόνος μου ώστε να δώσω εξετάσεις πριν το χειμερινό εξάμηνο. Ευχαριστώ.
  14. Τι γνώμη έχετε για το τμήμα αυτοματισμού του Πειραιά? Είναι καλύτερη επιλογή από το τμήμα ηλετρονικής?
×
×
  • Create New...