Jump to content
You need to be logged in to see additionnal information and be able to contact the advertiser!
Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

S22 ULTRA 512/12 GB PHANTOM BLACK

   (0 reviews)

S22 ULTRA 512/12 GB PHANTOM BLACK

   (0 reviews)

730 €


  • Τιμή 730 €
0 Reviews
1.166 εμφανίσεις

Περιγραφή

Πωλείται (λόγω μετάβασης στο 23 ultra) το τηλέφωνο της φωτογραφίας.  Το κινητό φοράει θήκη και ζελατίνα (της irepair) από την πρώτη μέρα. Η ζελατίνα μπορεί να αφαιρεθεί κατά την επίδειξη του κινητού από κοντά, προκειμένου να ελεγχθεί η οθόνη. 

Το τηλέφωνο αγοράστηκε από την επίσημη Samsung πριν έναν χρόνο ως preorder. Είναι σε πάρα πολύ προσεγμένη κατάσταση. Θα δοθεί μαζί με μία θήκη Mous υψηλής αντοχής (βλέπε φωτό), με ενσωματωμένο μαγνήτη μέσω της οποίας το κινητό "κολλάει" σε σχετικό car mount που τοποθετείται στο τζάμι του αυτοκινήτου. Το car mount θα δοθεί και αυτό.

Στο κάτω μέρος του πλαισίου πάνω στο αλουμίνιο υπάρχουν 2 μικρά σκασίματα  τα οποία μάλλον είναι από το βάλε-βγάλε της θήκης η οποία έχει αρκετά ανυψωμένο χείλος και το προστατεύει απόλυτα.Επιπρόσθετα, θα δοθεί μια επίσημη θήκη transparent με το kickstand (σχεδόν αχρησιμοποίητη) και μία επίσημη burgundy silicon επίσης φορεμένη ελάχιστες φορές.

Η τιμή είναι ΤΕΛΙΚΗ και ήδη χαμηλή για το πακέτο αυτό. Δε με ενδιαφέρει να βγάλω κέρδος από το κινητό αλλά να πάει σε κάποιο μέλος του φόρουμ. Όλα (και οι θήκες) θα δοθούν με τα κουτιά τους και το κινητό με τις σχετικές αποδείξεις της Samsung Hellas. 

Πρόσθετες φωτό στο ακόλουθο λινκ του dropbox:

https://www.dropbox.com/sh/71073oleq4tdlvg/AACBgEc9qz4eK8sn2gJ-_TfTa?dl=0

 

ΓΑΛΑΤΣΙ - Greece



Επισκέπτης
This content is now closed to further comments.

Δεν υπάρχουν σχόλια.


Other adverts from Dark_Lord




×
×
  • Create New...