DINFUN Δημοσιεύτηκε March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 25, 2014 Πολλές φορές μας έχουν αναφέρει νέοι χρήστες που μόλις πρωτοενεργοποίησαν τη συσκευή τους στην iOS 7.0.4, χρειάστηκε να δώσουν έναν "ανόητο" κωδικό πρόσβασης. Το πρόβλημα που αναφέρουν είναι το εξής: Μόλις κλείνει η συσκευή μου και πάω να την ανοίξω ξανά, μου ζητάει κωδικό πρόσβασης και δεν ξέρω πως να απαλλαχθώ από αυτόν. Με έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Εμείς ως myphone.gr σας προτείνουμε, από τη στιγμή που στη συσκευή σας έχετε προσωπικά δεδομένα, να μην απενεργοποιήσετε το Κωδικό Πρόσβασης. Είναι άσχημο σε περίπτωση απώλειας της συσκευής ή κλοπής, να πέσουν στοιχεία όπως, Ημερολόγια, Μηνύματα, Επαφές και άλλες προσωπικές πληροφορίες σε λάθος χέρια. Εμείς θα σας δείξουμε πως να τον απενεργοποιήσετε, αλλά εσείς θα θέλαμε να το σκεφθείτε διπλά πριν προχωρήσετε. Για να απενεργοποιήσετε τον Κωδικό Πρόσβασης (δεν συνιστάται) Από την Αρχική οθόνη στο iPhone ή στο iPad ανοίγουμε τις Ρυθμίσεις Στη συνέχεια Γενικά >Κλείδωμα με συνθηματικό. Πληκτρολογήστε τον τετραψήφιο κωδικό εισόδου Επιλέξτε Απενεργοποιήση συνθηματικού. Αυτό ήταν! Θυμηθείτε όμως πως πλέον οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στη συσκευή σας και κατά συνέπεια και στα προσωπικά σας δεδομένα, με ένα πάτημα στο πλήκτρο ενεργοποίησης/Απενεργοποιήσης στο πάνω μέρος. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42937&stc=1&d=1395736779 Μία μέση λύση είναι να επιμηκύνετε το διάστημα απαίτησης του Κωδικού Πρόσβασης τις συσκευής σας. Η επιλογές που έχετε είναι από Άμεσα έως 4 ώρες. Θα πρέπει να ακολουθήσετε και πάλι τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Γενικά >Κλείδωμα με συνθηματικό >Απαίτηση >μετά από 4 ώρες. Εάν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε κάλυτερα την iOS συσκεύη σας μέσα από τους οδηγούς και τις συμβουλές μας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο iOS Ηow To Guides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts