GadgetsNewsReviews

Unboxing με τους φορτιστές ταξιδιού VoltMe VITO Go (75W)!

0
VoltMe VITO Go (1)

Ο αριθμός των ηλεκτρονικών συσκευών που παίρνουμε μαζί μας πλέον, σε καθημερινή βάση, είναι ασύλληπτος. Smartphone, laptop, action cam, powerbank, tablet, drone και η λίστα συνεχίζεται! Είτε απλώς κάνετε το “σπίτι-γραφείο”, είτε πάτε ένα ταξίδι, είτε δουλεύετε εξ’αποστάσεως, ένα είναι σίγουρο. Έχετε βαρεθεί να κουβαλάτε φορτιστές. Όχι τόσο τα καλώδιά τους, καθώς πλέον τα περισσότερα είναι Type-A σε Type-C ή Type-C σε Type-C, αλλά κυρίως τα “τούβλα” που παρέχουν την ενέργεια. Επιπλέον, οι συσκευές σας μάλλον υποστηρίζουν και ταχεία φόρτιση ή χρειάζονται αρκετά Watts για να συντηρηθούν (π.χ. ένα laptop). Οπότε, ποια είναι η λύση; Την βρήκαμε στους φορτιστές ταξιδιού VoltMe VITO Go EzTravel!

Είχαμε στα χέρια μας δύο ελαφρώς διαφορετικά μοντέλα, τα VITO Go EZtravel USB Power Strip (1) και Desktop Charger (2). Η μόνη τους διαφορά είναι οτι το Desktop Charger μοντέλο προσφέρει και μια υποδοχή σούκο 220V, ώστε να μην “χάνετε” την πρίζα που χρησιμοποιείτε, αν υπάρχει μόνο μια διαθέσιμη. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποια άλλη συσκευή πάνω στο VITO Go, με τον δικό της φορτιστή, ή κάτι τελείως άσχετο (π.χ. άλλη οικιακή συσκευή). Κατά τα άλλα η απόδοση/ισχύς είναι ίδια και στα δύο μοντέλα, όσον αφορά τις USB θύρες τους. Επίσης το Desktop Charger μοντέλο έχει για ευνόητους λόγους ενσωματωμένο ένα χοντρό καλώδιο τροφοδοσίας (1,8m), ενώ το USB Power Strip έχει αποσπώμενο, 2-pin κλασικό καλώδιο τροφοδοσίας (1,8m).

Τέλος, το USB Power Strip είναι μικρότερο σε διαστάσεις αλλά και λίγο ελαφρύτερο. Στη συσκευασία, σε κάθε περίπτωση, θα βρείτε ένα λευκό pouch μεταφοράς και ένα USB-C σε USB-C καλώδιο, braided, που “σηκώνει” μέχρι 100W ισχύος (20V-5A) και έχει ενσωματωμένο πράσινο LED για να δείχνει οτι τροφοδοτείται. Το μήκος του είναι 1,2m.

Πόσες συσκευές μπορείτε να φορτίσετε, λοιπόν, με τα VoltMe VITO Go EzTravel; Μέχρι 6 ταυτόχρονα, είναι η απάντηση, συνυπολογίζοντας και την 220V έξοδο του “μεγάλου” μοντέλου. Ειδάλλως, μέχρι 5 USB συσκευές ταυτόχρονα. Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, είναι high-end και αυτό γίνεται αντιληπτό αμέσως, από το φινίρισμα και όχι μόνο. Είναι διακριτικοί και ποιοτικοί φορτιστές, μικρά “κοσμήματα” στο γραφείο σας. Επιπλέον, είναι μικροί σε διαστάσεις και βάρος, ειδικά αν σκεφτείτε οτι μπορούν να υποκαταστήσουν έως 5 διαφορετικούς φορτιστές που θα έπρεπε να έχετε μαζί σας.

Όσον αφορά την 220V έξοδο, “σηκώνει” μέχρι 4.000W ισχύος, οπότε είστε καλυμμένοι, ό,τι κι αν συνδέσετε σε αυτήν (ακόμα και πολύπριζο για πολλές συσκευές ταυτόχρονα). Όσον αφορά τις 5 USB εξόδους, είναι οι εξής:

2 x USB Type-A με έξοδο 60W max έκαστη, ή 75W max ταυτόχρονα (5V-3A ή 9V-3A ή 12V-3A ή 20V-3A.

3 x USB Type-C με έξοδο 70W max έκαστη ή 75W max ταυτόχρονα (5V-3A ή 9V-3A ή 12V-3A ή 15V-3A ή 20V-3,5A ή 3,3-11V στα 5A (PPS).

Στο πίσω μέρος του φορτιστή αναγράφονται αναλυτικά οι πιθανοί συνδυασμοί απόδοσης με τις υποδοχές αυτές, μπορείτε να δείτε τη σχετική φωτογραφία. Εννοείται οτι υποστηρίζεται USB Power Delivery πρωτόκολλο αλλά και GaN τεχνολογία εσωτερικά, με όλες τις απαραίτητες προστασίες υπέρτασης κ.λπ.

Ουσιαστικά μπορείτε άνετα να τροφοδοτήσετε ένα laptop με έως και 70W ισχύος με τους φορτιστές αυτούς, χωρίς τον δικό του αντάπτορα μαζί σας, ή να κάνετε ταχεία φόρτιση του smartphone σας, αρκεί να έχετε το κατάλληλο καλώδιο που να αντέχει τα A που απαιτούνται (ή να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο των 5Α). Δεν θα πάρει και τα 75W ισχύος πιθανότατα, αλλά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό τους. Ενδεικτικά, για παράδειγμα, ένας ταχυφορτιστής της OnePlus αποδίδει 11V-7,3A. Άρα με τον VoltMe VITO Go το ίδιο κινητό θα λάβει μέχρι 11V-5A από μια USB θύρα, δηλαδή 55W. Ακόμα κι έτσι, είναι αρκετά γρήγορη η φόρτιση. Άλλο ένα παράδειγμά μας είναι ένα Huawei MateBook D15, με τον φορτιστή του να παρέχει 20V-3,25A (65W). Οι Type-A θύρες του VITO Go παρέχουν μέχρι 20V-3A και οι Type-C μέχρι 20V-3,5A, οπότε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θα σας καλύψουν!

Για τους λάτρεις των πρωτοκόλλων, οι φορτιστές της VoltMe υποστηρίζουν τα εξής:  Power Delivery 3.0 / Quick Charge 4+ / PPS / AFC / Apple 5V 2.4A / Samsung 5V 2A / SCP / FCP / BC1. Compatible with iPhone and Galaxy phone models, MacBook Pro, MacBook Air, Dell XPS, Steam Deck and more.

Τέλος, αν κάνετε register το προϊόν, έχετε και εγγύηση 2 ετών. 

Μπορείτε να βρείτε το VoltMe VITO Go EzTravel Desktop Charger στα €78,98 και το VoltMe VITO Go EzTravel USB Strip επίσης στα €78,98, άρα ουσιαστικά η επιλογή αφορά το πόσο compact και ελαφρύς θέλετε να είναι ο φορτιστής ταξιδιού σας και αν σας ενδιαφέρει η 220V έξοδος. Εδώ θα βρείτε και το επίσημο site της εταιρείας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like