MobilesNews

Το όνομα της Pebble θα μας απασχολήσει και πάλι με ένα μικρό τηλέφωνο Android

0

Θυμάστε τις δοξασμένες εκείνες ημέρες που η Pebble είχε απλώσει τα δίχτυα της στην παγκόσμια σκηνή και είχε ενδιαφέρουσες προτάσεις όσον αφορά τα πρωτοποριακά για τότε smartwatches; Φαίνεται ότι ηPebble θα μπορούσε να επιστρέψει όχι με κάποιο νέο smartwatch, αλλά με την ανάδειξη ενός μικρού της Android smartphone. Έχουν βγει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή και το πού βρίσκεται όσον αφορά την διαδικασία ανάπτυξης.

Πέρυσι, ο ιδρυτής της Pebble, Eric Migicovsky, ανακοίνωσε ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα μικρό τηλέφωνο Android που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το iPhone Mini. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο The Verge, ο Migicovsky μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες του για το προϊόν.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη, η εταιρεία εργάζεται πάνω στο σχεδιασμό και την παραγωγή της συσκευής. Αυτή η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες με διαφορετικά υπόβαθρα που ποικίλλουν σε ολόκληρο τον κλάδο. Φαίνεται ότι το team προσπαθεί αυτήν τη στιγμή να προμηθευτεί οθόνη, να επιλέξει ένα chip και να καταλήξει σε ένα σχέδιο ξεχωριστού πλαισίου.

Προς το παρόν, ο Alex De Stasio — πρώην βιομηχανικός σχεδιαστής της GoPro — λέει ότι προσπαθεί να καταλάβει το εξόγκωμα της κάμερας.
“Πολλά από τα σκίτσα μου επικεντρώνονται στο εξόγκωμα της κάμερας”, είπε ο De Stascio στο The Verge . “Αυτό έχει τεράστιο αντίκτυπο στο οπτικό εικονίδιο του τηλεφώνου, οπότε ήθελα να αφιερώσω λίγο επιπλέον χρόνο σε αυτό για να βεβαιωθώ ότι είναι πολύ μοναδικά αναγνωρίσιμο και πολύ εμβληματικό.”

Όσον αφορά τις κάμερες, η ομάδα προσπαθεί να στοχεύσει σε ένα τηλέφωνο που μπορεί να τραβάει καλές φωτογραφίες σύμφωνα με τον ιδρυτή του τμήματος μάρκετινγκ της Pebble, Benjamin Bryant. Ως αποτέλεσμα, δεν θα χρησιμοποιούν αισθητήρες 100MP, αλλά θα επιλέξουν αξιόπιστους φακούς 50MP. Για το δεύτερο μισό της εξίσωσης εικόνας, ο Bryant λέει ότι έχουν μερικούς δυνητικούς πελάτες στο λογισμικό κάμερας που θα τους επιτρέψουν να ανταγωνιστούν, αλλά θα μπορούσαν να καταλήξουν να αναπτύξουν το δικό τους λογισμικό.

Για το chip, φαίνεται ότι θέλουν κάτι ικανό, αλλά όχι απαραίτητα κορυφαίο. Σύμφωνα με τον Bryant, η ομάδα εξετάζει το περσινό Snapdragon 8 Plus Gen 1 ή ένα chip μεσαίας κατηγορίας που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Τέλος, για την οθόνη, φαίνεται ότι η ομάδα εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει πάνελ κάτω των έξι ιντσών.

Εκτός από αυτές τις νέες πληροφορίες, η ομάδα αποκάλυψε επίσης μερικές άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή. Το σώμα θα μπορούσε να διαθέτει μεταλλικό σκελετό καλυμμένο από σύνθετο γυαλί, αλουμίνιο με κεραμική επίστρωση, σφυρήλατο άνθρακα, βιο-ρητίνη ή κεραμικά σύνθετα υλικά. Για το κόστος, θα μπορούσε να πάρει μια τιμή 850 $ λόγω του μεγέθους παραγωγής και άλλων παραγόντων. Ωστόσο, ο Bryant λέει ότι η τιμή εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις του κατασκευαστή και τον αριθμό των ατόμων που εγγράφονται για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για ένα τέτοιο τηλέφωνο. Αν και το τηλέφωνο έχει μόνο ένα κωδικό όνομα – Marvin – η ομάδα έχει μερικές ιδέες, όπως Pico, Pip, Atlas, Howdy και Pebble.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like