MobilesNews

Σε στάδιο ανάπτυξης το νέο αναδιπλούμενο Oppo Find N 5G και άλλο ένα νέο μοντέλο της Huawei

0

Παρά τις όποιες αντιξοότητες στην παγκόσμια αγορά εξαιτίας των προβλημάτων ανεφοδιασμού βασικών εξαρτημάτων σε συσκευές, φαίνεται πως οι εταιρείες συνεχίζουν την δημιουργία καινούργιων συσκευών με πτυσσόμενες οθόνες. Όχι μόνο η τεχνολογία εξακολουθεί να ωριμάζει και είναι πολύ ακριβή, αλλά η άνοδός της έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις οικονομικές συνθήκες. Ακόμα κι έτσι, η Samsung έχει αποδείξει με επιτυχία ότι ο παράγοντας της αναδιπλούμενης μορφής μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία και το κοινό άρχισε να δείχνει το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Έχοντας αυτό υπόψη, φαίνεται ότι η αναδιπλούμενη αγορά βρίσκεται στο κατώφλι μιας σημαντικής επέκτασης και σύμφωνα με πηγές του κλάδου , η Oppo εργάζεται στο πρώτο της αναδιπλούμενο εδώ και αρκετό καιρό. Λοιπόν, σε μια ενδιαφέρουσα πιθανή νέα εξέλιξη, ο αξιόπιστος χρήστης Digital Chat Station μοιράστηκε πρόσφατα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο Weibo. Στα όσα αναφέρει διαβάζουμε και για μια μυστηριώδη συσκευή που ονομάζεται Oppo Find N 5G. Η ίδια ανάρτηση περιέχει μια αναφορά στην ξεχασμένη σειρά τηλεφώνων Oppo N και μια φωτογραφία αυτού που φαίνεται να είναι το Oppo N3 μια πολύ περίεργη συσκευή από το 2014/2015, η οποία είχε την κύρια κάμερά της σε έναν μηχανοκίνητο περιστρεφόμενο άξονα, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως selfie και επίσης να απαθανατίσει μερικά συναρπαστικά πανοράματα.

Η δεύτερη ανάρτηση που σχετίζεται με το μυστηριώδες Oppo Find N 5G φαίνεται να αναφέρει τόσο μια αναδιπλούμενη οθόνη, όσο και έναν τρόπο χρήσης του κύριου αισθητήρα Sony IMX766 των 50MP του τηλεφώνου για selfies. Σίγουρα δεν είναι αδιανόητο σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Η ανάρτηση περιέχει επίσης μια αναφορά στο Xiaomi Mi 11 Ultra που βγάζει selfie με την κύρια κάμερα μέσω μιας μικροσκοπικής οθόνης στο πίσω μέρος. Ίσως το Oppo Find N 5G να έχει μια μικρή δική του οθόνη. Η επωνυμία Find οδηγεί απευθείας την σκέψη σας σίγουρα στις κορυφαίες λειτουργίες. Και πάλι, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ορισμένες από τις πρόσφατες πατέντες αναδιπλούμενων συσκευών της εταιρείας περιλαμβάνουν επίσης πράγματα όπως μια αναδυόμενη κάμερα, καθώς και ένα περίεργο κέλυφος με μια οθόνη που βλέπει προς τα έξω και μια μπάρα κάμερας που θυμίζει κάπως το προαναφερθέν Oppo N3.

Μια διαφορετική πηγή ισχυρίζεται ότι το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Oppo διαθέτει οθόνη OLED 7,8 έως 8 ιντσών, με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Προφανώς, είναι τόσο μακριά στον κύκλο ανάπτυξης και παραγωγής του που οι μονάδες ήδη διασκορπίζονται μέσω εσωτερικών καναλιών στα καταστήματα για τους σκοπούς της εκπαίδευσης των εργαζομένων. Αυτό θα σήμαινε μια επικείμενη εμπορική του απελευθέρωση.

Ανάλογες είναι οι εργασίες αυτή την περίοδο και στην Huawei και σε μια πρόσφατη συνάντηση επενδυτών μιας εταιρείας που ονομάζεται Zhaoli Technology, αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή ενός νέου αναδιπλούμενου μεντεσέ smartphone για μεγάλο πελάτη. Η Zhaoli Technology δεν προσδιόρισε το όνομα του πελάτη, αλλά οι αναλυτές του κλάδου πιστεύουν ότι είναι η Huawei.

Αυτό που ανέφερε η Zhaoli Technology, ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι αυτή η νέα σχεδίαση δεν είναι προφανώς πολύ περίπλοκη και θα επιτρέψει υψηλότερα περιθώρια κέρδους στην ίδια τη συσκευή. Όλες οι πληροφορίες που συνδέονται με προηγούμενες φήμες ισχυρίζονται ότι η Huawei εργάζεται όντως σε ένα πιο προσιτό αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like