AppsNews

Πολλές νέες δυνατότητες ανακοινώνει η Google για το Android

0
Το ξημέρωμα της Πέμπτης, η Google θέλησε με μια ανάρτηση στο official blog της να αναφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά που θα φτάσουν στο Android. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κολάζ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Photos; Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε παρατεταμένα δύο έως έξι εικόνες, πατήστε την καρτέλα “Προσθήκη σε” στο κάτω μέρος της οθόνης και στη συνέχεια, πατήστε κολάζ.
Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα δείτε πολλές επιλογές διάταξης από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των στυλ που προστέθηκαν πρόσφατα από το “Αυστραλιανό οπτικό δίδυμο συζύγων DABSMYLA και τον διάσημο καλλιτέχνη ακουαρέλας Yao Cheng Design”.
Το Emoji Kitchen σας επιτρέπει να συνδυάσετε δύο emoji για να δημιουργήσετε κάτι διαφορετικό. Ανοίξτε το Google Messages και στο πεδίο κειμένου, τοποθετήστε δύο emoji δίπλα-δίπλα. Εάν η κουζίνα με Emoji έχει κάτι μαγειρεμένο για αυτόν τον συγκεκριμένο συνδυασμό, θα εμφανιστεί στο καρουζέλ προεπισκόπησης κάτω από το πεδίο κειμένου. Υπάρχουν μερικές νέες δημιουργίες μαγειρεμένες από την Google, οπότε μην ξεχάσετε να τις δείτε!
Σε άτομα που ταλαιπωρούνται με προβλήματα όπως την χαμηλή τους δυνατότητα όρασης, την δυσλεξία, η νέα λειτουργία ανάγνωσης Android θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τις επιλογές εμφάνισης σε ένα τηλέφωνο Android και το τηλεφώνό σας θα διαβάσει το κείμενο δυνατά. Η ταχύτητα ανάγνωσης και η φωνή ρυθμίζονται εύκολα. Το περιεχόμενο στην οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί για αντίθεση, χρώμα και μέγεθος γραμματοσειράς. Για να αποκτήσετε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή “Λειτουργία ανάγνωσης” από το Play Store. Ένα ειδικό εικονίδιο θα εμφανιστεί στην οθόνη όταν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η δυνατότητα, αγγίξτε το για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης.
Θέλατε ένα γραφικό στοιχείο του YouTube για Android και σίγουρα έγινε αυτή η αλλαγή. Το γραφικό στοιχείο αναζήτησης του YouTube έρχεται για να σας φέρει γρήγορα σε επαφή με τη βιβλιοθήκη YouTube, τις συνδρομές ή τα Shorts σας. Για να λάβετε το widget, πατήστε σε ένα κενό σημείο στην αρχική σας οθόνη. Πατήστε “Γραφικά στοιχεία” στο αναδυόμενο παράθυρο. Στο επάνω μέρος του μενού Widgets, πληκτρολογήστε YouTube στο πεδίο αναζήτησης και θα δείτε το γραφικό στοιχείο YouTube. Αν όχι, απλώς δεν έχει φτάσει ακόμα στο τηλέφωνό σας. Μην ανησυχείτε, δοκιμάστε ξανά αργότερα.
Από την επόμενη εβδομάδα, θα μπορείτε να κάνετε μετάδοση απευθείας από την εφαρμογή Google TV στην τηλεόρασή σας στο σπίτι με ένα μόνο πάτημα. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να κάνετε περιήγηση στο τηλέφωνό σας όσο αυτό πραγματοποιείται και το τηλέφωνό σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο. Γυρίζοντας από την τηλεόραση στο αυτοκίνητό σας, τα ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου σάς επιτρέπουν να κλειδώνετε, να ξεκλειδώνετε και να εκκινείτε το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας. Οι χρήστες Pixel μπορούν πλέον να μοιράζονται τα ψηφιακά κλειδιά του αυτοκινήτου τους με χρήστες iPhone και να ανοίξουν το ψηφιακό πορτοφόλι για να αλλάξουν ποιος έχει πρόσβαση στο όχημά τους.
Νέες δυνατότητες στο Wear OS
Προστίθενται νέα πλακίδια για να μπορείτε να βλέπετε πιο εύκολα τις αγαπημένες σας επαφές καθώς και τις καθημερινές ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου κάθε μέρα. Σε περίπτωση που μισείτε πραγματικά το πρώιμο σκοτάδι όπως το δικό σας, τα πράγματα αρχίζουν να αντιστρέφονται (οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες) στις 21 Δεκεμβρίου. Επίσης, η εφαρμογή Google Keep στο Wear OS έχει ενημερωθεί και η Google λέει ότι διατηρεί τις λίστες και τις εργασίες σας εξίσου καλές όπως και στο τηλέφωνό σας με προσαρμοσμένα φόντο, φωτογραφίες και σχέδια.
Τέλος, την επόμενη εβδομάδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να παρακολουθήσετε την εφαρμογή adidas Running τη σωματική σας δραστηριότητα. Πείτε, “Hey Google, ξεκινήστε ένα τρέξιμο με το adidas Running” και η εφαρμογή θα ανοίξει και θα αρχίσει να παρακολουθεί την ταχύτητα, την απόσταση και τον καρδιακό σας ρυθμό στο smartwatch σας.
Αυτή η ενημέρωση θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου.
[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like