AppsNews

Όσοι διαθέτουν πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων στο YouTube, δεν μπορούν να παρακολουθούν βίντεο

0
Εάν πατήσετε να ξεκινήσει ένα βίντεο του YouTube στο τηλέφωνο ή το tablet σας χωρίς να διαθέτετε έναν premium λογαριασμό, το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι το τέλος του βίντεο. καθιστώντας αδύνατη την παρακολούθηση χωρίς τη θέαση των διαφημίσεων. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή το YouTube αποσκοπεί στην αύξηση των διαφημιστικών εσόδων και την ενίσχυση της οικονομικής στήριξης των δημιουργών περιεχομένου, άρα σας παραπέμπει να κάνετε εγγραφή ως premium χρήστης.
Είναι ευρέως γνωστό πως η ομάδα διαχείρισης του YouTube έχει αρχίσει να εφαρμόζει νέα μέτρα για την καταπολέμηση των ad blockers και τον περασμένο Οκτώβριο, σημείωσε ότι όχι μόνο η χρήση προγραμμάτων αποκλεισμού διαφημίσεων παραβίαζε τους όρους παροχής υπηρεσιών του, αλλά επίσης εμποδίζει τους δημιουργούς να πληρώνονται για τη σκληρή δουλειά τους. Τον Ιανουάριο, η Google υιοθέτησε μια διαφορετική τακτική και επιβράδυνε σημαντικά τον χρόνο φόρτωσης των βίντεο του YouTube, εκτός εάν καταργηθεί το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Τώρα πρόκειται να καλωσορίσουμε τον Ιούνιο το επόμενο βήμα της Google, όπως αναφέραμε παραπάνω που είναι να παραλείψει ένα βίντεο που έχει επιλεγεί από έναν χρήστη μέχρι το τέλος, εάν εντοπιστεί πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Όταν καταργηθεί το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, το YouTube θα εμφανίσει ολόκληρο το βίντεο.
 Δεν μπορούν όλοι οι θεατές του YouTube που εκτελούν ένα λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για τον αποκλεισμό μιας διαφήμισης να δουν ένα βίντεο. Ορισμένοι συνδρομητές του Reddit διαπιστώνουν ότι ενώ ένα βίντεο που θέλουν να δουν θα παίζει στο YouTube, θα το εμφανίζεται χωρίς ήχο μέχρι να καταργήσουν το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Η προσαρμογή του ρυθμιστικού έντασης επιστρέφει τον ήχο στο βίντεο για ένα δευτερόλεπτο προτού το κλιπ τεθεί ξανά σε σίγαση.
Η Google δεν αστειεύται και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι διαφημίσεις που προβάλλονται στο YouTube συνέβαλαν στη δημιουργία 8,09 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη μητρική Alphabet κατά το πρώτο τρίμηνο, μπορείτε να καταλάβετε γιατί η εταιρεία ακολουθεί τόσο σκληρή γραμμή. Τα έσοδα από διαφημίσεις στο YouTube από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους όχι μόνο αυξήθηκαν 21% σε ετήσια βάση, αλλά συνεισέφεραν περίπου το 10% των συνολικών εσόδων της Alphabet κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2024.
Επιπλέον, οι άνθρωποι της Google πιστεύουν πως τα έσοδα από τις διαφημίσεις αποτελούν μια επιβράβευση των δημιουργών περιεχομένου που μπορούν να αποκομίσουν έσοδα από τη σκληρή δουλειά τους και να έχουν ένα κίνητρο να σας διασκεδάσουν. Πρόκειται επίσης για την προσπάθεια της Google να σας κάνει να πληρώσετε για μια συνδρομή YouTube Premium χωρίς διαφημίσεις. Μετά από μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα, θα πληρώσετε 13,99 $ για μια μηνιαία ατομική συνδρομή, 22,99 $ μηνιαία για μια οικογενειακή συνδρομή που σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και πέντε μέλη της οικογένειας ή 7,99 $ μηνιαία για μια συνδρομή φοιτητή που απαιτεί επαλήθευση της κατάσταση ως φοιτητής.
Υπάρχει μια λύση που αναφέρεται από το Android Police και φαίνεται να λειτουργεί τόσο σε εκδόσεις για κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές του YouTube. Εάν χρησιμοποιείτε VPN και ορίσετε τη χώρα σε Αλβανία, δεν θα βλέπετε διαφημίσεις, καθώς η διαφημιστική πλατφόρμα του YouTube δεν υποστηρίζει ακόμη την αλβανική γλώσσα. Απλώς να θυμάστε ότι οι ταχύτητες δεδομένων σας θα μειωθούν όταν εκτελείτε ένα VPN.
Αν και μπορεί να θεωρείτε ότι μια διαφήμιση YouTube είναι ενοχλητική, υπάρχουν 86.400 δευτερόλεπτα κάθε μέρα, επομένως η χρήση ορισμένων από αυτά για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο YouTube δεν είναι μεγάλη υπόθεση.
[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like