GadgetsNews

Όλη η προσοχή της Apple θα στραφεί φέτος κυρίως στα νέα της headset AR

0
Κάθε διαθέσιμο πόρο εκμεταλλεύεται η Apple για να αναπτύξει και να τελειοποιήσει τα νέα της ακουστικά μικτής πραγματικότητας που φημολογείται ότι φέρουν το κωδικό όνομα Reality Pro. Είναι κοινώς αποδεκτό πως η εταιρεία βάζει γερά το πόδι της στο πεντάλ του γκαζιού για να τελειώσει με το προϊόν αυτό και θέλει να βεβαιωθεί ξανά και ξανά πως αυτή η νέα wearable συσκευή θα δικαιολογεί την τιμή που μπορεί να φθάσει έως και τα 3000 δολάρια.
Το Reality Pro φέρεται να είναι το πιο περίπλοκο προϊόν που κατασκευάστηκε ποτέ από την Apple, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώσει χρόνο, χρήματα, εξαρτήματα και πολλά άλλα για αυτά τα ακουστικά. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να μην περιμένουμε από την εταιρεία να εργαστεί πάνω σε σημαντικές αναβαθμίσεις το 2023 για ορισμένα από τα υπάρχοντα προϊόντα της. Ο Mark Gurman του Bloomberg, στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό Δελτίο του Power On, εξηγεί σε ποιες συσκευές πιθανότατα για φέτος η Apple δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές.
Ο Gurman λέει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε σημαντικές ενημερώσεις στη σειρά iPad Pro φέτος. Λέει ότι ενώ η Apple εργάζεται σε μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης για τα tablet, αυτά δεν θα κυκλοφορήσουν φέτος. Ο Gurman είπε επίσης ότι τοι ενημερώσεις για τα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών δεν θα φτάσουν μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2024. Εκείνη τη στιγμή, τα tablet iPad Pro θα έχουν νέο σχεδιασμό και θα είναι εξοπλισμένα με πάνελ OLED.
Συνεχίζει προσθέτοντας ότι οποιεσδήποτε ενημερώσεις στο iPad mini, στο iPad Air και στο βασικό iPad, εάν όντως υπάρχουν, θα αντιπροσωπεύουν μικρές βελτιώσεις προδιαγραφών. Ο Gurman αναμένει επίσης να συμβεί κάτι παρόμοιο για το Apple Watch Series 9. Στην καλύτερη περίπτωση, προβλέπει ότι η Apple θα περιλαμβάνει “μερικές μικρές ενισχύσεις απόδοσης”. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε τον πολυαναμενόμενο μη επεμβατικό αισθητήρα γλυκόζης αίματος να προστίθεται φέτος;
Όπως θεωρεί ο Gurman, η Apple αναμένεται να επαναφέρει το μεγαλύτερο έξυπνο ηχείο HomePod. Το πρώτο ήταν μια αποτυχία όσον αφορά τις πωλήσεις και η βαριά τιμή των 349 $ ήταν ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα από την πλευρά των καταναλωτών.  Το HomePod 2023 αναμένεται να είναι φθηνότερο και θα μπορούσε να διαθέτει μια νέα οθόνη αφής στο επάνω μέρος της συσκευής. Ενώ ο σχεδιασμός του νέου HomePod πιθανότατα θα μοιάζει με την αρχική μονάδα, ενδέχεται να διαθέτει το νέο chip S8 που χρησιμοποιείται στα πιο πρόσφατα μοντέλα Apple Watch.
Tι μπορούμε να περιμένουμε για το iPhone 15;
Η Apple θα κάνει κάποιες αλλαγές στο iPhone, σίγουρα θα δούμε το “notchification” Dynamic Island σε μοντέλα iPhone 15 που δεν είναι Pro, ενώ τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra πλέον θα φέρουν πλαίσιο τιτανίου. Επίσης, τα δύο premium μοντέλα iPhone 15 θα διαθέτουνsolid-state πλήκτρα αντί για φυσικά. Το απτικό σύστημα θα παρέχει ανατροφοδότηση στους χρήστες που ανεβάζουν ή μειώνουν την ένταση του ήχου στα τηλέφωνά τους.
Επιπλέον, τα μοντέλα Pro (τα οποία περιλαμβάνουν το iPhone 15 Ultra) θα έχουν μια θύρα φόρτισης USB-C που θα αντικαθιστά την αποκλειστική θύρα Lightning και θα τροφοδοτούνται από το chipset A17 Bionic. Το τελευταίο θα παραχθεί από την TSMC χρησιμοποιώντας τον κόμβο διεργασίας 3nm. Οι μη Pro μονάδες θα έχουν το 4nm A16 Bionic. Αυτό είναι το chipset που χρησιμοποιείται επί του παρόντος στο iPhone 14 Pro και στο iPhone 14 Pro Max.
Ο Gurman επισημαίνει ότι η εστίαση της Apple στο λειτουργικό σύστημα xrOS των ακουστικών μικτής πραγματικότητας θα της κοστίσει με τη μορφή νέων λειτουργιών που αναβάλλονται για το iOS 17 και το iPadOS 17. Ωστόσο, τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν. Το Reality Pro, που αρχικά φημολογούνταν ότι θα παρουσιαστεί αυτόν τον μήνα, θα μπορούσε να παρουσιαστεί από την Apple τον Ιούνιο και να κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like