MobilesMWC 2023News

MWC 2023: Τα Nokia C22 και C32 ανακοινώθηκαν με αυτονομία τριών ημερών

1

Σήμερα, η Nokia πρόσθεσε πέρα του G22 και άλλα δύο νέα τηλέφωνα στην προσιτή σειρά C – το Nokia C32 και το Nokia C22.

Το Nokia C32 είναι το πρώτο τηλέφωνο της σειράς C που διαθέτει κάμερα 50MP και είναι επίσης κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της κατηγορίας του με γυαλί τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Τα C32 και C22 διαθέτουν πιστοποίηση IP52 για προστασία από τη σκόνη και την έκθεσή του σε μερικές σταγόνες νερού.

Στο μπροστινό μέρος, τόσο το Nokia C32 όσο και το C22 διαθέτουν οθόνη HD+ LCD 6,5 ιντσών με ελαφρώς κυρτό γυαλί 2,5D. Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό είναι η μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 10 W και ισχυρισμός αντοχής έως και τριών ημερών. Η Nokia λέει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υποστηρίζεται από τη διαχείριση εξοικονόμησης μπαταρίας με τεχνητή νοημοσύνη.

Το Nokia C32 διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, κύρια κάμερα 50MP με Night Mode, Portrait Mode και Auto HDR, καθώς και ειδική μακροεντολή 2MP. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει selfie αισθητήρας 8MP που υποστηρίζει ξεκλείδωμα προσώπου ακόμα και με μάσκα.

Σε θέμα ισχύος, το Nokia C32 τροφοδοτείται από ένα Unisoc SC9863A SoC με 3 GB ή 4 GB μνήμης RAM και 64 GB ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Το τελευταίο μπορεί να επεκταθεί μέσω καρτών microSD.

Από θέμα λογισμικού, το Nokia C32 τρέχει Android 13 και η Nokia έχει δεσμευτεί για δύο χρόνια τριμηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας.

Περί χρωματικών επιλογών, το Nokia C32 πωλείται από σήμερα σε Charcoal, Autumn Green και Beach Pink. Η τιμή ξεκινά από 129€.

Προχωράμε στο Nokia C22. Υποβαθμίζει το πίσω πάνελ σε πλαστικό και υπάρχει ενσωματωμένος σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το πίσω μέρος έχει μια κύρια κάμερα 13MP και έναν αισθητήρα macro 2MP, ενώ στο μπροστινό μέρος μοιράζεται την ίδια selfie κάμερα 8MP που επιτρέπει και εδώ το ξεκλείδωμα προσώπου ακόμα και με μάσκα.

Το Nokia C22 διαθέτει μνήμη RAM 2 GB ή 3 GB και αποθηκευτικό χώρο 64 GB και επέκταση μέσω της υποδοχής microSD.

Περί αγοράς του, το Nokia C22 διατίθεται σε Midnight Black και Sand και πωλείται από σήμερα για περίπου 109€.

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like