AppsNews

Ήρθε το Find.gr, το πρώτο Social Market της Ελλάδας. Βρες, δες και αγόρασε τα πάντα!

0

Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα για τις online αγορες τους, ενώ οι Έλληνες influencers συρρέουν μαζικά ο ένας μετά τον άλλον για άνοιγμα λογαριασμού… είναι γεγονός.


 

Η τεχνολογία έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο αγοράζουμε και αλληλεπιδρούμε με τα προϊόντα. Μια καινοτόμα πλατφόρμα που ανατρέπει τους κανόνες του e-commerce έχει κάνει την εμφάνισή της στην Ελληνική αγορά και αναπτύσσεται ταχύτατα. Το Find.gr, το πρώτο social market της Ελλάδας, ανοίγει τον δρόμο για μια νέα εποχή αγορών αλλά και πωλήσεων,
συνδυάζοντας την άνεση του online shopping με την κοινωνική δικτύωση.

Το Find.gr ανοίγει τις πύλες του σε έναν κόσμο εκατομμυρίων προϊόντων από 60.000+ brands. Από την τεχνολογία και τη μόδα, μέχρι το σπίτι, την υγεία, τον αθλητισμό και τα αυτοκίνητα, το Find.gr καλύπτει κάθε κατηγορία με 3500+ υποκατηγορίες. Είναι μία κοινότητα όπου η ποικιλία συναντά την ευκολία, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν, να
συγκρίνουν τιμές και να αγοράζουν προϊόντα από εκατοντάδες καταστήματα (500+ την στιγμή που γράφουμε το άρθρο) με ασφάλεια.

Αυτό που κάνει το Find.gr το πρώτο του είδους του είναι η παροχή online αγορών σε συνδυασμό με την κοινωνική δικτύωση. Οι χρήστες εκτός από την έρευνα και αγορά προϊόντων έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον δικό τους λογαριασμό (παρόμοιο με αυτόν σε άλλα κοινωνικά δίκτυα), να ακολουθήσουν άλλους χρήστες, να σχολιάσουν και να βαθμολογήσουν εκατομμύρια προϊόντα και καταστήματα όπως και να ανεβάσουν μικρά βίντεο (fast) παρουσιάζοντας προϊόντα σε άλλους χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες που ανεβάζουν περιεχόμενο γίνονται Finders, δημιουργώντας μια κοινότητα ανθρώπων που ανακαλύπτουν και βοηθούν άλλους χρήστες της πλατφόρμας στις αγορές τους.

Ανοιχτό Affiliate σύστημα με πραγματικό κέρδος για όλους
Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Find.gr είναι το ανοιχτό Affiliate σύστημα (παρόμοιο με του Amazon) που προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα απολύτως δωρεάν για όλους. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης της πλατφόρμας μπορεί να μοιράσει οποιοδήποτε προϊόν θέλει στα άλλα κοινωνικά δίκτυα που διαθέτει (fb, insta, στα βίντεο του στο Youtube, στο messenger, σε DM κτλ) και εφόσον πραγματοποιηθεί πώληση μέσω του link που μοίρασε, να κερδίσει πραγματικά χρήματα στον λογαριασμό του στο Find και να τα λάβει στον τραπεζικό του λογαριασμό εύκολα και γρήγορα.

Επίσης, όταν ο χρήστης ανεβάζει fast βίντεο προωθώντας κάποια προϊόντα, τότε και σε αυτή την περίπτωση όταν πραγματοποιείται μια πώληση μέσω αυτού, κερδίζει προμήθεια από το Find.gr. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιήσουν την κοινότητά τους, να αυξήσουν τους ακόλουθους τους και να κερδίσουν έσοδα από τις αγορές που προκύπτουν από τα post τους. Επιπλέον, τα καταστήματα του Find εχουν την δυνατότητα να στείλουν Deals στους Χρήστες-Finders του Find.gr, προσφέροντας τους σταθερές αμοιβές για την προώθηση των προϊόντων τους μέσω fast video. Με λίγα λόγια δεν έχεις να χάσεις τίποτα, μόνο να κερδίσεις…άνοιξε τον λογαριασμό, σου τώρα.

Ζωντανές Αγορές (Live Shopping)
Το Find.gr πρωτοπορεί με τη δημιουργία των ζωντανών αγορών, γνωστών και ως Live Shopping. Αυτή η νέα και αποκλειστική λειτουργία του Find.gr, επιτρέπει στα καταστήματα και τους Finders να παρουσιάζουν ζωντανά προϊόντα μέσω Live Shopping, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων για τα καταστήματα και των κερδών για τους Finders από κάθε πώληση που προκύπτει ή με σταθερή αμοιβή. Αυτή η διαδραστική εμπειρία αγορών προσφέρει στους χρήστες μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν να ενημερωθούν σωστά και να αγοράσουν προϊόντα με έναν νέο και 100% ασφαλή και συναρπαστικό τρόπο.

Για τα eshops (Δωρεάν Εγγραφή)
Το Find.gr ανοίγει νέους ορίζοντες και ευκαιρίες αύξησης πωλήσεων στα Ελληνικά eshop. Με την συνδυασμένη δύναμη του social networking και του e-commerce, το Find προσφέρει στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία online αγορών. Εάν είστε ιδιοκτήτης eshop, (μικρού ή μεγάλου) τότε πρέπει άμεσα να βάλετε το κατάστημα σας στο marketplace του Find.gr. Η προσφορά HOTSUMMER είναι η ευκαιρία σας να εγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο Find.gr και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς αυτό που προσφέρετε. Η προσφορά έχει ισχύ έως τέλη Αυγούστου. Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος της νέας εποχής αγορών και πωλήσεων στο ηλεκτρονικό επιχειρείν!

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like