GadgetsNews

Ιδού το DJI Inspire 3 με αισθητήρα full-frame 8K

0

Τις εναέριες λήψεις σας μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε με το νέο DJI Inspire 3 που απευθύνεται σε πελάτες με επαγγελματικές ανάγκες. Αυτό το μοντέλο διαθέτει μια σειρά βελτιώσεων σε σχέση με τον προκάτοχό του, στην σχεδίαση, στην χρήση νέου αισθητήρα, στη συνδεσιμότητα και γενικότερα στην λειτουργία του.

Το νέο μοντέλο Inspire 3 περιλαμβάνει έναν full-frame αισθητήρα Zenmuse X9-8K Air Gimbal Camera, ο οποίος είναι ο ελαφρύτερος μέχρι τώρα και υποστηρίζει το σύστημα επεξεργασίας εικόνας CineCore 3.0 της DJI. Μπορεί να εγγράψει εσωτερικά έως και 8K 25fps στο CinemaDNG καθώς και 8K 75fps σε Apple ProRes RAW. Μπορεί επίσης να κάνει 4K 120fps ProRes RAW χωρίς περικοπή.

Ο αισθητήρας X9-8K υποστηρίζει διπλό εγγενές ISO σε EI 800 και 4000 κάτω από 30 fps, καθιστώντας τον πολύ ικανό για λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πάνω από 30p η κάμερα μπορεί ακόμα να κάνει EI 320 και 1600. Ο αισθητήρας έχει ένα πολύ υψηλό  δυναμικό εύρος 14+_. Το DJI Cinema Color System (DCSS) υποστηρίζεται για ακριβή χρώματα και τόνους δέρματος, καθώς και αντιστοίχιση χρωμάτων μεταξύ άλλων καμερών DJI, όπως η Ronin 4D.

Επίσης, το Inspire 3 υποστηρίζει τη βάση DJI DL και η κάμερα είναι συμβατή με έναν επιπλέον φακό πλήρους καρέ F2.8 18 mm και έναν νέο τηλεφακό σχεδιασμένο για 8K καθώς και με άλλες επιλογές στήριξης DL.

Ελαφρύ είναι και το σώμα του νέου Inspire 3. Η κάμερα FPV, οι οπτικοί αισθητήρες, οι κεραίες θέσης και η υποδοχή κάρτας αποθήκευσης είναι όλα ενσωματωμένα στο πλαίσιο του drone και το σύστημα προσγείωσης μπορεί να χαμηλώσει κατά την πτήση, παρέχοντας απεριόριστη θέαση 80 μοιρών κατά τη λήψη προς τα πάνω. Το νέο σύστημα πρόωσης μπορεί να επιτύχει ταχύτητες έως 94 km/h, με ταχύτητα ανόδου και καθόδου 8m/s και dive 10m/s.

Σε αυτή την νέα πρόταση της DJI, υπάρχει μια ενημερωμένη κάμερα FPV που βλέπει ο χειριστής του drone και το νέο μοντέλο έχει FOV 161 μοιρών με αισθητήρα νυχτερινής όρασης 1/1,8 ιντσών και 1080p 60fps. Το drone έχει εμβέλεια μετάδοσης 15 km με ένα χειριστήριο και 12 km σε λειτουργία διπλού ελέγχου (pilot + gimbal control). Μπορεί να κάνει live streaming 1080p 60fps με καθυστέρηση 90ms σε 12km ή 4K 30fps σε εύρος 5km.

H σύνδεσή του γίνεται μέσω του DJI RC Plus με οθόνη 7 ιντσών 1200 nit και χρόνο λειτουργίας 3,3 ώρες, με δυνατότητα επέκτασης έως και 6 ώρες με εξωτερική μπαταρία WB37. Το ίδιο το drone υποστηρίζει διπλές μπαταρίες TB61 που παρέχουν χρόνο πτήσης έως και 28 λεπτά.

Αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πτήσης με νέες επιλογές Waypoint Pro, συμπεριλαμβανομένων επαναλαμβανόμενων διαδρομών που επιτρέπουν στον πιλότο να πετάξει το drone με ακριβή μοτίβα και διαδρομές πολλές φορές για να καταγράψει τις ίδιες πολλές φορές ή σε διαφορετική ώρα της ημέρας.

Η κάμερα περιέχει νέο σύστημα εντοπισμού θέσης RTK υψηλής ακρίβειας και ενσωματωμένο 3 GNSS (GPS + Galileo + BeiDou), το οποίο επιτρέπει στην κάμερα να κινείται με ακρίβεια οπουδήποτε στον κόσμο. Οι νέοι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης παρέχουν επίσης αναγνώριση και παρακολούθηση μεμονωμένου αντικειμένου, ώστε ο πιλότος να μπορεί να εστιάζει στην πτήση ενώ η κάμερα παρακολουθεί αυτόματα το θέμα, διευκολύνοντας έτσι την πτήση και την εγγραφή σόλο.

Αυτή η οθόνη επιτρέπει τη συμβατότητα με άλλα προϊόντα της DJI, όπως οι χειρολαβές DJI 4D και οι Master Wheels DJI για έλεγχο των αντίζυγων.

Το DJI Inspire 3 κοστίζει 16.499 $ και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Περιλαμβάνει το DJI Inspire 3 Aircraft, Zenmuse X9-8K Air Gimbal Camera, τηλεχειριστήριο RC Plus, 6x TB51 Intelligent Battery, Charging Hub, PROSSD 1TB, Trolley Case, 3x Foldable Quick-Release Propellers (Pair), Lens Carrying Plus Strap και πολλά άλλα. Οι φακοί πωλούνται χωριστά.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like