GadgetsNews

Η Sony ανακοινώνει τα νέα απόλυτα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WF-C700N, με άνετη, σταθερή εφαρμογή και καθηλωτικό ήχο, καθώς και τα WH-1000XM5 σε Midnight Blue

0

Η Sony κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόλαυση μουσικής οπουδήποτε με την ανακοίνωση των νέων απόλυτα ασύρματων ακουστικών της –WFC700N.

Τα WF-C700N είναι ιδανικά αν θέλετε να κάνετε τη μετάβαση σε απόλυτα ασύρματα ακουστικά χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και τη σταθερότητα, απολαμβάνοντας καθηλωτική ποιότητα ήχου και εξουδετέρωση θορύβου.

Άνεση, ποιότητα και μέγεθος τσέπης

Τα WF-C700N έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και τη σταθερότητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος των αυτιών σας. Η Sony σχεδίασε τα WF-C700N εξετάζοντας αναλυτικά δεδομένα για το σχήμα των αυτιών που συγκεντρώθηκαν από τότε που παρουσίασε τα πρώτα in-ear ακουστικά στον κόσμο το 1982, καθώς και την αξιολόγηση της ευαισθησίας των διαφόρων τύπων αυτιών. Τα ακουστικά WF-C700N συνδυάζουν ένα σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στο ανθρώπινο αυτί με εργονομικό σχεδιασμό επιφάνειας για πιο σταθερή εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να ακούτε για περισσότερη ώρα χωρίς να χρειάζεστε διάλειμμα.

Η κυλινδρική θήκη φόρτισης είναι μικρή και εύκολη στη μεταφορά σε μια τσέπη ή τσάντα, ώστε να μπορείτε να παίρνετε τα ακουστικά μαζί σας οπουδήποτε πηγαίνετε. Η θήκη της έχει υφή με γεωμετρικό μοτίβο για κομψή, πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση.

Η υφή, η ποιότητα και τα χρώματα του WF-C700N έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το στυλ και την άνεσή σας. Με μαύρο, λευκό, λεβάντα και sage πράσινο για να διαλέξετε, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Περισσότερη μουσική, λιγότερος θόρυβος στο παρασκήνιο

Με τα WF-C700N είστε μόνο εσείς και η μουσική. Μπορείτε να εξαλείψετε το θόρυβο του περιβάλλοντος με τη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Ambient Sound Mode για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το φυσικό σας περιβάλλον.

Στη λειτουργία Ambient Sound, τα μικρόφωνα feedforward συλλαμβάνουν περισσότερο από τον ήχο του περιβάλλοντος γύρω σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια φυσική εμπειρία ακρόασης, παραμένοντας συνδεδεμένοι με το περιβάλλον σας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect ή να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση Focus on Voice για να συνομιλήσετε χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά σας. Μπορείτε να μπείτε σε μια καφετέρια και να παραγγείλετε γρήγορα και με ευκολία και, στη συνέχεια, εξίσου γρήγορα να καθίσετε και να απολαύσετε την αγαπημένη σας ψυχαγωγία χωρίς περισπασμούς.

Τα WF-C700N διαθέτει επίσης Adaptive Sound Control, ο οποίος προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος ανάλογα με το πού βρίσκεστε και τι κάνετε. Αναγνωρίζει τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως ο χώρος εργασίας σας, το γυμναστήριο ή το αγαπημένο σας καφέ, και αλλάζει τις λειτουργίες ήχου που ταιριάζουν στην εκάστοτε κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να μετακινείστε απρόσκοπτα στο περιβάλλον σας, ενώ παράλληλα αφήνετε να παίζουν οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες και η ψυχαγωγία σας.

Ακούστε κάθε beat σε υψηλή ποιότητα

Τα WF-C700N προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας χάρη στην τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Επιπλέον, με τη βοήθεια της πρωτότυπης μονάδας οδήγησης 5mm της Sony, τα WF-C700N είναι πολύ δυνατά, παράγοντας ισχυρά μπάσα και εκπληκτικά καθαρά φωνητικά παρά το μικρό τους μέγεθος, αναδεικνύοντας το καλύτερο σε όποιο είδος ή ψυχαγωγία κι αν επιλέξετε. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη μουσική σας ανάλογα με το γούστο σας με τις ρυθμίσεις EQ στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect.

Απολαύστε μια αβίαστη εμπειρία ακρόασης

Με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 15 ώρες[1], αντοχή στο νερό IPX4[2] και έξυπνες λειτουργίες, τα απόλυτα ασύρματα ακουστικά WF-C700N είναι φτιαγμένα για την καθημερινότητα.

Για απόλυτη ευχρηστία, τα WF-C700N διαθέτουν σύνδεση Multipoint[3], που σημαίνει ότι μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με δύο συσκευές Bluetooth®. Έτσι, όταν λαμβάνετε μια κλήση, τα ακουστικά σας γνωρίζουν ποια συσκευή χτυπάει και συνδέονται αυτόματα με τη σωστή.

Τα WF-C700N παρέχουν επίσης αξιόπιστη ποιότητα κλήσης χάρη στο Wind Noise Reduction Structure που αποδίδει τη φωνή σας καθαρά, ακόμη και σε μια ημέρα με αέρα.

Τα WH-1000XM5 τώρα σε Midnight Blue

Από την κυκλοφορία τωνWH-1000XM5 το 2022, τα ασύρματα ακουστικά έχουν λάβει πολυάριθμα βραβεία και αναγνώριση από τους κριτικούς για την κορυφαία στον κλάδο εξουδετέρωση θορύβου[4]  και την ανώτερη ποιότητα ήχου τους. Τώρα η Sony προσφέρει όλη την πολυαγαπημένη τεχνολογία των εξαιρετικά δημοφιλών WH-1000XM5 σε ένα νέο κομψό Midnight Blue χρώμα, επιτρέποντάς σας να εξατομικεύσετε περαιτέρω την εμπειρία ακρόασης.

Σχεδιασμένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Η Sony δεν σχεδίασε την WF-C700N και την WH-1000XM5 Midnight Blue με γνώμονα μόνο την καλαισθησία, αλλά και τη βιωσιμότητα. Στο υλικό συσκευασίας και των δύο μοντέλων περιλαμβάνεται μηδενικό πλαστικό[5], αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της Sony να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων και των πρακτικών της.

Διαθεσιμότητα

  • Τα WF-C700N θα είναι διαθέσιμα από τον Μάιο του 2023.
  • Τα WH-1000XM5 Midnight Blue θα είναι διαθέσιμα από τον Μάιο του 2023.

[1] Χρειάζεται 1x φόρτιση με θήκη φόρτισης. 7,5 ώρες (ακουστικά) + 7,5 ώρες (θήκη φόρτισης), συνολικά 15 ώρες κατά τη χρήση του Noise Cancelling και της σύνδεσης Bluetooth. 10 ώρες (ακουστικά) + 10 ώρες (θήκη φόρτισης), συνολικά 20 ώρες κατά τη χρήση της σύνδεσης Bluetooth με απενεργοποιημένο το Noise Cancelling. Οι ώρες χρήσης ενδέχεται να διαφέρουν από τον περιγραφόμενο χρόνο ανάλογα με τη ρύθμιση των λειτουργιών των ακουστικών και τις συνθήκες χρήσης.

[2] Διασφαλισμένη προστασία από πιτσιλιές νερού από οποιαδήποτε γωνία, εξαιρουμένου του σωλήνα ήχου (έξοδος ήχου) των ακουστικών. Η θήκη φόρτισης δεν είναι ανθεκτική στο νερό.

[3] Η λειτουργία απαιτεί ενημέρωση firmware, διαθέσιμη το καλοκαίρι του 2023

[4] Από την 1η Ιανουαρίου 2022. Σύμφωνα με έρευνα της Sony Corporation, η οποία υπολογίστηκε με τη χρήση κατευθυντήριων γραμμών που συμμορφώνονται με τις οδηγίες JEITA για την αγορά των headband ασύρματων ακουστικών εξουδετέρωσης θορύβου.

[5] Ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή. Εξαιρούνται τα υλικά επικάλυψης και τα συγκολλητικά υλικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like