GadgetsNews

Η Realme αποκαλύπτει το Watch 3, δύο ακουστικά Bluetooth και μια οθόνη υπολογιστή

0

Η πολιτική της Realme ή αν θέλετε το σύστημα “1+5+T” της εταιρείας, υπαγορεύει ότι εστιάζει σε (1) smartphone, (5) κατηγορίες AIoT (ρολόγια, ακουστικά και άλλα έξυπνα προϊόντα) και με το γράμμα (T) αναφέρεται στην ειδική κατηγορία TechLife. Σήμερα η εταιρεία λάνσαρε αρκετά προϊόντα στη δεύτερη κατηγορία “5”, ένα νέο ρολόι, δύο ακουστικά Bluetooth, καθώς και μια οθόνη.

Realme Watch 3

Το Realme Watch 3 βρίσκεται κάπου μεταξύ μιας συνέχειας του Watch 2 και ενός φθηνότερου Watch 2 Pro. Μία από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις είναι το μέγεθος της οθόνης, το οποίο έχει αυξηθεί σε 1,8”, δηλ. μια τρίχα μεγαλύτερη από αυτή του 2 Pro (έχουν βασικά την ίδια αναλογία διαστάσεων).

Για να διατηρήσει το μέγεθος υπό έλεγχο, η Realme μείωσε τα πλαίσια, έτσι η αναλογία οθόνης προς σώμα αυξήθηκε από 50% στο Watch 2 σε 67,5% στο Watch 3. Σημειώστε ότι η ανάλυση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, είναι μόλις 240 x 286 px , χαμηλότερο ακόμη και από τα 320 x 320 px του Watch 2. Επίσης, η φωτεινότητα έπεσε στα 500 nits, από 600 nits προηγουμένως.

Μια άλλη μεγάλη αλλαγή είναι ότι το Watch 3 προσφέρει πλέον κλήσεις μέσω Bluetooth, κάτι που προηγουμένως ήταν αποκλειστικό για το μοντέλο Pro. Μπορείτε να καλέσετε από τον καρπό σας και να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο. Για να διασφαλίσει ήχο καλής ποιότητας, η Realme τροφοδοτεί το ηχείο με ένα Smart PA και χρησιμοποιεί ένα chip διπλής λειτουργίας Bluetooth 5.3, καθώς και εσωτερικούς αλγόριθμους μείωσης θορύβου που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη.

Το Realme Watch 3 υποστηρίζει πάνω από 110 αθλητικές λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους αισθητήρες του – καρδιακούς παλμούς και ανιχνευτές SpO2 – μπορεί να υπολογίσει τον χρόνο ανάκτησης, το VO2 Max και πολλά άλλα. Παρακολουθεί επίσης τον καρδιακό σας ρυθμό και το οξυγόνο του αίματος σας επί 24 ώρες το 24ωρο, ενώ ενεργοποιείται επίσης η παρακολούθηση ύπνου και άγχους (η τελευταία βασίζεται στη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού).

Η μεγάλη οθόνη χρησιμοποιείται για την εμφάνιση ειδοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένων των άμεσων μηνυμάτων, τα οποία μπορούν να περιλαμβάνουν 50 κοινά emoji. Υπάρχουν επίσης πάνω από 100 watchfaces ρολογιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε μόνοι σας.

Το σώμα του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υλικό και έχει μεταλλική επίστρωση. Όπως και πριν, το ρολόι έχει βαθμολογία IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, αν και η Realme προειδοποιεί ότι δεν είναι κατάλληλο για κολύμπι ή ντους. Το ρολόι έχει διαστάσεις 45 x 37 x 11,5 mm και ζυγίζει 40 g χωρίς το λουράκι, ενώ τα προεπιλεγμένα λουράκια σιλικόνης ζυγίζουν 14 g.

Ακόμη, το ίδιο ρολόι διαθέτει μπαταρία 340mAh, η οποία είναι αρκετή για 7 ημέρες τυπικής λειτουργίας. Αυτή είναι μια υποβάθμιση σε σύγκριση με το Watch 2, το οποίο διαφήμιζε 12 ημέρες αντοχής (μπαταρία 315 mAh). Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 2,5 ώρες.

Το Realme Watch 3 θα ξεκινήσει να πωλείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Realme, στο Flipkart και σε άλλους λιανοπωλητές στις 2 Αυγούστου.

Realme Buds Air 3 Neo και Buds Wireless 2S

Οι σχεδιαστές της Realme δημιούργησαν τα Buds Air 3 Neo για να τα κάνουν όμορφα και άνετα. Η θήκη φόρτισης έχει ένα “κυρτό χείλος” για ευκολότερη πρόσβαση στα buds όταν τα βγάζετε τα οποία έχουν επίσης επανασχεδιαστεί για να εφαρμόζουν καλύτερα στο αυτί. Κάτι διαφορετικό εδώ είναι πως έγινε χρήση μιας διαδικασίας επίστρωσης κενού NCVM για να τους δώσει μια εξαιρετική γυαλιστερή εμφάνιση.

Υπάρχει ένα δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης 10 χιλιοστών με σύνθετο διάφραγμα που βελτιώνει τα μπάσα, τις μεσαίες και τις ψηλές. Η εφαρμογή Realme Link σάς επιτρέπει να συντονίζετε τον ήχο Dolby Atmos. Μιλώντας για ήχο, που μεταδίδεται μέσω Bluetooth 5.2 χρησιμοποιώντας τον κωδικοποιητή AAC και διαθέτει λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης 88 ms. Η γρήγορη σύζευξη είναι ενεργοποιημένη σε υποστηριζόμενα τηλέφωνα.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα buds μπορούν να διαρκέσουν 7 ώρες πριν χρειαστεί να επιστρέψετε στη θήκη. Με τη θήκη, ο συνολικός χρόνος ακρόασης είναι 30 ώρες. Το Dart Charge γεμίζει γρήγορα την μπαταρία – 10 λεπτά είναι αρκετά για 2 ώρες αναπαραγωγής. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 2 ώρες.

Τα ελαφριά buds (4g) διαθέτουν χειριστήρια αφής και έχουν βαθμολογία IPX5, που σημαίνει ότι προστατεύονται από τον ιδρώτα και τις πιτσιλιές του νερού. Υπάρχει ακύρωση θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη για κλήσεις, η οποία απομονώνει τις ανθρώπινες φωνές και καταστέλλει άλλους ήχους.

Το Realme Buds Air 3 Neo θα είναι διαθέσιμο στο Realme.com, στο Flipkart και σε άλλους λιανοπωλητές.

Εάν προτιμάτε τη σχεδίαση του λαιμού, το νέο Realme Buds Wireless 2S διαθέτει προγράμματα οδήγησης 11,2 mm, επίσης με σύνθετο διάφραγμα και τεχνολογία Dirac Real HD Sound.

Τα buds 2S συνδέονται μέσω Bluetooth 5.3 με υποστήριξη για συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων, που σημαίνει ότι μπορούν εύκολα να αλλάξουν μεταξύ δύο συνδεδεμένων συσκευών. Έχουν επίσης λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης 88 ms και χρησιμοποιούν τον κωδικοποιητή AAC. Όπως και το Air 3 Neo, αυτά διαθέτουν μείωση θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη για κλήσεις (αλλά όχι ANC για μουσική).

Περαιτέρω βελτιώσεις σε σχέση με το Realme Buds Wireless 2 Neo αφορούν την βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας – από 17 ώρες έως 24 ώρες – και ταχύτερη φόρτιση – 20 λεπτά σας δίνουν 7 ώρες ακρόασης (έναντι 10 λεπτών για 2 ώρες).

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού 2S ζυγίζει κάτω από 24 γραμμάρια και τα buds έχουν μαγνήτες μέσα τους, που σας επιτρέπουν να τα κουμπώσετε με ασφάλεια γύρω από το λαιμό σας. Η βαθμολογία IPX4 προσφέρει προστασία από πιτσιλίσματα νερού.

Υπάρχει και νέο monitor Realme 23,8″

Η Realme αποκάλυψε επίσης μια επιτραπέζια οθόνη 23,8”, η οποία έχει το επίσημο επίσημο όνομα “Realme Flat Monitor Full HD 60,5 cm”. Διαθέτει πάνελ VA 1080p με ρυθμό ανανέωσης 75Hz (ο χρόνος απόκρισης είναι 8ms). Η εταιρεία καυχιόταν για τα λεπτά πλαίσια, μόλις 6,9 mm και την κομψή βάση από αλουμίνιο με υφή (η κλίση είναι ρυθμιζόμενη, το ύψος όχι).

Η οθόνη έχει 100% κάλυψη του χρωματικού χώρου sRGB, 250 nits φωτεινότητας και γωνίες θέασης 178°. Η οθόνη έχει τρεις εισόδους: USB-C για απλή σύνδεση του Realme Book και άλλων συμβατών φορητών υπολογιστών, HDMI για τους περισσότερους υπολογιστές και ακόμη και θύρα VGA.

Τέλος, αυτή η οθόνη θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου στο Realme.com, στο Flipkart και σε άλλους λιανοπωλητές. Η κανονική τιμή είναι 165 $/160 €.

[via]

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like