News

Η Apple κυκλοφόρησε βίντεο απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τη μετάβαση σε iPhone από Android

1
Πλέον ξέρουμε ότι είμαστε μόλις έξι εβδομάδες μακριά από την παρουσίαση της σειράς iPhone 14 του 2022, ωστόσο η Apple εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να πάρει με το μέρος της μερικούς χρήστες Android συσκευών βάζοντας διάφορες σκέψεις στο μυαλό τους. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα από το δυναμικό της εταιρείας με τίτλο “Μετάβαση σε iPhone. Όλες οι ερωτήσεις σας απαντήθηκαν”, λύνει κάποια πάγια ερωτήματα χρηστών από την αντίπερα όχθη.
Το βίντεο ανοίγει με τη μαγευτική εξώπορτα του Apple Store στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η κοπέλα του βίντεο (Apple Genius) απαντά σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι χρήστες Android σχετικά με τη μετάβαση σε iOS και iPhone. “Είναι μια απλή, εύκολη διαδικασία”, λέει η υπεύθυνη κοπέλα που συμμετέχει στο κλιπ.
Συνήθως η πρώτη ερώτηση που κάνουν όλοι είναι αν θα είναι εύκολη η μεταφορά επαφών, φωτογραφιών και μηνυμάτων από ένα τηλέφωνο Android σε ένα iPhone. Χάρη στην εφαρμογή Movie το iOS, που βρίσκεται στο Google Play Store, η απάντηση είναι “ναι”. Μπορείτε να επιλέξετε ποιο περιεχόμενο θέλετε να μεταφέρετε στο νέο σας iPhone, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, των επαφών, του ημερολογίου, φωτογραφιών και άλλων.
Ένας κάτοχος Android θέλησε να μάθει ότι αν αποφασίσει να αγοράσει ένα iPhone, μπορεί να το ανταλλάξει με ένα τηλέφωνο Android; Η απάντηση, φυσικά, είναι “ναι”, εκτός εάν η συσκευή δεν είναι επιλέξιμη για συναλλαγή. Σε αυτήν την περίπτωση, η Apple θα σας βοηθήσει να το ανακυκλώσετε. Και αν δεν είστε σίγουροι ποιο iPhone να αγοράσετε, η Apple θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε.
Μια άλλη ερώτηση λέει το εξής: “Αν αλλάξω στο iPhone, θα αντέξει με την πάροδο του χρόνου;” Η οικοδέσποινα της διαφημιστικής αυτής εκστρατείας μας λέει “σίγουρα” αφού το iPhone είναι ανθεκτικό ακόμη και σε μερικά πιτσιλίσματα από νερό. Αναφέρει επίσης πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι θεαματική, ειδικά του iPhone 13 Pro Max.
Όσοι αλλάζουν σε iPhone θα έχουν επίσης την εμπειρία της ομαλής απόδοσης του τηλεφώνου που θα διαρκέσει για χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι όταν έρθει η ώρα να ανταλλάξετε το νέο σας iPhone, θα “είναι ακόμα πολύτιμο”. Και η Apple χρησιμοποιεί το βίντεο για να επισημάνει ότι το iOS είναι αξιόπιστο και αποτρέπει τη συντριβή του τηλεφώνου επειδή προέρχεται από την Apple. Άλλοι κατασκευαστές τηλεφώνων, όπως σημειώνει η κοπέλα του κλιπ, λαμβάνουν το λογισμικό τους από άλλη εταιρεία (εννοεί την Google) που οδηγεί σε καθυστερημένες ενημερώσεις που θα μπορούσαν να είναι λιγότερο αξιόπιστες.
Η επόμενη ερώτηση: “Αν αλλάξω σε iPhone, θα λάβει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις;” Η απάντηση είναι ότι το iPhone συνοδεύεται από την πιο πρόσφατη έκδοση λειτουργικού συστήματος. “Αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο πράγμα που θα ήθελαν οι χρήστες Android να έχουν “. Προκειμένου να γίνει ακόμη πιο πιστευτεί, αναφέρει ότι η Apple υποστηρίζει παλαιότερα μοντέλα, όπως το iPhone 6s, που κυκλοφόρησε το 2015, όμως έλαβε μέχρι και το iOS 15.
Όσον αφορά την προστασία των προσωπικών πληροφοριών, η Apple λέει ότι “το iPhone είναι κατασκευασμένο από την αρχή για να προστατεύει το απόρρητό σας και να σας δίνει τον έλεγχο των πληροφοριών σας”. Αν χρειάζεστε υποστήριξη από την Apple για να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας συσκευή, το βίντεο λέει ότι η Apple είναι εκεί και σας επιτρέπει να συνομιλείτε ή να κάνετε iMessage με ένα πραγματικό μέλος του προσωπικού υποστήριξης της εταιρείας χωρίς ο υπάλληλος της Apple να δοκιμάσει την προπώληση.
Όχι μόνο η εφαρμογή “Συμβουλές” είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο, αλλά μπορείτε επίσης να περιπλανηθείτε σε οποιοδήποτε Apple Store και να μιλήσετε με το προσωπικό, ακόμη κι αν δεν έχετε αγοράσει ένα iPhone.
[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like