Johnboy Δημοσιεύτηκε May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 3, 2014 Για να άνοιξες αυτό το θέμα σημαίνει ότι θες να πειράξεις το κινητό σου. Δεν ντρέπεσαι ?? :p Πριν προχωρήσεις, να ξέρεις ότι χάνεις την εγγύηση με το παραμικρό πείραγμα, δηλαδή ακόμα και με root. Φυσικά και μπορείς να ξαναενεργοποιήσεις την εγγύηση μέσω unroot. Το myphone.gr σαν ιστοσελίδα και ο συντάκτης δεν ευθύνονται για τυχόν σφάλματα στη συσκευή μέσω αυτού του οδηγού. Κάθε πράξη γίνεται με ΔΙΚΗ σας ευθύνη καθαρά. Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους. ;) Root Τι χρειαζόμαστε ?? Το Framaroot το οποίο κατεβάζουμε από εδώ , το περνάμε στη συσκευή μας και το εγκαθιστούμε σαν απλό apk (έχοντας ενεργοποιήσει από πριν τις άγνωστες πηγές) και το ανοίγουμε. Επιλέγουμε το gandalf και περιμένουμε μέχρι να εμφανιστεί το "success". Η συσκευή θα κάνει reboot από μόνης της και θα έχει γίνει πλέον root! Congs! :happy: Xposed Framework Για την εγκατάσταση διάφορων modules (aka mods), χρειαζόμαστε το xposed framework το οποίο κατεβάζουμε από εδώ, το περνάμε σαν απλό apk (όπως και το root), το ανοίγουμε, πάμε στο framework και πατάμε το "εγκατάσταση/αναβάθμιση". Μόλις τελείωσει, κάνουμε reboot τη συσκευή μας και αυτό ήταν! ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εφαρμογή μπορεί να ρίξει τη συσκευή σε bootloop/soft brick. Για περαιτέρω βοήθεια, ανατρέξτε στο επίσημα θέμα στο xda (βλέπε εδώ ή ζητήστε βοήθεια από το επίσημο θέμα της συσκευής στο myphone. Modules Κι αφού περάσαμε το framework, τώρα μπορούμε να βάλουμε ό,τι mod θέλουμε. Αυτό γίνεται μέσω άλλων προγραμμάτων όπως είναι το Gravitybox το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. Το περνάτε σαν απλό apk, αλλά στο τέλος την εγκατάσταση θα την κάνετε μέσω του framework. Πηγαίνετε στο framework, και τικάρετε το gravitybox στην υποπεριοχή modules, κάντε reboot και αυτό ήταν! Είστε έτοιμοι να πειράξετε τη συσκευή σας. Σημείωση: η έκδοση του xda είναι παλιά και μέσω του framework θα σας δείξει ότι υπάρχει μια νεότερη έκδοση, κατεβάστε την, περάστε την πάνω από την παλιά - δεν χρειάζεται απεγκατάσταση της παλιάς από εσάς - Περισσότερα tweaks, mods, roms κλπ εδώ. :) Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ευχαριστω πολυ! Ξερεις αν παιζει ρολο ο launcher που χρησιμοποιω; Χρησιμοποιω τον Buzz Launcher, θα εχω θεματα με τα modules κλπ λογω launcher? Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ευχαριστω πολυ! Ξερεις αν παιζει ρολο ο launcher που χρησιμοποιω; Χρησιμοποιω τον Buzz Launcher, θα εχω θεματα με τα modules κλπ λογω launcher? Αναλόγως το module, πχ εγώ χρησιμοποιώ το κυκλικό ρολόι που λειτουργικά κανονικά και σε stock και σε third party launcher αλλά η διαφάνεια δεν λειτουργεί σε όλους τους launchers (δεν λειτουργεί σε stock και nova - λειτουργεί σε launcher του xperia z). Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ετοιμο , εβαλα προς το παρον μονο το GravityBox , εχεις καποια γνωμη για καποια αλλα modules? πχ θα κανει conflict αμα βαλω το Xblast? Η διαφανεια λειτουργει αψογα με τον Buzz Launcher , θετικο αυτο γιατι ειναι ο βασικος μου Launcher εδω και πολυ καιρο! Απλα μια ερωτηση. Γινεται με καποιοτ τροπο να αλλαξω το χρωμα του σηματος? Γιατι παραμενει το ιδιο οταν αλλαζω τα χρωματα της status bar. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ετοιμο , εβαλα προς το παρον μονο το GravityBox , εχεις καποια γνωμη για καποια αλλα modules? πχ θα κανει conflict αμα βαλω το Xblast? Η διαφανεια λειτουργει αψογα με τον Buzz Launcher , θετικο αυτο γιατι ειναι ο βασικος μου Launcher εδω και πολυ καιρο! Απλα μια ερωτηση. Γινεται με καποιοτ τροπο να αλλαξω το χρωμα του σηματος? Γιατι παραμενει το ιδιο οταν αλλαζω τα χρωματα της status bar. Έβαλα το xblast αλλά δεν είδα να λειτουργεί κάτι (μπορεί και από δικό μου λάθος) , οπότε το έβγαλα (έχοντας απενεργοποιήσει το gravitybox). Από modules έβαλα ένα που κατεβάζει φωτογραφίες/βίντεο από το instagram, άλλαξα τον τρόπο που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις για να μοιάζει σαν kk, αυτά. Αν πας στα modules του xposed μπορείς να βρεις πάρα πολλά ανά κατηγορίες (πχ kk) ή ανά κινητό. Μερικά δεν δουλεύουν (πχ ενώ μου δούλεψε η kk ειδοποίηση, δεν λειτούργησε η lockscreen που εμφανίζει και το τραγούδι που παίζει). Το κακό όμως είναι ότι κάθε mod θέλει και reboot και στο τέλος βλέπω να το καίμε. :p Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Έβαλα το xblast αλλά δεν είδα να λειτουργεί κάτι (μπορεί και από δικό μου λάθος) , οπότε το έβγαλα (έχοντας απενεργοποιήσει το gravitybox). Από modules έβαλα ένα που κατεβάζει φωτογραφίες/βίντεο από το instagram, άλλαξα τον τρόπο που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις για να μοιάζει σαν kk, αυτά. Αν πας στα modules του xposed μπορείς να βρεις πάρα πολλά ανά κατηγορίες (πχ kk) ή ανά κινητό. Μερικά δεν δουλεύουν (πχ ενώ μου δούλεψε η kk ειδοποίηση, δεν λειτούργησε η lockscreen που εμφανίζει και το τραγούδι που παίζει). Το κακό όμως είναι ότι κάθε mod θέλει και reboot και στο τέλος βλέπω να το καίμε. :p Απο τα reboot λες να το καψουμε ; :P Παντως με το GravityBox εφερα αρκετα πραγματα στα μετρα μου καθως τα πιο πολλα λειτουργουν (συν τα pie controls που ειναι εξαιρετικης χρησιμοτητας για εμενα) καθως και το ποσο με βολευει η διαφανης στατους μπαρ. Απο εκει εβαλα και το GravityBox απο τα mods του xposed που λεει "κατεβασματα". Και εχω χαζεψει :lost::w00t: Πραγματικα λες και περασα custom rom! Ευχαριστω παντως πολυ για την παροτρυνση και την βοηθεια , τελικα ουτε μπουτ λουπς ουτε τιποτα δεν ειχαμε, ολα κομπλε! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Η μονη παραφωνια ειναι που δε μπορω με το gravitybox να αλλαξω το χρωμα της μπαρας του σηματος. Αλλα με buzz launcher η transparency λειτουργει πολυ ομορφα! Μου την χαλαει η μπαρα ομως, εαν ξερει καποιος κατι καλως :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Απο τα reboot λες να το καψουμε ; :P Παντως με το GravityBox εφερα αρκετα πραγματα στα μετρα μου καθως τα πιο πολλα λειτουργουν (συν τα pie controls που ειναι εξαιρετικης χρησιμοτητας για εμενα) καθως και το ποσο με βολευει η διαφανης στατους μπαρ. Απο εκει εβαλα και το GravityBox απο τα mods του xposed που λεει "κατεβασματα". Και εχω χαζεψει :lost::w00t: Πραγματικα λες και περασα custom rom! Ευχαριστω παντως πολυ για την παροτρυνση και την βοηθεια , τελικα ουτε μπουτ λουπς ουτε τιποτα δεν ειχαμε, ολα κομπλε! Το μόνο που ήθελα όταν πέρασα το gravity ήταν η διάφανη μπάρα, τώρα σιγά σιγά κατεβάζω διάφορα mods. Το ότι χρειάζεται reboot όμως είναι εκτός της συσκευής μας. Πάει τόσο καλά με stock που έχω κατεβάσει 2-3 mods, τα έχω ενεργοποιήσει κι όοοοταν γίνει κάτι και κάνω reboot, θα ενεργοποιηθούν. :p Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πολυ καλο ειναι και αυτο http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/app-altarnate-app-picker-xposed-t2389230 προσοχη δουλευει μονο σε Jelly Bean, δεν ξερω ποια εκδοση λογισμικου εχετε :O Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλό ήταν αλλά κρασαρει κάπου κάπου και το αφαίρεσα :) jb έχουμε φίλε μου! Ξέρεις κανένα που να μπορεί να κάνει κάτι σε theming το μενού ρυθμίσεων ; το xblast δε λειτουργεί σωστά :( Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Όλα καλά εκτός του όταν ανοίγω το gravitybox μου γράφει το gravitybox system framework δεν ανταποκρινεται. Γίνεται έξοδος. Τι μπορεί να γίνει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Όλα καλά εκτός του όταν ανοίγω το gravitybox μου γράφει το gravitybox system framework δεν ανταποκρινεται. Γίνεται έξοδος. Τι μπορεί να γίνει;;; Έχεις ενεργοποιήσει το gravitybox από τα modules μέσα από το xposed? Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Όταν το ενεργοποιώ μου βγάζει πάλι αυτό το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ίσως πρέπει να το ξαναπεράσει το mod. Από που το κατέβασες ; μέσα από τον τομέα "κατέβασμα" στο xposed ή από xda? Εγώ το έβαλα μέσα από το xposed και δεν ειχα κάποιο θεμα Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 εγώ ρούταρα το Moto g σε ΚΚ με το towelroot. χωρίς καμία επαφή με πισί, μέσα σε 10 δεύτερα, ούτε reboot δεν χρειάζεται. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ναι το towelroot ρουταρει και στο optimus g κανονικά. Όπως τo framaroot στην 4.1, Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts