panosfou Δημοσιεύτηκε May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 2, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Προχτές αγόρασα ένα HTC ONE m7, ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας και ήθελα να κάνω ενημέρωση από 4.3 που έχει σε 4.4. Μου βγάζει ότι δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Επικοινώνησα με την HTC και με βάση IMEI μου είπαν ότι "θα την λάβετε την αναβάθμιση μην ανησυχείτε, μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση γιατί η συσκευή σας είναι γερμανική και κλειδωμένη". Με το κλειδωμένη βέβαια δεν ξέρω τι εννοούσαν γιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα της Wind και να κάνω κλήσεις κανονικά. Έχει κανείς ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Η συσκευή σου έρχεται από κάποιον γερμανικό provider. Δηλαδή σαν να πήγες στη Vodafone/Wind/Cosmote της Γερμανίας και να πήρες από εκεί. Δεν είναι σαν να την πήρες από το αντίστοιχο π.χ. Πλαίσιο. Αυτό σημαίνει ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται όταν τις δίνει η εκάστοτε εταιρεία, το αποτέλεσμα είναι να καθυστερούν. Δεν σημαίνει κάτι παραπάνω, δεν είναι κάτι κακό. Απλά οι ξεκλείδωτες συσκευές παίρνουν απευθείας από την HTC τις αναβαθμίσεις. Αν έκανες ένα search ή κοιτούσες το σωστό τόπικ θα έβλεπες ότι πολλοί έχουν παρόμοιες συσκευές. Πρακτικά δεν χάνεις και πολλά από 4.3 σε 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfou Δημ. May 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Προσπάθησα μέσω search να βρω κάτι, αλλά μου έβγαζε πως δεν υπάρχουν αποτελέσματα :happy: Μάλλον κάτι δε θα έβαλα σωστά στην αναζήτηση. Άρα το κινητό δεν έχει κανένα θέμα και απλώς περιμένω. Ανακούφιση. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts