Jump to content

Μετα το MOTO G 16GB ....

vairas2013
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τσιμπημενο με Full HD οθονη ; Δε νομιζω. Καλη τιμη ειναι θα πεταχτω να το δω.

Έχεις το moto G σου μοιάζει μικρό, σου προτείνουν Optimus G σου μοιάζει μεγάλο, σου λένε για κινέζικο σου κακοπεφτει και τελικά βρήκες το Idol X που είναι μεγάλο και σαν κινέζικο και σου αρέσει. Πως ακριβώς μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος;

ειναι καλυτερο απο μοτο g??κατα πολυ?? η στα ιδια?

Το moto G που τόσα πολλά είχα ακούσει όταν το είδα από κοντά κατάλαβα γιατί είναι τόσο φθηνό, το κινητό κινεζιζει αρκετά, πολύ μπεζελ, ενώ το Optimus G είναι σαφώς πιο ωραίο τηλέφωνο.

Edited by stamatis3133
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Έχεις το moto G σου μοιάζει μικρό, σου προτείνουν Optimus G σου μοιάζει μεγάλο, σου λένε για κινέζικο σου κακοπεφτει και τελικά βρήκες το Idol X που είναι μεγάλο και σαν κινέζικο και σου αρέσει. Πως ακριβώς μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος;

Το moto G που τόσα πολλά είχα ακούσει όταν το είδα από κοντά κατάλαβα γιατί είναι τόσο φθηνό, το κινητό κινεζιζει αρκετά, πολύ μπεζελ, ενώ το Optimus G είναι σαφώς πιο ωραίο τηλέφωνο.

όταν λέμε κινεζιαζει ? αν κινεζιαζει πρς xiaomi /oppo τοτε να παει να χαθει το lg στο αγιριστο αν κινεζιαζει στο noname 50 eyro αλλάζει το θεμα

Γιαυτο μπαινουμε εδω για βοηθεια. Τωρα αν εσυ νευριαζεις τι να κανω ; Δεν μου μοιαζει μεγαλο το LG G απλα το ειχα,παλι το ιδιο ;

Για το IDOL X εσυ τι λες ;

Άλλο σου λέει, μου το βρήκες πολύ μεγάλο... Και δεν ήθελες κινέζικο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Nexus 4,5 μεταχειρισμενο.το ν4 παιζει στα 180-200 και ν5 μπορεις να το βρεις στα 250 σε πολυ καλη κατασταση.

Nexus 4, 5 τα εχω παρει φιλε,τραγικη μπαταρια. Πανω απο 3-4 ωρες στα χερια μου δεν βγαζουν. Το MOTO G μου βγαζει 12 ωρες γεματες !

Για το IDOL X θα πει κανεις κατι ; Το σκεφτομαι σοβαρα. Ας γραψει καποιος που το ειχε η το εχει !

Επειδη ειμαι και εγω αναμεσα σε Optimus G + Idol X, πηγα και ειδα το Idol X σημερα στο Public. Ειναι αργο το κινητο... Αλλαζεις οθονες και σερνεται. Και στο ιντερνετ μια απο τα ιδια. Δεν ειναι και τοσο καλο τελικα. Σε Optimus G με κοβω να πηγαινω.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Επειδη ειμαι και εγω αναμεσα σε Optimus G + Idol X, πηγα και ειδα το Idol X σημερα στο Public. Ειναι αργο το κινητο... Αλλαζεις οθονες και σερνεται. Και στο ιντερνετ μια απο τα ιδια. Δεν ειναι και τοσο καλο τελικα. Σε Optimus G με κοβω να πηγαινω.

Με εσωσες,Ευχαριστω ! Εγω αν βρω G 2 στα 260 θα το παρω αλλιως κραταω ακομα λιγο το MOTO G .

Με εχει κουρασει η οθονη του ομως,τελικα κατω απο 4.8 ειναι ταλαιπωρια.:lol:

Edited by vairas2013

Με εσωσες,Ευχαριστω ! Εγω αν βρω G 2 στα 260 θα το παρω αλλιως κραταω ακομα λιγο το MOTO G .

Με εχει κουρασει η οθονη του ομως,τελικα κατω απο 4.8 ειναι ταλαιπωρια.:lol:

Οπως το ειπες. Ειμαι με το Note 3 και τα S4 που βλεπω γνωστων μου φαινονται μικρα :Ρ

Παντως για το Idol X, και οταν βγαζει φωτογραφια ψιλοκολλαει, και οταν εισαι στο ιντερνετ και πατας το Home button και γενικα κολλαει οπου βρισκει την ευκαιρια! Αν ειχε 160-170€ τοτε θα το σκεφτομουν, αλλα οταν στην ιδια τιμη υπαρχουν αλλα καλυτερα κινητα η fullHD οθονη του δεν εχει να λεει!

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Οπως το ειπες. Ειμαι με το Note 3 και τα S4 που βλεπω γνωστων μου φαινονται μικρα :Ρ

Παντως για το Idol X, και οταν βγαζει φωτογραφια ψιλοκολλαει, και οταν εισαι στο ιντερνετ και πατας το Home button και γενικα κολλαει οπου βρισκει την ευκαιρια! Αν ειχε 160-170€ τοτε θα το σκεφτομουν, αλλα οταν στην ιδια τιμη υπαρχουν αλλα καλυτερα κινητα η fullHD οθονη του δεν εχει να λεει!

Ετσι οπως μου τα λες...και 120 να ειχε τι νοημα εχει να τα δωσεις εφοσον θα κολλαει και θα σου σπαει τον...

Μονο ισως για την Γυναικα αν το επαιρνα να βγαζει καμια φωτο τον μικρο-δεν πιστευω οτι αξιζει για κατι αλλο !!!

Εβαλα πλωρη για note 2 Η G2 αν τα βρω στα 220 και 280 .

• 2 weeks later...
Nexus 4, 5 τα εχω παρει φιλε,τραγικη μπαταρια. Πανω απο 3-4 ωρες στα χερια μου δεν βγαζουν. Το MOTO G μου βγαζει 12 ωρες γεματες !

Εγω ειχα νοτε 2 και τωρα g2 και τα δυο ειναι αψογα κινητα.ειδικα το νοτε αν το βρεις στα 200 μεχρι 220 θα εισαι πενα.

Edited by navi55

Nexus 4, 5 τα εχω παρει φιλε,τραγικη μπαταρια. Πανω απο 3-4 ωρες στα χερια μου δεν βγαζουν. Το MOTO G μου βγαζει 12 ωρες γεματες ![/QUOT

Εγω ειχα νοτε 2 και τωρα g2 και τα δυο ειναι αψογα κινητα.ειδικα το νοτε αν το βρεις στα 200 μεχρι 220 θα εισαι πενα.

Γεια σου φιλε, μεχρι προχτες ειναι ΝΟΤΕ 2 . Δεν με βολεψε λογο ογκου,επισης μου θυμισε το " αρχαιο " Gs 3 οποτε..εφυγε .

Εχω και παλι moto G αλλα και παλι ειμαι αναποφαστιστος...

Βασικα μεινε σε αυτο που εχεις γιατι μαλλον ειναι αυτο που σε ικανοποιει πληρως.Απλα δε το εχεις καταλαβει και ψαχνεσαι αδικα.

Βασικα μεινε σε αυτο που εχεις γιατι μαλλον ειναι αυτο που σε ικανοποιει πληρως.Απλα δε το εχεις καταλαβει και ψαχνεσαι αδικα.

Ετσι το κοβω !!! Οντος ειναι φοβερο κινητακι απλα θα ηθελα οθονη 4.8 για πιο ανετη θεαση στο youtube !

• 4 weeks later...

εχω διαβασει το αρχικο ποστ, οχι ολες τις απαντησεις.

προτεινω 2 συσκευες: lenovo s660 (115 ευρω) και xiaomi redmi note (145 ευρω).

οι τιμες ειναι απο 2 εμπιστα καταστηματα: minideal.net και to2c.com