gazos Δημοσιεύτηκε April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2014 Καλησπερα. Εχω αυτο http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=986#ov και θελω να το συνδεσω στο ενσυρματο δικτυο μου. Εχω συνδεση wind και το ασυρματο ρουτερ που δινει η ιδια η εταιρια. Επειδη παρεμβαλονται 2 οροφοι θελω να συνδεσω και το ΑΡ για να συνδεομαι απο το κινητο μου. Το συνδεω κανονικα σε μια πριζα ethernet και συνδεεται για λιγο. Μετα σταματαει να δουλευει ενω φαινεται συνδεδεμενο στο κινητο, συνδεεται ξανα κτλ. Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τι ρυθμίσεις του έχεις δώσει; Παίρνει αυτόματα διεύθυνση ip ή όχι; Αν έχει dhcp ενεργοποιημένο, απενεργοποιήσε το. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. April 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Δεν εχω πειραξει κατι στις ρυθμισεις. Απλα το συνδεσα στο δικτυο. Θα δοκιμασω αυτο που λες και επανερχομαι. Θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts