akiskobe Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Γεια σας, αγόρασα πριν ένα μήνα το LG L70 D320N για την αδερφή μου μέσω ενός καταστήματος στο skroutz. Το κινητό έχει έρθει από Ιταλία απ' ότι κατάλαβα, καθώς έχει μέσα οδηγίες στα Ιταλικά και στο μενού του κινητού 12-13 εφαρμογές της ΤΙΜ (εταιρεία κινητής) οι οποίες δεν διαγράφονται. Το θέμα είναι ότι προσπάθησα να το κάνω root και δεν δέχεται καμία από τις κλασσικές μεθόδους (towelroot, kingo κλπ). Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε ή ξέρει πως να λύσω αυτό το πρόβλημα, ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiger Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ...τους φιλους μου...εχω ενα lg l70 τω εχω εδω και 2μερες, αλλα δεν χτυπαει η ειδοποιηση οταν μου ερχετε μηνυμα και οταν το κανει , με ειδοποιει με εναν πνιχτο ηχο, ενω εχω ενεργοποιημενο τον ηχο για ηδοποιησεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδιά μια φίλη έχει το D320N αλλά δεν μπορώ να το ρυθμίσω να πηγαίνουν οι εφαρμογές στην κάρτα SD που έχω Πηγαίνουν όλα στην μνήμη τηλεφώνου Πως μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ειναι θεμα kitkat.... Υπαρχουν πολλοι τροποι αλλα θελει root.... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά μια φίλη έχει το D320N αλλά δεν μπορώ να το ρυθμίσω να πηγαίνουν οι εφαρμογές στην κάρτα SD που έχω Πηγαίνουν όλα στην μνήμη τηλεφώνου Πως μπορώ να το κάνω; Εγκαθίστανται υποχρεωτικά οι εφαρμογές για πρώτη φορά στη μνήμη τηλεφώνου αλλά μετά μπορούν να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης. Εγκατέστησε το πρόγραμμα Clean Master. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el Άνοιξέ το και επιλέγεις "διαχειριστής εφαρμογών" και μετά "μετακίνηση". Εκεί μετά διαλέγεις ποια εφαρμογή θέλεις να μετακινηθεί στην κάρτα μνήμης και μεταφέρεται αυτή αυτόματα εκεί στην κάρτα μνήμης αδιάζοντας χώρο από την μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Εχουμε κανεναν οδηγο στα Ελληνικα για root? Απο οτι καταλαβα οσοι καναμε την.ενημερωση λογισμικου την πατησαμε και δεν δεχεται την κλασσικη μεθοδο towelroot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Το έχω για δεύτερο κινητό και τώρα άρχισε τα κουλά του. Όταν το εχω ενεργοποιημενο συνεχώς κάνει επανεκκίνηση. Κάθε 10 δευτερόλεπτα σκαζει και μία. Όταν το εχω απενεργοποιημενο και το εχω για φόρτιση μετά 10" βγάζει μία μωβ οθόνη και γράφει κάτι για μπουτ και εξαναγκαζομαι να βγάλω την μπαταρία για να κλείσει. Λέτε να τα έπαιξε η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) παιδιά τι έγινε κανένας δεν γνωρίζει; καμία βοήθεια; Edited April 14, 2016 by EGANI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 παιδιά τι έγινε κανένας δεν γνωρίζει; καμία βοήθεια; Τελικά το έστειλα στην lg (το πήρανε χωρίς μεταφορικά) και σήμερα με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα και με είπε το γνωστό τροπάριο ότι είναι εκτός εγγύησης διότι έχει υγρασία η πλακέτα (το μάθανε από έξω το τροπάριο), και θέλουν 168ευρο να το φτιάξουνε. Παράγγειλα δυο μη χάσω την ευκαιρία.:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidNewbie Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κανένα άλλο feedback παιδιά; Σκέφτομαι να το πάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidNewbie Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Τα σχόλια στο gsmarena είναι απελπιστικά! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πού έμαθαν οι πανταχού απίθανοι τύποι για την ύπαρξή του... Μιλάμε για ρεκόρ spamαρίσματος εκεί μέσα... τραγικό...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλησπερα σας..Δεν ξερω αν πρεπει να θεσω το θεμα σε αυτο το νημα,..Λοιπον εβαλα καινουργιο digitizer στο lg d320n.Το αποτελεσμα ειναι να δουλευει κανονικα η αφη αλλα οχι και τα κουμπια αφης.Εκανα reset το κινητο αλλα τιποτα.Το digitizer ειναι αυτο εδω https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=98420&cat_id= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts