Alkis27 Δημοσιεύτηκε September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2004 Παιδιά ψάχνω να αγοράσω βάσεις δαπέδου για ηχεία surround..Συγκεκριμένα έχω τα Altec 5100 για όποιον τα ξέρει , που είναι πολύ λεπτά και ψάχνω βάσεις δαπέδου (περίπου 70-75 cm ύψος).Σε ποιό κατάστημα στην Αθήνα έχει ποικιλία από τέτοιες βάσεις δαπέδου για να πάω να κοιτάξω ??? Μιλάω για φτηνές βάσεις-κολωνάκια μέχρι 40 Ευρώ..Περιμένω απαντήσεις.Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alkis27 (16 Σεπ. 2004 , 23:56) Παιδιά ψάχνω να αγοράσω βάσεις δαπέδου για ηχεία surround..Συγκεκριμένα έχω τα Altec 5100 για όποιον τα ξέρει , που είναι πολύ λεπτά και ψάχνω βάσεις δαπέδου (περίπου 70-75 cm ύψος).Σε ποιό κατάστημα στην Αθήνα έχει ποικιλία από τέτοιες βάσεις δαπέδου για να πάω να κοιτάξω ??? Μιλάω για φτηνές βάσεις-κολωνάκια μέχρι 40 Ευρώ..Περιμένω απαντήσεις.Thanks. Έχω τα ίδια ηχεία και είναι άπαιχτα! Φοβερή απόδοση, φοβερά μπάσα και κυρίως σε καλή τιμή :) :up: Όσο για βάσεις έψαξα αλλά δεν δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Yπάρχουν μόνο για τα creative... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 αν κανετε μια βολτα σε μαγαζι με στερεοφονικα θα παρετε αρκετες ιδεες για να κανετε κατασκευη σε καποιο καλο μαγαζι με αλουμινιο φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Φίλε Refuser μπορείς να μου πεις που βρήκες βάσεις για τα creative ηχεία? Εγω λίγο που έχω ψάξει δε βρήκα κάτι. Και αν θυμάσαι κ τιμές πάνω κάτω... Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος actorius (17 Σεπ. 2004 , 13:30) Φίλε Refuser μπορείς να μου πεις που βρήκες βάσεις για τα creative ηχεία? Εγω λίγο που έχω ψάξει δε βρήκα κάτι. Και αν θυμάσαι κ τιμές πάνω κάτω... Ευχαριστώ :) Τα είχα πετύχει νομίζω τα χριστούγεννα στο ηλ. κατάστημα του Πλαισίου. Έκαναν θυμάμαι 40€ το κομμάτι. Δυστυχώς, τώρα που κοίταξα δεν τα έχουν :(. Ρίξε μια βόλτα από το Πλαίσιο ή ένα τηλ, ίσως να βρεις κάτι. :confused: Σόρρυ που δεν βοήθησα περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Τα είχα δει κι εγώ Άκου εκεί € 40 το κομμάτι. Αυτό κι αν είναι ΚΛΕΨΙΑ :mad: 2 βάσεις δηλαδή, κοστίζουν σχεδόν όσο ένα σετ καλών ηχείων... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Τι να πεις.... Αυτά είδα κι εγώ και βίδωσα και προτίμησα τελικά τα Αltec. Δηλαδή ποιοι νομίζουν ότι είναι.... :mad: :( :mad: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts