MarkPalios19_96 Δημ. June 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τώρα που το λέτε, με ενοχλεί επίσης που ο καθένας, έξω από το σπίτι του, βάζει μια καρέκλα ή μια γλάστρα ή ένα «απαγορεύεται το παρκάρισμα» για να παρκάρει μόνο αυτός. (ενώ δεν υπάρχει νόμιμο πάρκιγκ). Την τελευταία φορά που είδα κάτι τέτοιο, άνοιξα πόρτ-μπαγκάζ, έβαλα μέσα την καρέκλα που υπήρχε στο δρόμο και πάρκαρα στη θέση. ;) ;) Κλασικό φαινόμενο στη γειτονιά μου..αλλά το κάνουν με ζάντες αυτοκινήτου.Όποτε το βλέπει ο αδερφός μου,παίρνει τη ζάντα,την πετάει και παρκάρει,έτσι πρέπει πιστεύω,κάνει ο καθένας το δρόμο ιδιωτικό του χώρο.... Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τώρα που το λέτε, με ενοχλεί επίσης που ο καθένας, έξω από το σπίτι του, βάζει μια καρέκλα ή μια γλάστρα ή ένα «απαγορεύεται το παρκάρισμα» για να παρκάρει μόνο αυτός. (ενώ δεν υπάρχει νόμιμο πάρκιγκ). Την τελευταία φορά που είδα κάτι τέτοιο, άνοιξα πόρτ-μπαγκάζ, έβαλα μέσα την καρέκλα που υπήρχε στο δρόμο και πάρκαρα στη θέση. ;) ;) χαχα.... και ας τολμήσει κάποιος να μιλήσει... θα ξεκινήσεις τα δικηγορικά σου.....(εννοείται πως κάνω πλάκα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κλασικό φαινόμενο στη γειτονιά μου..αλλά το κάνουν με ζάντες αυτοκινήτου.Όποτε το βλέπει ο αδερφός μου,παίρνει τη ζάντα,την πετάει και παρκάρει,έτσι πρέπει πιστεύω,κάνει ο καθένας το δρόμο ιδιωτικό του χώρο.... Μου εχουν τυχει κατι τυποι που πρσγμστικα το πιστευουν. Μου εχουν κανει παρατηρηση γιατι παρκαρα μπροστα στο σπιτι τους. "Ενταξει μου λεει να παρκαρεις για λιγο, αλλα οχι και να το αφησεις για μερες..." :blink: Ορεξη να εχεις να πλακωνεσαι..... ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χαχα.... και ας τολμήσει κάποιος να μιλήσει... θα ξεκινήσεις τα δικηγορικά σου.....(εννοείται πως κάνω πλάκα ) Μπορει να ξεκινησω και τα καρατιστικα μου!! :lol::lol: Που λεγαμε μικροι Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κλασικό φαινόμενο στη γειτονιά μου..αλλά το κάνουν με ζάντες αυτοκινήτου.Όποτε το βλέπει ο αδερφός μου,παίρνει τη ζάντα,την πετάει και παρκάρει,έτσι πρέπει πιστεύω,κάνει ο καθένας το δρόμο ιδιωτικό του χώρο.... To κάνει ο απέναντί μου. Φυσικά την βγάζω και παρκάρω και ας μου πει κάτι αν θελει.. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εγώ είμαι τυχερός γιατί έχω πάρκινγκ σπίτι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εγώ το μόνο που θα φοβόμουν σε αυτό και για αυτό δεν το κάνω είναι μην μου γρατζουνίσουν το αμάξι ως αντίποινα και μετά άντε βρες άκρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εγώ το μόνο που θα φοβόμουν σε αυτό και για αυτό δεν το κάνω είναι μην μου γρατζουνίσουν το αμάξι ως αντίποινα και μετά άντε βρες άκρη.. αμα φτασει καποιος να κανει κατι τετοιο ενω εχει αδικο τοτε ειναι για πολες φαπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Εμας το εκαναν με γλαστρες... Προφανως λιγο στην ακρη και ολα καλα ;) Επισης μου εχουν κανει παρατηρηση γιατι εδεσα ποδηλατο σε κολωνα της ΔΕΗ (για κανα 10λεπτο...) χωρις να ενοχλω κανεναν μαλιστα Για τα παρκαρισμενα σε πεζοδρομιο ειχε βρει ενας φιλος μου κατι ωραια αυτοκολλητα με εναν γαιδαρο που εγραφαν "Ειμαι γαιδαρος, παρκαρω οπου γουσταρω", τα κολλαγες στο παμπριζ και μετα για να βγει ηθελε 3-4 πλυσιματα το αμαξι :p Οπως και σε θεσεις αναπηρων, εχω δει στο εξωτερικο που βαφουν στο καπω με σπρει που βγαινει μονο με σαπουνι, συνηθως ζωγραφιζουν το σημα των αναπηρων... Ζητανε και τα ρεστα μετα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το να φθείρει καποιος την περιουσία του άλλου είναι αδίκημα. Το καλύτερο είναι αυτό, βάζεις στην άκρη τη καρεκλα, γλάστρα κλπ και παρκάρεις. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα να σε βλέπει ο οδηγός ο τρέχεις να προλάβεις το λεωφορείο και όταν φτάνεις ένα τσακ από την πόρτα να την κλείνει και να φεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αν λες για μενα, δεν φθειρεται τιποτα ;) Α καλα... η το αλλο, που σταματαει στο φαναρι 5 μετρα, 5 ΑΤΙΜΑ ΜΕΤΡΑ απο την σταση και δε σου ανοιγει, σου λεει να πας στην επομενη και τρεχεις σαν ηλιθιος... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Α καλα... η το αλλο, που σταματαει στο φαναρι 5 μετρα, 5 ΑΤΙΜΑ ΜΕΤΡΑ απο την σταση και δε σου ανοιγει, σου λεει να πας στην επομενη και τρεχεις σαν ηλιθιος... Σε αυτό σε νιώθω απόλυτα δυστυχώς. Είναι ότι πιο τραγικό μπορεί να σου κάνει οδηγός λεωφορείου. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σε αυτό σε νιώθω απόλυτα δυστυχώς. Είναι ότι πιο τραγικό μπορεί να σου κάνει οδηγός λεωφορείου. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.. Βασικα, απο οτι ξερω , απαγορευεται αυστηρα να ανοιξουν τις πορτες εκτος στασης. Αν καποιος παει να κατεβει και παιει κατι, θα φταιει και ο οδηγος. Εντσξει, τυπολατρεια, αλλα και ο αλλος θελει να ειναι ησυχος 100%. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Βασικα, απο οτι ξερω , απαγορευεται αυστηρα να ανοιξουν τις πορτες εκτος στασης. Αν καποιος παει να κατεβει και παιει κατι, θα φταιει και ο οδηγος. Εντσξει, τυπολατρεια, αλλα και ο αλλος θελει να ειναι ησυχος 100%. Ναι, οκ λογικό ακούγεται αυτό που λες αλλά με το να σου ανοίξει τη πόρτα 4-5 μέτρα απ' τη στάση, δε θα γίνει και κάτι τόσο τρομερό για να τον κλείσουν και μέσα. Ειδικά όταν σε βλέπει να τρέχεις για να το προλάβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ας σου ανοίξει του οδηγού! Χριστούγεννα πάντως μια χαρά ανοίγουν... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι, οκ λογικό ακούγεται αυτό που λες αλλά με το να σου ανοίξει τη πόρτα 4-5 μέτρα απ' τη στάση, δε θα γίνει και κάτι τόσο τρομερό για να τον κλείσουν και μέσα. Ειδικά όταν σε βλέπει να τρέχεις για να το προλάβεις! Καλά, δίκιο έχεις, δεν λέω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τι με εκνευριζει; Οταν βλεπω ανθρωπους να "θαβουν" τους παντες, νομιζοντας οτι οι ιδιοι ειναι τελειοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλά, δίκιο έχεις, δεν λέω. Ας σου ανοίξει του οδηγού! Χριστούγεννα πάντως μια χαρά ανοίγουν... Ακριβώς, ας ανοίξει του οδηγού! Κάτι άλλο μιας και πιάσαμε τα λεωφορεία που με νευριάζει γενικότερα στις συγκοινωνίες αλλά δεν έχει σχέση με τους οδηγούς. Είμαι 19 χρονών. Οι φορές που έχω μπει σε λεωφορείο (κυρίως εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη λαθρεπιβίβαση) χωρίς να χτυπήσω εισιτήριο άντε να 'ναι 10-15 και αυτές για πολύ μικρές διαδρομές και χρησιμοποιώ τα Μ.Μ.Μ τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ. Με νευριάζουν απίστευτα οι άνθρωποι (κυρίως οι νέοι) που μπαίνουν στο λεωφορείο και δε χτυπάνε το εισιτήριο, αλλά κρατάνε πάνω τους και καμιά εκατοσταριά ευρώ να τα ξοδέψουν στο Mall. Λυπούνται τα ρημάδια τα 70 λεπτά; Εκτός του ότι πρόκειται για ένα μικρό ποσό, συνεισφέρεις και με κάποιο τρόπο και στα έσοδα των συγκοινωνιών. Δηλαδή αυτό το πράγμα δε μπορώ να το καταλάβω με τίποτα πραγματικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 αυτό γίνεται κυρίως στις μεγάλες πόλεις.... πχ στην Αθήνα στα λεωφορεία μπαίνεις από όπου θέλεις και έχει και πίσω μηχάνημα για να χτυπάς το εισιτήριο ενώ στο Βόλο που μένω επειδή τα λεωφορεία είναι μικρά μπαίνεις μόνο από μπροστά και ο οδηγός δεν σε αφήνει χωρίς εισιτήριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ακριβώς, ας ανοίξει του οδηγού! Κάτι άλλο μιας και πιάσαμε τα λεωφορεία που με νευριάζει γενικότερα στις συγκοινωνίες αλλά δεν έχει σχέση με τους οδηγούς. Είμαι 19 χρονών. Οι φορές που έχω μπει σε λεωφορείο (κυρίως εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη λαθρεπιβίβαση) χωρίς να χτυπήσω εισιτήριο άντε να 'ναι 10-15 και αυτές για πολύ μικρές διαδρομές και χρησιμοποιώ τα Μ.Μ.Μ τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ. Με νευριάζουν απίστευτα οι άνθρωποι (κυρίως οι νέοι) που μπαίνουν στο λεωφορείο και δε χτυπάνε το εισιτήριο, αλλά κρατάνε πάνω τους και καμιά εκατοσταριά ευρώ να τα ξοδέψουν στο Mall. Λυπούνται τα ρημάδια τα 70 λεπτά; Εκτός του ότι πρόκειται για ένα μικρό ποσό, συνεισφέρεις και με κάποιο τρόπο και στα έσοδα των συγκοινωνιών. Δηλαδή αυτό το πράγμα δε μπορώ να το καταλάβω με τίποτα πραγματικά.. Βέβαια το εισιτήριο για τους μη φοιτητές είναι 1,20€. Οπότε δεν τα λες και λίγα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 αυτό γίνεται κυρίως στις μεγάλες πόλεις.... πχ στην Αθήνα στα λεωφορεία μπαίνεις από όπου θέλεις και έχει και πίσω μηχάνημα για να χτυπάς το εισιτήριο ενώ στο Βόλο που μένω επειδή τα λεωφορεία είναι μικρά μπαίνεις μόνο από μπροστά και ο οδηγός δεν σε αφήνει χωρίς εισιτήριο Το ξέρω γιατί τώρα είμαι Ρέθυμνο και γίνεται σε όλα τα λεωφορεία αυτό που λες! Βέβαια το εισιτήριο για τους μη φοιτητές είναι 1,20€. Οπότε δεν τα λες και λίγα. .. 1.40€ είναι ή κάνω λάθος; Δε διαφωνώ μαζί σου αλλά εδώ μιλάω κυρίως γι' αυτή τη περίπτωση που ανέφερα στο πρώτο μήνυμα. Λες και θα του λείψουν τα 70 λεπτά. Πραγματικά ώρες ώρες απορώ με τη λογική που σκέφτονται κάποιοι. Αλλά φταίει και το κράτος. Βάλε για κανα δυο βδομάδες ελεγκτές παντού και συνέχεια να δούμε τότε πόσο θα πέσει η λαθρεπιβίβαση. Γιατί μόνο έτσι θα καταλάβει ο Έλληνας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Το ξέρω γιατί τώρα είμαι Ρέθυμνο και γίνεται σε όλα τα λεωφορεία αυτό που λες! 1.40€ είναι ή κάνω λάθος; Δε διαφωνώ μαζί σου αλλά εδώ μιλάω κυρίως γι' αυτή τη περίπτωση που ανέφερα στο πρώτο μήνυμα. Λες και θα του λείψουν τα 70 λεπτά. Πραγματικά ώρες ώρες απορώ με τη λογική που σκέφτονται κάποιοι. Αλλά φταίει και το κράτος. Βάλε για κανα δυο βδομάδες ελεγκτές παντού και συνέχεια να δούμε τότε πόσο θα πέσει η λαθρεπιβίβαση. Γιατί μόνο έτσι θα καταλάβει ο Έλληνας.. Μα, αν έβαζαν ελεγκτές και γινόταν σωστά ο έλεγχος, άνετα θα μπορούσε το εισιτήριο να ήταν φτηνότερο. Τώρα ξέρουν ότι οι μισοί (που πληρώνουν εισιτήριο) πρέπει να πληρώσουν για όλους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μα, αν έβαζαν ελεγκτές και γινόταν σωστά ο έλεγχος, άνετα θα μπορούσε το εισιτήριο να ήταν φτηνότερο. Τώρα ξέρουν ότι οι μισοί (που πληρώνουν εισιτήριο) πρέπει να πληρώσουν για όλους. Είναι και αυτό που λες. Σωστός! Ο Έλληνας θέλει τη φοβέρα και τα πρόστιμα για να βάλει μυαλό. Ας βγουν λοιπόν όλοι οι ελεγκτές έξω και ας δώσουν δύο τρία πρόστιμα, έτσι για να δούμε πως θα σφίξουν τα οπίσθια :ρ Να τονίσω και πάλι για να μη παρεξηγηθώ από κάποιους ότι δεν αναφέρομαι σε όλες τις περιπτώσεις επιβατών, παρά μόνο γι' αυτούς που ανέφερα στο πρώτο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Στο 131 που το έχουν κάνει μαζί με 2-3 γραμμές ακόμα να μπαίνεις μόνο από τον οδηγό, τον πρώτο μήνα είχε 90% λιγότερο κόσμο... Τώρα έχει λίγο περισσότερο αλλά καμία σχέση με το παλιό χάος που δεν χώραγες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πράγματα που με εκνευρίζουν (και με εκνεύρισαν απίστευτα το ΣΚ): 1) Οι τσαμπέ τύποι: αυτοί που πάνε κάπου μόνο και μόνο για να την περάσουν στο τσάμπα, είτε είναι επίσκεψη σ'ένα σπίτι, είτε ένα ΣΚ σε ένα εξοχικό συγγενών κλπ. Αυτοί που πάνε για την παρέα φαίνονται. ;) 2) Οι παρτάκηδες (όχι αυτοί που κοιτάνε την πάρτη τους, αυτοί που είναι υποτίθεται των κλαμπ) που σου τάζουν ξενύχτια μέχρι τις πρωινές ώρες και τελικά καταλήγεις σπίτι να κλαις τη μοίρα σου 3) Οι κακ(λ)ομαθημένοι που κοιτάνε πρώτα την πάρτη τους και μετά όλους τους άλλους, αρκεί να περάσουν εκείνοι καλά. Αυτά :p Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 οταν ξυπναω χαρουμενος σαββατο πρωι...και καταλαβαινω πως ειναι Παρασκευη ακομα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts