NickTheGreek99 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και το αλλο; Αυτό το πράγμα να γράφει retrica στις φωτογραφίες..:mad: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και το αλλο; Αυτό το πράγμα να γράφει retrica στις φωτογραφίες..:mad: :cool: είναι σουαγκ Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ποσο σπαστικο ειναι να απολαμβανεις την βρωμια σου (σε φαγητο αναφερομαι) και να σε μετραν τις μπουκιες!!! ασε με ανθρωπε να την απολαυσω οπως πρεπει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ποσο σπαστικο ειναι να απολαμβανεις την βρωμια σου (σε φαγητο αναφερομαι) και να σε μετραν τις μπουκιες!!! ασε με ανθρωπε να την απολαυσω οπως πρεπει :D Συνέχεια το κάνω αυτό:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ποσο σπαστικο ειναι να απολαμβανεις την βρωμια σου (σε φαγητο αναφερομαι) και να σε μετραν τις μπουκιες!!! ασε με ανθρωπε να την απολαυσω οπως πρεπει :D ή να εισαι στην τριτη συνεχομενη και να σου λενε σταματα.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Και το αλλο; Αυτό το πράγμα να γράφει retrica στις φωτογραφίες..:mad: Και τον πιο ασχημο τον κανουν μοντελακι αυτα τα εφε... Με εκνευρίζουν κάτι τύπισσες που έχουν τέλειο ντύσιμο (πλατφόρμα για το ύψος, γυαλί+μακρυά φούστα+κοντή μπλούζα+μαλλί καρούμπαλο για το στυλ, κλασσικά) αλλά έχουν ένα ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ βλέμμα και περπατάνε νομίζοντας ότι βρίσκονται στο Hollywood.. Σας εύχομαι να σκοντάψετε Edited July 22, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Συνέχεια το κάνω αυτό:D :shoot: μπραβο ρε :rocket: ή να εισαι στην τριτη συνεχομενη και να σου λενε σταματα.... σκοτωνω ανθρωπο εκεινη τη στιγμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 :shoot: μπραβο ρε :rocket: σκοτωνω ανθρωπο εκεινη τη στιγμη! Όταν το κάνω έχουν πολύ πλάκα οι αντιδράσεις των θυμάτων :lol: Αλλά αν μου το κάνουν, θα τους πετάξω το φαγητό στη μούρη :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Σιγά μη χαραμίσω το φαγάκι μου! Γύρνα τους την πλάτη :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Σιγά μη χαραμίσω το φαγάκι μου! Γύρνα τους την πλάτη :p Ακριβώς. Ειδικά το βρώμικο μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Σιγά μη χαραμίσω το φαγάκι μου! Γύρνα τους την πλάτη :p οταν ομως σε πιπιλαν τα αυτια ολη την ωρα μετα τι κανεις; ξινο με βγαινει... αλλη φορα απ εξω θα τρωω μονος! ΑΠΟΛΑΥΣΗ:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Με εκνευρίζει πολύ η ζέστη. Μ' αρέσει το καλοκαίρι γενικά, αλλά η ζέστη πραγματικά μπορεί να μου κάνει τα νεύρα κρόσσια επειδή ιδρώνω υπερβολικά εύκολα και ισιώνω τα μαλλιά μου και μέχρι να πάω στη στάση για το αστικό θα ιδρώσω στο κεφάλι και το μαλλί θα σπάσει. Επίσης με εκνευρίζει η μάνα μου όταν νομίζει ότι τα ξέρει όλα και κατεβάζει μούτρα όταν δε περνάει το δικό της. Με εκνευρίζει το κινητό μου όταν κολλάει ενώ δε πρέπει και με εκνευρίζει το σύμπλεγμα κατωτερότητας που έχω :X Αυτά και πολλά άλλα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Με εκνευρίζει πολύ η ζέστη. Μ' αρέσει το καλοκαίρι γενικά, αλλά η ζέστη πραγματικά μπορεί να μου κάνει τα νεύρα κρόσσια επειδή ιδρώνω υπερβολικά εύκολα και ισιώνω τα μαλλιά μου και μέχρι να πάω στη στάση για το αστικό θα ιδρώσω στο κεφάλι και το μαλλί θα σπάσει. Επίσης με εκνευρίζει η μάνα μου όταν νομίζει ότι τα ξέρει όλα και κατεβάζει μούτρα όταν δε περνάει το δικό της. Με εκνευρίζει το κινητό μου όταν κολλάει ενώ δε πρέπει και με εκνευρίζει το σύμπλεγμα κατωτερότητας που έχω :X Αυτά και πολλά άλλα Με tw πώς να μην κολλάει ρε αδερφέ? :lol: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μου λένε συχνά: Σταμάτα να τρως. Ε, εκεί τους βρίζω όλους και σταματάω να ασχολούμαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κατι αλλο που με εκνευριζει ειναι οταν εχω μολις τελειωσει το διαβασμα, και εχω την μανα μου απο πανω να λεει συνεχως το περιφημο "δεν διαβαζεις!".....ΔΙΑΒΑΣΑ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κατι αλλο που με εκνευριζει ειναι οταν εχω μολις τελειωσει το διαβασμα, και εχω την μανα μου απο πανω να λεει συνεχως το περιφημο "δεν διαβαζεις!".....ΔΙΑΒΑΣΑ. :lol::lol::lol: Κλασική Ελληνίδα μάνα. Πέρυσι με τις πανελλήνιες τα ίδια μου έλεγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κατι αλλο που με εκνευριζει ειναι οταν εχω μολις τελειωσει το διαβασμα, και εχω την μανα μου απο πανω να λεει συνεχως το περιφημο "δεν διαβαζεις!".....ΔΙΑΒΑΣΑ. Το ίδιο πράγμα και με εμένα. Ή το άλλο που κάνει η μάνα μου και είναι πολύ σπαστικό: πάω να κάνω κάτι, πχ. να ταΐσω το σκυλί και τα γατιά και μου λέει: πήγαινε να ταϊσεις τα γατιά και το σκυλί:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 :lol::lol::lol: Κλασική Ελληνίδα μάνα. Πέρυσι με τις πανελλήνιες τα ίδια μου έλεγε! Παλιότερα το είχα, διάβασμα όλη μέρα, 11 άνοιγα τον υπολογιστή, 11:30 γύρναγε ο πατέρας μου από δουλειά, πααααλι εδώ σε βρίσκω;;; Πανελλήνιες κατάλαβαν ότι όσο με πίεζαν τόσο δε διάβαζα και ήμουν ήρεμος.. με επρηζε η κοπέλα μου :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πανελλήνιες κατάλαβαν ότι όσο με πίεζαν τόσο δε διάβαζα και ήμουν ήρεμος.. με επρηζε η κοπέλα μου :p Είχες κοπέλα στις Πανελλήνιες; Έκανες αυτό το λάθος; :confused: Για κανένα λόγο δε θα διάβαζα αν είχα κοπέλα. Γι αυτό κι εγώ τη βρήκα 20 μέρες αφού τελειώσαμε με αυτές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μάλιστα την...βρήκα Οκτώβρη :p Αυτή σαν μεγαλύτερη, μιας και το είχε περάσει, με επρηζε άσχημα για το διάβασμα... Δεν με έλεγες και διαβαστερο πιο πριν, οπότε μόνο λάθος δεν βγήκε :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μάλιστα την...βρήκα Οκτώβρη :p Αυτή σαν μεγαλύτερη, μιας και το είχε περάσει, με επρηζε άσχημα για το διάβασμα... Δεν με έλεγες και διαβαστερο πιο πριν, οπότε μόνο λάθος δεν βγήκε :p Και μεγαλύτερη; Όχι, όχι. Δε θα το έκανα αυτό :p Προτιμώ την ησυχία μου όταν είναι να διαβάσω. Να μη μου λέει κανένας πότε. Βέβαια το έκανε η δικιά μου στην εξεταστική, χωρίς αποτελέσματα βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και μεγαλύτερη; Όχι, όχι. Δε θα το έκανα αυτό :p Προτιμώ την ησυχία μου όταν είναι να διαβάσω. Να μη μου λέει κανένας πότε. Βέβαια το έκανε η δικιά μου στην εξεταστική, χωρίς αποτελέσματα βέβαια! Ακριβώς επειδή είναι μεγαλύτερη ;) Με μικρότερη θα έχεις θέμα, αφού δε θα έχει περάσει όλη αυτή τη διαδικασία :) Εδώ δεν βγαίναμε αν δεν της επιβεβαιωνα ότι έκανα όλες τις ασκήσεις :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Άμα σε βόλεψε εσένα, πάσο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Βασικά είσαι ο λόγος που πέρασα εκεί που πέρασα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Βασικά είσαι ο λόγος που πέρασα εκεί που πέρασα ;) Κοίτα, εγώ δε γίνεται να είμαι ο λόγος που πέρασες εκεί που πέρασες :p Άμα είναι έτσι όμως μπράβο σου και μπράβο της που σε έστρωσε απ' ότι κατάλαβα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts