word1983 Δημοσιεύτηκε April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2014 Καλησπέρα έχω ένα laptop medion με windows 8 !! έχει εδώ και 2 μέρες όμως που δεν έχω καθόλου ήχο ! ούτε από τα eixia του laptop αλλα ούτε όταν βάλω ακουστικά !!! αν μπορεί κάποιος να μου δόση τα φώτα γιατί δεν έχω και ιδιαίτερη εμπειρία από windous 8 ! Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπέρα έχω ένα laptop medion με windows 8 !! έχει εδώ και 2 μέρες όμως που δεν έχω καθόλου ήχο ! ούτε από τα eixia του laptop αλλα ούτε όταν βάλω ακουστικά !!! αν μπορεί κάποιος να μου δόση τα φώτα γιατί δεν έχω και ιδιαίτερη εμπειρία από windous 8 ! πήγαινε πίνακας ελέγχου ---> υλικό και ήχος ---> ήχος ----> διαχείριση συσκευών ήχου και δες αν σου βρίσκει Sound source και αν είναι ενεργοποιημένο επίσης κάνε update τον υπολογιστή στα 8.1 αν δεν το έχεις κάνει ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Λογικά θα θέλεις drivers. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastrider2006 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπέρα έχω ένα laptop medion με windows 8 !! έχει εδώ και 2 μέρες όμως που δεν έχω καθόλου ήχο ! ούτε από τα eixia του laptop αλλα ούτε όταν βάλω ακουστικά !!! αν μπορεί κάποιος να μου δόση τα φώτα γιατί δεν έχω και ιδιαίτερη εμπειρία από windous 8 ! Έχεις αυτές τις 2 ημέρες τα Windows 8 στο laptop σου ή τα είχες και πιο παλιά αλλά τώρα δεν έχεις ήχο; Επίσης σου συστήνω να ΜΗΝ αναβαθμιστείς στα Windows 8.1. Είναι ακόμη ασταθές λειτουργικό με προβλήματα και οι εταιρίες δεν έχουν βγάλει drivers που να δουλεύουν 100% σωστά. Από προσωπική εμπειριά, προσπαθούσα να αναβαθμίσω το laptop μου σε 8.1, κάθε φορά όμως δε λειτουργούσε σωστά λόγω προγραμμάτων οδήγησης. Τουλάχιστον αν έχεις AMD κάρτα γραφικών μην αναβαθμιστείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. April 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Έχεις αυτές τις 2 ημέρες τα Windows 8 στο laptop σου ή τα είχες και πιο παλιά αλλά τώρα δεν έχεις ήχο; Επίσης σου συστήνω να ΜΗΝ αναβαθμιστείς στα Windows 8.1. Είναι ακόμη ασταθές λειτουργικό με προβλήματα και οι εταιρίες δεν έχουν βγάλει drivers που να δουλεύουν 100% σωστά. Από προσωπική εμπειριά, προσπαθούσα να αναβαθμίσω το laptop μου σε 8.1, κάθε φορά όμως δε λειτουργούσε σωστά λόγω προγραμμάτων οδήγησης. Τουλάχιστον αν έχεις AMD κάρτα γραφικών μην αναβαθμιστείς... όχι το laptop το έχω 8 μήνες και στα ξαφνικά εξαφανίστηκε ο ήχος ! ενώ οι επιλογές της έντασης είναι τέρμα από όλα ! Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastrider2006 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 όχι το laptop το έχω 8 μήνες και στα ξαφνικά εξαφανίστηκε ο ήχος ! ενώ οι επιλογές της έντασης είναι τέρμα από όλα ! Έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις ακουστικά για να δεις ότι όντως ο ήχος στα Windows λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Επίσης σου συστήνω να ΜΗΝ αναβαθμιστείς στα Windows 8.1. Είναι ακόμη ασταθές λειτουργικό με προβλήματα και οι εταιρίες δεν έχουν βγάλει drivers που να δουλεύουν 100% σωστά. ... lol όχι μια χαρά σταθερά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις ακουστικά για να δεις ότι όντως ο ήχος στα Windows λειτουργεί; To λέει στο πρώτο post ότι και με ακουστικά δεν παίζει ο ήχος. Έχεις αυτές τις 2 ημέρες τα Windows 8 στο laptop σου ή τα είχες και πιο παλιά αλλά τώρα δεν έχεις ήχο; Επίσης σου συστήνω να ΜΗΝ αναβαθμιστείς στα Windows 8.1. Είναι ακόμη ασταθές λειτουργικό με προβλήματα και οι εταιρίες δεν έχουν βγάλει drivers που να δουλεύουν 100% σωστά. Από προσωπική εμπειριά, προσπαθούσα να αναβαθμίσω το laptop μου σε 8.1, κάθε φορά όμως δε λειτουργούσε σωστά λόγω προγραμμάτων οδήγησης. Τουλάχιστον αν έχεις AMD κάρτα γραφικών μην αναβαθμιστείς... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !! Τα windows 8.1 είναι μια χαρά, και σταθερά είναι και drivers υπάρχουν για όλες τις συσκευές. ------------------------- Επιμένω πάντως ότι σκάλωσε ο driver και δεν παίζει ο ήχος και θέλει αναβάθμιση ή και επανεγκατάσταση driver. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastrider2006 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 To λέει στο πρώτο post ότι και με ακουστικά δεν παίζει ο ήχος. Να με συγχωράς... Ήμουν ήδη κουρασμένος και το περέβλεψα... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !! Τα windows 8.1 είναι μια χαρά, και σταθερά είναι και drivers υπάρχουν για όλες τις συσκευές. lol όχι μια χαρά σταθερά είναι Θα διαφωνίσω εντελώς μαζί σας. Τα windows 8.1 λειτουργούν άριστα σε ΚΑΠΟΙΕΣ συσκευές. Πάρα πολύς κόσμος μετά την αναβάθμιση αντιμετωπίζει προβλήματα με προβληματικούς και ασύμβατους drivers, ειδικά σε κάρτες γραφικών AMD. Για παράδειγμα κάνε μία αναζήτηση για το πρόβλημα του hibernation όταν κλείνεις το καπάκι σε laptop... Πολλά προβλήματα υπάρχουν με τη συνδεσιμότητα στο internet επίσης, τα περισσότερα από τα οποία είναι ασυμβατότητα driver, κακές ρυθμίσεις ή στη χειρότερη ασυμβατότητα υλικού (hardware). Δεν λέω κάτι επειδή απλώς το πιστεύω. Προσωπικά στα windows 8.1 προσπαθούσα να αναβαθμιστώ ένα ολόκληρο μήνα αλλά με τεράστια αποτυχία, ειδικά στο hibernate. ignus επίσης, το αν έχει Windows 8 ή Windows 8.1 δεν θα πρέπει να επηρεάζει τη δυνατότητα αναπαραγωγής ή όχι ήχου από τον Η/Υ. Επιμένω πάντως ότι σκάλωσε ο driver και δεν παίζει ο ήχος και θέλει αναβάθμιση ή και επανεγκατάσταση driver. Εδώ θα συμφωνήσω :) Ωστόσο οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ περιορισμένες (εκτός και αν έγινε κάποιο αυτόματο update). word1983, δες λίγο αυτό που πρότεινε ο ignus και πες μας: πήγαινε πίνακας ελέγχου ---> υλικό και ήχος ---> ήχος ----> διαχείριση συσκευών ήχου και δες αν σου βρίσκει Sound source και αν είναι ενεργοποιημένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) . Για παράδειγμα κάνε μία αναζήτηση για το πρόβλημα του hibernation όταν κλείνεις το καπάκι σε laptop... το είχα και εγώ το hibernation πρόβλημα , απενεργοποίησα το fast boot και κέρδισα 2 δευτερόλεπτα παραπάνω στο bootάρισμα αλλά λύθηκε Edited April 19, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastrider2006 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 το είχα και εγώ το hibernation πρόβλημα , απενεργοποίησα το fast boot και κέρδισα 2 δευτερόλεπτα παραπάνω στο bootάρισμα αλλά λύθηκε Χαίρομαι που δουλεύει σε σένα ! Δυστυχώς ακόμη και μετά την απενεργοποίηση του fast startup στη δική μου περίπτωση ακόμη είχα πρόβλημα... Τέλος πάντων, ας κρατήσουμε το θέμα στο πρόβλημα του word1983. Θα προσπαθήσω άλλη μία φορά να κάνω το upgrade σε λίγες μέρες και θα επανέλθω με νέο thread. Αν και είναι πολλές οι περιπτώσεις που άτομα κάνουν revert back στα 8 γιατί τα 8.1 είναι προβληματικά στο σύστημα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. April 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 ευχαριστω παιδιά για τις απάντησης που μου δώσατε !! θα προσπαθησω να elenkso όσα μου είπατε αλλα θα δυσκολευτώ γιατί το laptop έχει περασμένα την γερμανική γλώσσα ! Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Θα διαφωνίσω εντελώς μαζί σας. Τα windows 8.1 λειτουργούν άριστα σε ΚΑΠΟΙΕΣ συσκευές. Πάρα πολύς κόσμος μετά την αναβάθμιση αντιμετωπίζει προβλήματα με προβληματικούς και ασύμβατους drivers, ειδικά σε κάρτες γραφικών AMD. Για παράδειγμα κάνε μία αναζήτηση για το πρόβλημα του hibernation όταν κλείνεις το καπάκι σε laptop... Πολλά προβλήματα υπάρχουν με τη συνδεσιμότητα στο internet επίσης, τα περισσότερα από τα οποία είναι ασυμβατότητα driver, κακές ρυθμίσεις ή στη χειρότερη ασυμβατότητα υλικού (hardware). Δεν λέω κάτι επειδή απλώς το πιστεύω. Προσωπικά στα windows 8.1 προσπαθούσα να αναβαθμιστώ ένα ολόκληρο μήνα αλλά με τεράστια αποτυχία, ειδικά στο hibernate. Τι να σου πω.. ο σταθερός μου που τον πήρα πριν κάνα 2μηνο μια χαρά είναι χωρίς ασυμβατότητες , με κάρτα γραφικών amd και το hibernation δουλεύει..:confused: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. April 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 ευχαριστω για της λύσεις που μου δώσατε αλλα δεν κατάφερα τίποτα μιας και όπως σας είπα είναι και στα γερμανικά τα windows που έχει . οποτε τσατίστηκα και το έδωσα σε συγγενικό πρόσωπο το pc ! Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 ευχαριστω για της λύσεις που μου δώσατε αλλα δεν κατάφερα τίποτα μιας και όπως σας είπα είναι και στα γερμανικά τα windows που έχει . οποτε τσατίστηκα και το έδωσα σε συγγενικό πρόσωπο το pc ! Mπορούσες απλά να έβαζες ελληνικό language pack από τον πίνακα ελέγχου .. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts