jonk Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) μια χωρις φλας,και μια με φλας.... συνθηκες δωματιου χωρις φως μου φαινεται οτι παω για dslr..... https://www.dropbox.com/s/bn115cevz95kxq4/20140418_223550.jpg https://www.dropbox.com/s/vj7cyhcbceaxeqw/20140418_223611.jpg Edited April 18, 2014 by jonk Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Για να το λήξουμε το θέμα γιατί έχει κουράσει: Κανένα S3 δεν βγάζει καλυτερες φωτογραφίες απ το Note 3. Η κάμερα του είναι υπέροχη και σε χαμηλό φωτισμό εαν χρησιμοποιείτε φλας παραμένουν πολύ καλές οι φωτογραφίες. Αν βγάζετε σε χαμηλό φωτισμό χωρίς φλας, περιμένετε και θαυματα;;;; Το πως θα χρησιμοποιήσετε την καμερα, με ποιες ρυθμίσεις και με ποιο mode είναι δικό σας θέμα και πρόβλημα. Μην τα ρίχνετε στην κάμερα όμως! Θεωρω οτι δεν προσφερει κατι στην ολη κουβεντα το συγκεκριμενο ποστ. Για να υπαρχουν καποια παραπονα εστω και απο λιγα ατομα ΙΣΩΣ και σε καποιες συσκευες να υπαρχει θεμα. Ισως κ οχι και καποιοι να ειμαστε ΙΣΩΣ πιο απαιτητικοι. Λαθος σωστο δεν ξερω....αλλα το "δικο σας προβλημα" δεν ειναι απαντηση. Πολυ απλα αν δεν θελεις να διαβαζεις τετοια ποστ μην τα διαβαζεις. Δεν σου θιξαμε το μοναδικο κινητο της αγορας που εχεις μονο εσυ. Το εχουμε και εμεις. Φιλικα παντα. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Θεωρω οτι δεν προσφερει κατι στην ολη κουβεντα το συγκεκριμενο ποστ. Για να υπαρχουν καποια παραπονα εστω και απο λιγα ατομα ΙΣΩΣ και σε καποιες συσκευες να υπαρχει θεμα. Ισως κ οχι και καποιοι να ειμαστε ΙΣΩΣ πιο απαιτητικοι. Λαθος σωστο δεν ξερω....αλλα το "δικο σας προβλημα" δεν ειναι απαντηση. Πολυ απλα αν δεν θελεις να διαβαζεις τετοια ποστ μην τα διαβαζεις. Δεν σου θιξαμε το μοναδικο κινητο της αγορας που εχεις μονο εσυ. Το εχουμε και εμεις. Φιλικα παντα. Απο Samsung smartphones έχω μπροστά μου τώρα: S2, S2 plus, S3, S4, Note 3. Αν θες συγκριτικό απ τις κάμερες ευχαρίστως. Πάντως οτι το S3 έχει καλύτερη κάμερα μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Οσοι δλδ μιλαμε εδω και θεωρουμε οτι κατι δεν μας καθεται καλα ειμαστε τρελοι ή δεν εχουμε με τι αλλο να ασχοληθουμε και τρογωμαστε με τα ρουχα μας?? Συγκριση κανεις με οτι κατεχεις. Προσωπικα ειχα το s3 και με αυτο συγκρινα. Και ξανα λεω το εξης: φωτογραφια με s3 τον 18 μηνων γιο μου να τρεχει μεσα στο σπιτι. Αποτελεσμα σταθερη εικονα με ικανοποιητικη λεπτομερια. Ιδιες συνθηκες στο σπιτι κ τον μικρο να τρεχει φωτο με το νοτε 3 αποτελεσμα κουνημενη φωτο. Ειτε με stabilizer ειτε χωρις. Ειτε σε auto mode ειτε σε αθλητικα. Πες μου Εναν λογο να σου λεω ψεματα. Εναν. Λες να το κανω σκοπιμα? Ο μικρος να τρεχει σε εξωτερικο περιβαλον φωτο αψογη.!! Μιλαμε παντα για εσωτερικους χωρους. Δεν θαψαμε την καμερα του νοτε!!! Και σου γραφει ανθρωπος που εχει ψωρα με την φωτογραφια, κατοχος dslr, κατοχος φιλματης, χρηστης σκοτεινου θαλαμου για 2 χρονια και που ξερει 2-3 βασικα πραγματα. Το να καταθετουμε εμπειριες και αποψεις δεν ειναι εγκλημα. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Οσοι δλδ μιλαμε εδω και θεωρουμε οτι κατι δεν μας καθεται καλα ειμαστε τρελοι ή δεν εχουμε με τι αλλο να ασχοληθουμε και τρογωμαστε με τα ρουχα μας?? Συγκριση κανεις με οτι κατεχεις. Προσωπικα ειχα το s3 και με αυτο συγκρινα. Και ξανα λεω το εξης: φωτογραφια με s3 τον 18 μηνων γιο μου να τρεχει μεσα στο σπιτι. Αποτελεσμα σταθερη εικονα με ικανοποιητικη λεπτομερια. Ιδιες συνθηκες στο σπιτι κ τον μικρο να τρεχει φωτο με το νοτε 3 αποτελεσμα κουνημενη φωτο. Ειτε με stabilizer ειτε χωρις. Ειτε σε auto mode ειτε σε αθλητικα. Πες μου Εναν λογο να σου λεω ψεματα. Εναν. Λες να το κανω σκοπιμα? Ο μικρος να τρεχει σε εξωτερικο περιβαλον φωτο αψογη.!! Μιλαμε παντα για εσωτερικους χωρους. Δεν θαψαμε την καμερα του νοτε!!! Και σου γραφει ανθρωπος που εχει ψωρα με την φωτογραφια, κατοχος dslr, κατοχος φιλματης, χρηστης σκοτεινου θαλαμου για 2 χρονια και που ξερει 2-3 βασικα πραγματα. Το να καταθετουμε εμπειριες και αποψεις δεν ειναι εγκλημα. Ετσι όπως το θέτεις ναι, το S3 εχει πιο απλή κάμερα, τραβάει πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στο να μην είναι κουνημένη. Τα S4/Note 3 έχουν μια πολύπλοκη κάμερα, έχεις δίκιο αλλά εαν ασχοληθείς λιγάκι μαζί της θα επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αυτό εννοούσα. Εχει πολλές ρυθμίσεις, πολλά mode και για κάποιον που δεν θα ασχοληθεί θα κρίνει λάθος αφού πρόκειται για μια καταπληκτική κάμερα. Στο S3 απλά ανοίγεις την κάμερα και πυροβολείς. Τελος. Γι αυτό διαβάζουμε οτι είναι καλύτερη, το σωστότερο ομως είναι οτι πρόκειται για πιο απλή/ευκολη κάμερα κι οχι καλύτερη. Υποθέτω οτι λόγο της μεγάλης ανάλυσης δυσκολεύεται περισσότερο να εστιάσει σε μέρη με χαμηλό φωτισμό γι αυτό και πολλές φορές βγαίνει κουνημένη. Καλύτερα θα μπορούσε να μας το εξηγήσει κάποιος που ασχολείται επαγγελματικά με το αντικείμενο της φωτογραφίας, αλλά πιστεύω οτι είναι αυτό. Στο S5 φαίνεται να έχει διορθωθεί αυτό και ως συνήθως θα πάρουμε την ίδια κάμερα στο Note 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Σε πολύ χαμηλό φωτισμό.. http://www.imagebam.com/image/28d4cd321575899 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Βρε παιδιά. Να ρωτήσω κάτι χαζό. Σε όλα τα προηγούμενα galaxy (s, s2, s3, s4 active note 1 note 2) έβρισκα ρυθμίσεις νυχτερινή λήψη στην κάμερα. Εδώ που είναι ? και εγώ έχω αυτήν την απορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 και εγώ έχω αυτήν την απορία... Είναι η έξυπνη σταθεροποίηση! Αν την έχεις ενεργοποιημένη το βράδυ μετά την φωτογραφία την κάνει επεξεργασία όπως κάνει στην νυχτερινή λήψη στα άλλα κινητά που ανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλησπέρα και καλές γιορτές! 2 φωτογραφίες από εμένα από το τριημέρο μου στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσουν και άλλες από την όμορφη Καβάλα σύντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 φώτο https://www.dropbox.com/s/kxy5txvbkpjrx28/20140419_113438_Richtone%28HDR%29.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Παιδια καλημερα και Καλη Ανασταση!!Τη δικια μου φωτο που τη τραβηξα βραδυ αλλα με φως(μετριο),πως τη βλεπετε??? Έχω γκρινάξει κατ' επανάληψη για τη camera του (δικού μου) ΝΟΤΕ 3 και με ευχαρίστηση βλέπω ιδαιίτερο θέμα για αυτό για να μη ζαλίζουμε όλο το κόσμο με αυτό το χαρακτηριστικό. Τελικά εχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα : ή ότι υπάρχουν διάφορες παρτίδες αισθητήρων και φακών από διαφορετικούς κατασκευαστές, που χρησιμοποίησε η sammy για το σύνολο των ΝΟΤΕ 3 που κατασκεύασε και μάλλον τα αρχικά κομμάτια πρίν ξεσπάσει ο ντόρος φορέσαν τα πιο υποβαθμισμένα (ακόμα περιμένω τοποθέτηση από τη sammy πάνω σε αυτό) , ή αυτοί που δεν βλέπουν ιδιαίτερα προβλήματα είναι αυτοί που δεν τους πολυενδιαφέρει η συγκεκριμένη λειτουργεία και θέλουν το ΝΟΤΕ 3 για οποιαδήποτε άλλη εργασία που όντως κάνει εξαιρετική δουλειά. Όσο αφορά την φωτογραφία σου, και κατά την άποψή μου πάντα : Α) Ενα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά. Πολλά ανοιχτόχρωμα σημεία και κυρίως τα μπέζ, κίτρινα, γκρί κτλ φαίνονται σαν στάμπες από υδρομπογίες. Μου το είχε εξηγήσει φίλος σε post στο κυρίως θέμα και μου είχε πεί ότι αυτό οφείλεται στη προσπάθεια να γίνει όσο το δυνατό μικρότερος ένας αισθητήρας (συγκεκριμένα σαν κόκκος ρυζιού) και άρα δε μπορεί να έχει την απόδοση που θα είχε ένας μεγαλύτερος. Β) Στο σκυλί έχουν χαθεί όλες οι λεπτομέριες στο πρόσωπό του και στο λαιμό. Έχε μαυρίσει όλο εκείνο το σημείο και μοιάζει ίδιο. Το ίδιο και στο μπουφάν σου απέναντι. Καμία λεπτομέρια. Είμαι σίγουρος ότι με γυμνό μάτι και τα 2 είχαν περισσότερες λεπτομέριες. Άρα ο φακός δε μπορεί να έχει τόσο βάθος. Γ) Δές εκεί στο καλώδιο αριστερά. Επίσης και στο μπράτσο της πολυθρόνας. Φαίνεται θολά σαν κουνημένη. Δ) και μάλλον γενικά τα χρώματα είναι αρκετά πιο μουντά απ' ότι είναι στη πραγματικότητα. Άρα για μένα πρόκειται για μια όχι και τόσο πετυχημένη απόδοση της φωτογραφικής μηχανής. Μάλλον έχεις πέσει στη περίπτωση του δικού μου μοντέλου. ΤΝΧ baxy ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ανεβάστε και τίποτα σε video. θεωρώ επίσης τραγική την αποδοση του ΝΟΤΕ 3 μου σε λήψη video σε συνθήκες εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό. Σκοτεινίαζει απίστευτα. ΤΝΧ baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Με μέτριο προς χαμηλό φωτισμό και χωρίς φλας στο parking του Mall.[ATTACH]44079[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Έχω γκρινάξει κατ' επανάληψη για τη camera του (δικού μου) ΝΟΤΕ 3 και με ευχαρίστηση βλέπω ιδαιίτερο θέμα για αυτό για να μη ζαλίζουμε όλο το κόσμο με αυτό το χαρακτηριστικό. Τελικά εχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα : ή ότι υπάρχουν διάφορες παρτίδες αισθητήρων και φακών από διαφορετικούς κατασκευαστές, που χρησιμοποίησε η sammy για το σύνολο των ΝΟΤΕ 3 που κατασκεύασε και μάλλον τα αρχικά κομμάτια πρίν ξεσπάσει ο ντόρος φορέσαν τα πιο υποβαθμισμένα (ακόμα περιμένω τοποθέτηση από τη sammy πάνω σε αυτό) , ή αυτοί που δεν βλέπουν ιδιαίτερα προβλήματα είναι αυτοί που δεν τους πολυενδιαφέρει η συγκεκριμένη λειτουργεία και θέλουν το ΝΟΤΕ 3 για οποιαδήποτε άλλη εργασία που όντως κάνει εξαιρετική δουλειά. Όσο αφορά την φωτογραφία σου, και κατά την άποψή μου πάντα : Α) Ενα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά. Πολλά ανοιχτόχρωμα σημεία και κυρίως τα μπέζ, κίτρινα, γκρί κτλ φαίνονται σαν στάμπες από υδρομπογίες. Μου το είχε εξηγήσει φίλος σε post στο κυρίως θέμα και μου είχε πεί ότι αυτό οφείλεται στη προσπάθεια να γίνει όσο το δυνατό μικρότερος ένας αισθητήρας (συγκεκριμένα σαν κόκκος ρυζιού) και άρα δε μπορεί να έχει την απόδοση που θα είχε ένας μεγαλύτερος. Β) Στο σκυλί έχουν χαθεί όλες οι λεπτομέριες στο πρόσωπό του και στο λαιμό. Έχε μαυρίσει όλο εκείνο το σημείο και μοιάζει ίδιο. Το ίδιο και στο μπουφάν σου απέναντι. Καμία λεπτομέρια. Είμαι σίγουρος ότι με γυμνό μάτι και τα 2 είχαν περισσότερες λεπτομέριες. Άρα ο φακός δε μπορεί να έχει τόσο βάθος. Γ) Δές εκεί στο καλώδιο αριστερά. Επίσης και στο μπράτσο της πολυθρόνας. Φαίνεται θολά σαν κουνημένη. Δ) και μάλλον γενικά τα χρώματα είναι αρκετά πιο μουντά απ' ότι είναι στη πραγματικότητα. Άρα για μένα πρόκειται για μια όχι και τόσο πετυχημένη απόδοση της φωτογραφικής μηχανής. Μάλλον έχεις πέσει στη περίπτωση του δικού μου μοντέλου. ΤΝΧ baxy ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ανεβάστε και τίποτα σε video. θεωρώ επίσης τραγική την αποδοση του ΝΟΤΕ 3 μου σε λήψη video σε συνθήκες εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό. Σκοτεινίαζει απίστευτα. ΤΝΧ baxy Ότι ζήτησες ακριβώς . Εγώ είμαι φουλ ικανοποιημένος .Νομίζω ότι το βίντεο είναι τέλειο δεδομένων των συνθηκών ,. Προσέξτε ότι δεν χάνει πουθενά την εστίαση ακόμα και όταν σβήνει το φως. Έχω κι άλλα βίντεο που κουνάω πολύ το κινητό αλλά δεν χάνει πουθενά εστίαση. Είναι χθεσινό στη Βαρκελώνη. https://dl.dropboxusercontent.com/u/11208932/20140420_223707.mp4 Edited April 21, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ότι ζήτησες ακριβώς . Εγώ είμαι φουλ ικανοποιημένος .Νομίζω ότι το βίντεο είναι τέλειο δεδομένων των συνθηκών ,. Προσέξτε ότι δεν χάνει πουθενά την εστίαση ακόμα και όταν σβήνει το φως. Έχω κι άλλα βίντεο που κουνάω πολύ το κινητό αλλά δεν χάνει πουθενά εστίαση. Είναι χθεσινό στη Βαρκελώνη. https://dl.dropboxusercontent.com/u/11208932/20140420_223707.mp4 Φίλε nnik_1969 οπως τα λές. "δεδομένων των συνθηκών" τραβας μία φωτεινή σκηνή και πέρνεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Πραγματικά δε ξέρω αν το δικό μου θα αντιδρούσε έτσι. Και έθεσες και ένα πολύ σοβαρο θέμα: το χάσιμο της εστίασης. Για να το αναφέρεις προφανός σου έχει συμβεί ή το έχεις δεί σε άλλο ΝΟΤΕ 3. Για πές σχετικά. Δές ένα δικό μου video στο 5''. (το υπόλοιπο απλά απολάυστε το παιχνίδι του γατιού :) ) https://dl.dropboxusercontent.com/u/72204861/Cat%20play.3gp και μία ερώτηση: Πρίν πατήσεις το rec, αυτό που έβλεπες στην οθόνη ήταν πιο φωτεινό από αυτό που τελικά έγραψε? Σε μένα πέφτει πολύ η φωτεινότητα με την έναρξη της εγγραφής. ΤΝΧ baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 φωτογραφια απ το Λιμανι της Ναυπακτου.... http://i.imgur.com/KgsTBgE.png Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Φίλε nnik_1969 οπως τα λές. "δεδομένων των συνθηκών" τραβας μία φωτεινή σκηνή και πέρνεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Πραγματικά δε ξέρω αν το δικό μου θα αντιδρούσε έτσι. Και έθεσες και ένα πολύ σοβαρο θέμα: το χάσιμο της εστίασης. Για να το αναφέρεις προφανός σου έχει συμβεί ή το έχεις δεί σε άλλο ΝΟΤΕ 3. Για πές σχετικά. Δές ένα δικό μου video στο 5''. (το υπόλοιπο απλά απολάυστε το παιχνίδι του γατιού :) ) https://dl.dropboxusercontent.com/u/72204861/Cat%20play.3gp και μία ερώτηση: Πρίν πατήσεις το rec, αυτό που έβλεπες στην οθόνη ήταν πιο φωτεινό από αυτό που τελικά έγραψε? Σε μένα πέφτει πολύ η φωτεινότητα με την έναρξη της εγγραφής. ΤΝΧ baxy Για την απώλεια εστίασης, το είχαμε κουβεντιασει και το αναφέρω. Παρότι ο φωτισμός ήταν χαμηλός ουδέποτε την έχασε. Όχι δεν είναι σκοτεινοτερο αποτι ήταν στην πραγματικότητα. Σε εσένα μήπως η φωτεινότητα όταν δεις την ταινία είναι φυσιολογική; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έχω γκρινάξει κατ' επανάληψη για τη camera του (δικού μου) ΝΟΤΕ 3 και με ευχαρίστηση βλέπω ιδαιίτερο θέμα για αυτό για να μη ζαλίζουμε όλο το κόσμο με αυτό το χαρακτηριστικό. Τελικά εχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα : ή ότι υπάρχουν διάφορες παρτίδες αισθητήρων και φακών από διαφορετικούς κατασκευαστές, που χρησιμοποίησε η sammy για το σύνολο των ΝΟΤΕ 3 που κατασκεύασε και μάλλον τα αρχικά κομμάτια πρίν ξεσπάσει ο ντόρος φορέσαν τα πιο υποβαθμισμένα (ακόμα περιμένω τοποθέτηση από τη sammy πάνω σε αυτό) , ή αυτοί που δεν βλέπουν ιδιαίτερα προβλήματα είναι αυτοί που δεν τους πολυενδιαφέρει η συγκεκριμένη λειτουργεία και θέλουν το ΝΟΤΕ 3 για οποιαδήποτε άλλη εργασία που όντως κάνει εξαιρετική δουλειά. Όσο αφορά την φωτογραφία σου, και κατά την άποψή μου πάντα : Α) Ενα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά. Πολλά ανοιχτόχρωμα σημεία και κυρίως τα μπέζ, κίτρινα, γκρί κτλ φαίνονται σαν στάμπες από υδρομπογίες. Μου το είχε εξηγήσει φίλος σε post στο κυρίως θέμα και μου είχε πεί ότι αυτό οφείλεται στη προσπάθεια να γίνει όσο το δυνατό μικρότερος ένας αισθητήρας (συγκεκριμένα σαν κόκκος ρυζιού) και άρα δε μπορεί να έχει την απόδοση που θα είχε ένας μεγαλύτερος. Β) Στο σκυλί έχουν χαθεί όλες οι λεπτομέριες στο πρόσωπό του και στο λαιμό. Έχε μαυρίσει όλο εκείνο το σημείο και μοιάζει ίδιο. Το ίδιο και στο μπουφάν σου απέναντι. Καμία λεπτομέρια. Είμαι σίγουρος ότι με γυμνό μάτι και τα 2 είχαν περισσότερες λεπτομέριες. Άρα ο φακός δε μπορεί να έχει τόσο βάθος. Γ) Δές εκεί στο καλώδιο αριστερά. Επίσης και στο μπράτσο της πολυθρόνας. Φαίνεται θολά σαν κουνημένη. Δ) και μάλλον γενικά τα χρώματα είναι αρκετά πιο μουντά απ' ότι είναι στη πραγματικότητα. Άρα για μένα πρόκειται για μια όχι και τόσο πετυχημένη απόδοση της φωτογραφικής μηχανής. Μάλλον έχεις πέσει στη περίπτωση του δικού μου μοντέλου. ΤΝΧ baxy ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ανεβάστε και τίποτα σε video. θεωρώ επίσης τραγική την αποδοση του ΝΟΤΕ 3 μου σε λήψη video σε συνθήκες εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό. Σκοτεινίαζει απίστευτα. ΤΝΧ baxy Eυχαριστω για την αναλυτικη απαντηση σου...Θελω ομως να σε ρωτησω:Μπορει να γινει κατι για βελτιωση της καμερας??? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATFirma Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 εχω ενα θεματακι με την καμερα μου παιδια και θελω να μαθω αν ειναι θεμα ρυθμισεων η καποιο αλλο θεμα... με πληρες φως και μου βγαζει πολυ θολα εκανα επαναφορα ρυθμισεων της καμερας μου την εβγαλε καλα και μετα παλι το ιδιο... υπαρχει κανενας που να γνωριζει; ευχαριστω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 εχω ενα θεματακι με την καμερα μου παιδια και θελω να μαθω αν ειναι θεμα ρυθμισεων η καποιο αλλο θεμα... με πληρες φως και μου βγαζει πολυ θολα εκανα επαναφορα ρυθμισεων της καμερας μου την εβγαλε καλα και μετα παλι το ιδιο... υπαρχει κανενας που να γνωριζει; ευχαριστω :rolleyes: Για σερβις σε βλέπω ,αλλά δεν ανεβάζεις και κανένα δείγμα.; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 λογικα δε θα δουλευει το focus της καμερας,οποτε πας για αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πάντως σε εσωτερικούς χώρους εγώ έχω πολυ καλύτερα αποτελεσματα χωρίς τη χρήση του night Mode ειδικά σε κινούμενα θέματα, και δε βγαίνουν θολές οι φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Θα προτεινα το εξης. Οσοι εχουμε θεμα με την καμερα να γραψουμε εδω την ημερομηνια κατασκευης του τηλεφωνου οπως το διχνει το phone info. Να δουμε μηπως τελικα κατι παιζει με τα πρωτα κομματια. Δεν εχουμε να χασουμε τιποτα... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Eυχαριστω για την αναλυτικη απαντηση σου...Θελω ομως να σε ρωτησω:Μπορει να γινει κατι για βελτιωση της καμερας??? Φίλε μου φοβάμαι ότι δε μπορεί να γίνει τίποτα. Πιστεύω ότι κάποια από αυτά είναι θέμα software (εκτός από τη ποιότητα του αισθητήρα αν ισχύει αυτό που λεώ) αλλά προφανώς η Sammy δε θεωρεί ότι υπάρχει θέμα με τη camera οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί. Οπότε όποιοι τυχεροί δεν έχουν θέμα είναι μια χαρά. Εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν τραβάμε φωτογραφίες και να ξεχάσουμε τα video σε χαμηλό φωτισμό. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Θα προτεινα το εξης. Οσοι εχουμε θεμα με την καμερα να γραψουμε εδω την ημερομηνια κατασκευης του τηλεφωνου οπως το διχνει το phone info. Να δουμε μηπως τελικα κατι παιζει με τα πρωτα κομματια. Δεν εχουμε να χασουμε τιποτα... Που αναφέρεται η ημερομηνία κατασκευής? Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Που αναφέρεται η ημερομηνία κατασκευής? κατέβασε το Phone info *SAMSUNG* από το play store .... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts