poseidonas2399 Δημοσιεύτηκε April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 17, 2014 (edited) Λοιπον.Σκοπευω να φτιαξω ενα μικρο website κυριως για να κανω redirect τους clients που μπαινουν στον server μου στο call of duty 4 ωστε να κατεβαζουν απο κει τα maps,mods. Εχω δημιουργησει τα αρχεια του site σε εναν φακελο και τρεχω το site μεσω iis7.Η πορτα 80 ειναι ανοιχτη απο το router οι ρυθμισεις μεσα στο iis φαινονται σωστες αφου εψαξα πολλα site στο google για επαληθευση και συμφωνα με αυτα που διαβασα το site θα επρεπε να ανοιγει με την external ip adress που εχω δωσει ομως οταν γραφω http://46.246.147.*** το μονο που βλεπω ειναι error 404 page not found η "Ωχ το google chrome δεν μπορεσε να βρει αυτη τη διευθηνση". Το site λειτουργει κανονικα σε localhost/ αλλα δεν δημοσιοποιειται. Κατεφηγα εδω μετα απο πολυ ψαξημο για να ακουσω γνωμες :D Απο το ψαξιμο μου το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι μπορει τα windows να μπλοκαρουν την κινηση στην πορτα 80 ομως και σε αυτο δοκιμασα μερικες λυσεις που βρηκα στο youtube αλλαζοντας τις ρυθμισεις του firewall. Να σημειωσω οτι δεν εχω προθεση να πληρωσω για hosting οποτε μην προτεινετε κατι τετοιο :) Εχετε καμια ιδεα γι' αυτο??? Ευχαριστω :D Edited April 17, 2014 by poseidonas2399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 κλείσε εντελώς όλα τα firewall και τα προγράμματα προστασίας...λειτουργεί κατόπιν ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mary9 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Καλησπέρα! ΘΑ ήθελα τη γνώμη σας.. ενδιαφέρομαι να δημιουργήσω ενα ενημερωτικού χαρακτήρα site ωστόσο δεν μπορώ να αποφασίσω θα ηταν καλύτερη η χρήση joomla ή DW. Και ποιό θα τρέχει καλύτερα online; (χειρίζομαι πολύ καλά τον κώδικα html) Είδα παραπάνω οτι προτιμάται το DW ωστόσο για επαγγελματική χρήση θα βολέψει? Edited April 24, 2014 by Mary9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixail_1 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 +1 και απο εμενα για dremweaver αλλα ολα ειναι υποκειμενικα μεχρι ενος σημειου μιας και η εξικοιωση με καποιο προγραμμα επιφερει μεγαλυτερη ταχυτητα υλοποιησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Τα έχεις μπερδέψει. Το Joomla είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, ενώ το Dreamweaver είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας σχετικών αρχείων, π.χ. html, css. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με Wordpress και να το στήσεις σε κάποιο δικό σου server για να πειραματιστείς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 +1 wordpress Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ή μετά εναλλακτικά με το Artisteer. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Λοιπον.Σκοπευω να φτιαξω ενα μικρο website κυριως για να κανω redirect τους clients που μπαινουν στον server μου στο call of duty 4 ωστε να κατεβαζουν απο κει τα maps,mods. Εχω δημιουργησει τα αρχεια του site σε εναν φακελο και τρεχω το site μεσω iis7.Η πορτα 80 ειναι ανοιχτη απο το router οι ρυθμισεις μεσα στο iis φαινονται σωστες αφου εψαξα πολλα site στο google για επαληθευση και συμφωνα με αυτα που διαβασα το site θα επρεπε να ανοιγει με την external ip adress που εχω δωσει ομως οταν γραφω http://46.246.147.*** το μονο που βλεπω ειναι error 404 page not found η "Ωχ το google chrome δεν μπορεσε να βρει αυτη τη διευθηνση". Το site λειτουργει κανονικα σε localhost/ αλλα δεν δημοσιοποιειται. Κατεφηγα εδω μετα απο πολυ ψαξημο για να ακουσω γνωμες :D Απο το ψαξιμο μου το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι μπορει τα windows να μπλοκαρουν την κινηση στην πορτα 80 ομως και σε αυτο δοκιμασα μερικες λυσεις που βρηκα στο youtube αλλαζοντας τις ρυθμισεις του firewall. Να σημειωσω οτι δεν εχω προθεση να πληρωσω για hosting οποτε μην προτεινετε κατι τετοιο :) Εχετε καμια ιδεα γι' αυτο??? Ευχαριστω :D Στο θέμα μας :p:p:p:p Μήπως την πόρτα 80 στην έχει κλειστή ο ΟΤΕ ???? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts