Jump to content

[Επίσημο] Samsung Gear (Gear 2 - Gear 2 Neo & Fit - Gear S)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 830
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψαχνω να βρω το gear 2 neo κ δεν υπαρχει πουθενα ρε παιδια . Ειναι τοσο καλο τελικα ;;

Πρώτο το έφερε το πλαίσιο Μεγάλη Τρίτη απ όπου και το πήρα αφού το είχα παραγγείλει καιρό πριν. Κάντο παραγγελία και αν δεν υπάρχει σε απόθεμα θα το χεις σε 1-2 μέρες.

Είναι πολύ καλό ναι.

Πρώτο το έφερε το πλαίσιο Μεγάλη Τρίτη απ όπου και το πήρα αφού το είχα παραγγείλει καιρό πριν. Κάντο παραγγελία και αν δεν υπάρχει σε απόθεμα θα το χεις σε 1-2 μέρες.

Είναι πολύ καλό ναι.

Καλησπερα στη παρέα. Μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του gear 2 neo και ενώ φορτίζει ακόμα το χω λατρέψει ήδη! Το πήρα από public σύνταγμα.

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Καλοφόρετο και καλοδούλευτο!

Ευχαριστώ φίλε και σε σένα το ίδιο! Το ψάχνω τώρα για εφαρμογές. Με την LG τηλεόραση μου συνδέθηκε αμέσως.

Το ψάχνω αρκετά και αυτό που δεν κατάφερα είναι να βλεπω τα email μου. Μήπως επειδή είναιYahoo και όχι Gmail αυτό που έχω στη συσκευή?

Βλέπεις τις ειδοποιήσεις και τα ίδια τα email αν δεν τα έχεις δει πρώτα από το τηλέφωνο αφού βέβαια πρώτα τις έχεις ενεργοποιήσει από το gear manager.

Βλέπεις τις ειδοποιήσεις και τα ίδια τα email αν δεν τα έχεις δει πρώτα από το τηλέφωνο αφού βέβαια πρώτα τις έχεις ενεργοποιήσει από το gear manager.

Μάλλον εκεί δεν το έχω ενεργοποίησει σωστά θα το ψάξω σε ευχαριστώ

Tip: Με 2 δάχτυλα και double tap σε ενεργή οθόνη πας απευθείας στο μενού ''ελεγχοι'' για γρήγορη ρύθμιση φωτεινότητας και εντασης ήχου ενώ με 2 δάχτυλα και παρατεταμένο πάτημα σε ενεργή οθόνη πας στην ''εκκαθάριση προσφατων εφαρμογών''

Tip: Με 2 δάχτυλα και double tap σε ενεργή οθόνη πας απευθείας στο μενού ''ελεγχοι'' για γρήγορη ρύθμιση φωτεινότητας και εντασης ήχου ενώ με 2 δάχτυλα και παρατεταμένο πάτημα σε ενεργή οθόνη πας στην ''εκκαθάριση προσφατων εφαρμογών''

Σωστός. Τα ανακάλυψα και εγώ χθες που το ψάχνω.

Σωστός. Τα ανακάλυψα και εγώ χθες που το ψάχνω.

Προφανώς έχεις και S5 γιατί οσοι δεν εχουμε, δεν τα δείχνει στο gear manager ως tricks.

Προφανώς έχεις και S5 γιατί οσοι δεν εχουμε, δεν τα δείχνει στο gear manager ως tricks.

Εγώ φίλε έχω note 2

Πήγα στο public χθες στο mall και είδα το fit. Γενικά μου άρεσε και είναι κάτι που άνετα θα φόραγα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή ακόμα. Αναμονή μέχρι Σεπτέμβρη για το 2!

Πήγα στο public χθες στο mall και είδα το fit. Γενικά μου άρεσε και είναι κάτι που άνετα θα φόραγα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή ακόμα. Αναμονή μέχρι Σεπτέμβρη για το 2!

Συμφωνώ. Είμαστε σε μια εποχή/ξεκίνημα για τα smartwatches. Κάθε 3-6 μήνες θα υπάρχει πολύ σημαντική ανανέωση. Οχι μόνο από την Samsung αλλά και από τις άλλες εταιρείες. Αν αγοράσεις τώρα ένα τέτοιο ρολόι, σε ελάχιστο διάστημα θα έχει ξεπεραστεί.

Οποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να "χαλάσει" 200-300 ευρώ για να παίξει μπορεί προφανώς να το κάνει και μπράβο του.

Αλλά όποιος το θέλει να το κρατήσει 2-3 χρόνια καλύτερα να περιμένει ένα διάστημα να ωριμάσει η τεχνολογία.

Εμένα με τρώνε τα καβούρια στην τσέπη και δεν αγοράζω....καταραμένη κρίση!:cry:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Συμφωνώ. Είμαστε σε μια εποχή/ξεκίνημα για τα smartwatches. Κάθε 3-6 μήνες θα υπάρχει πολύ σημαντική ανανέωση. Οχι μόνο από την Samsung αλλά και από τις άλλες εταιρείες. Αν αγοράσεις τώρα ένα τέτοιο ρολόι, σε ελάχιστο διάστημα θα έχει ξεπεραστεί.

Οποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να "χαλάσει" 200-300 ευρώ για να παίξει μπορεί προφανώς να το κάνει και μπράβο του.

Αλλά όποιος το θέλει να το κρατήσει 2-3 χρόνια καλύτερα να περιμένει ένα διάστημα να ωριμάσει η τεχνολογία.

Εμένα με τρώνε τα καβούρια στην τσέπη και δεν αγοράζω....καταραμένη κρίση!:cry:

Πρέπει να χετε δίκιο αλλά δεν κρατήθηκα. Δεν το μετανοιωσα γιατί και μόνο ότι χειρίζομαι το ραδιο άπο το ρολόι μου λύσε τα χέρια. Πάντως σίγουρα θα εξελιχθούν πιο πολύ και σύντομα.

Παντως ειναι πολυ σχετικο το ζηταει απο ενα smartwatch.κατοχος εδω και μια εβδομαδα ενος gear 2.και εχω εκπλαγει απο καποια πραγματα.πιστευα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να χρησιμοποιησω την ομιλια απο το ρολοι.μου φαινοταν αστειο.κσι ομως ενω οδηγας ειναι απιστευτα εύχρηστο. Ολου μου λενε οτι ακουγομαι καλύτερα απο το bluetooth μου(ενα sbh52 της sony),αν τωρα καποιος ζηταει internet explorer στο ρολοιμου φαινεται αστειο.περισσοτερο ταλαιπωρία το βρισκω.στα αρνητικα η διάρκειά της μπαταρίας.ηθελα κατι παραπανω.παντως ανέλπιστα (γιατι ηταν και δωρο) μου ειναι καλος συντροφος για το note 3 μου

Έρχεται το Tizen και στο Gear 1

http://www.sammobile.com/2014/05/14/exclusive-samsung-galaxy-gear-tizen-preview/

Edited by Jig
photo
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αυτό πάντως καλό δεν είναι.

Αν κρατουσα το gear 1 θα του έβαζα null rom και android φυσικά που μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αυτό πάντως καλό δεν είναι.

Αν κρατουσα το gear 1 θα του έβαζα null rom και android φυσικά που μπορείς να κάνεις τα πάντα.

εγώ πάλι θα ήθελα να το δω με Tizen γιατί απ΄ότι φαίνεται τα πηγαίνει καλύτερα με μη Samsung συσκευές. Εφαρμογές ας μη γελιόμαστε ούτε το android ούτε το tizen έχει. Όσο για τα καλούδια της null δεν θα τα χαρακτήριζα πρώτη μου προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

εγώ πάλι θα ήθελα να το δω με Tizen γιατί απ΄ότι φαίνεται τα πηγαίνει καλύτερα με μη Samsung συσκευές. Εφαρμογές ας μη γελιόμαστε ούτε το android ούτε το tizen έχει. Όσο για τα καλούδια της null δεν θα τα χαρακτήριζα πρώτη μου προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου.

Πολύ καλό το smartwatcher.gr για ενημέρωση, μπράβο και καλή συνέχεια.

Φυσικά θα το παρακολουθούμε!

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Πολύ καλό το smartwatcher.gr για ενημέρωση, μπράβο και καλή συνέχεια.

Φυσικά θα το παρακολουθούμε!

Ευχαριστώ!! Βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Ετοιμάζω σύντομα τις πρώτες μεγάλες αλλαγές και ελπίζω να τα καταφέρω συνεχίσω.