Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ.

Το καλώδιο το αλλαξα ήδη και είναι οκ!

Το twrp το βρήκα, αλλα δε λέει πως το κάνεις εγκατάσταση...

Να το κατεβάσω στο κινητό ή μέσω υπολογιστή;

Βασικά θέλω να εγκαταστήσω την miui v7 g4s port και εκεί λέει να χρησιμοποίησε το twrp.

Ο οδηγός επιβίωσης του gerstavros είναι μάλλον πολύ παλιός...

Εγώ εγκατεστησα με το εργαλείο της jiayu ενα cwm recovery carliv και μετα εκανα εγκατάσταση μια official 4.4.2 KitKat, χωρίς wipe ή κάτι άλλο.

Τώρα θέλω να πάω ένα βήμα παραπέρα και να βάλω την miui v7... Αλλά κόλλησα στο twrp....

Και κάτι άσχετο.... Πως καταλαβαίνουμε αν λειτουργεί το gps ή αν έχει πρόβλημα;

Σε ευχαριστώ αερικό

Τα περισσοτερα βηματα τα εχεις ηδη κανει.. αφου εχεις κατεβασει και εχεις εγκατεστημενο το CWM Carliv τωρα κατεβασε το TWRP 2.8.6.0 που ειναι ενα αρχειο zip, και αφου το εχεις μεσα στην καρτα του κινητου σου, θα το κανεις εγκατασταση απο το CWM Carliv.. Τοτε μετα την εγκατασταση θα δεις οτι απο το μενου που ειχες στο Recovery (Carliv) θα εχει αλλαξει σε TWRP. Μετα κατεβαζεις την ROM που θελεις (η οποια παλι θα ειναι σε zip αρχειο, την τοποθετεις στο κινητο σου) και πλεον μεσα απο τον "νεο" Recovery που θα εχεις, το TWRP, θα την κανεις εγκατασταση (βασει οδηγιων παντα και μετα απο wipes σε Data, cache και dalvik cache) και θα ειναι μετα ΟΚ.

Για το GPS μην περιμενεις και πολλα πολλα.. απλα εγω αυτο που εχω κανει ειναι μια εγκατασταση το Faster GPS απο το play store, στο οποιο δινω τις απαραιτητες ρυθμισεις (Europe, Greece) και μετα βγαινω σε καθαρο ουρανο για πρωτη φορα για να κλειδωσει δορυφορους και αφου βρει μερικους (την πρωτη φορα παντα αργει να κλειδωσει δορυφορους) μετα το χρησιμοποιω κανονικα, γιατι κλειδωνει πιο γρηγορα πλεον..

Edited by Aeriko
Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο busy box μου έδειχνε οτι έβρισκε καμια 13 δορυφόρους αλλά δεν ήξερα αν κλείδωνε....

Αύριο θα βαλωτην καινούρια ρομκαι θα δοκιμασω ξάνα με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης να δω τι θα γίνει. Σε ευχαριστώ.

Την έκανα τη χαζομάρα. Εκανα update ota και τώρα έχω μια μαύρη οθόνη... Δε μπαίνει σε twrp. Εστειλα pm στον vatsilos μήπως μπορεί να βοηθήσει...

Οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια είναι σωτήρια.

Χαιρετω την παρεα των G4S!!!

Εχω ενα θεματακι με 1 απο τα 2 κινητα που εχουμε στην κατοχη μας...(οικογενειακα) και δεν ξερω τι να κανω...

Εχουμε και λεμε : το κινητο κανει "κοληματα" και επανεκινησεις σε ασχετους χρονους και πραξεις δοκιμασα και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, βελτιοθηκε μεν για λιγο καιρο αλλα αρχισε παλι τα ιδια...αν οχι χειροτερα

Ελεγα να κανω αναβαθμιση σε 4.4 απο αυτο που εχει

4.2.2 (MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V21.P22 2014/03/27) Κernel 3.4.39 (G4S 20140410-165225)

αλλα που βρηκα της οδηγιες απο gevstavros2 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405) δεν μπορω να το ξεκινησω...

ακουω και προτασεις τι μπορει να ειναι..

Ευχαριστω εκ τον προτερων...και εαν θελει και μπορει να με βοηθησει τπτ απο το teamviewer στειλτε μου πμ

Windows 10 64x

Nokia 3410(το αδιαλακτο)-->Nokia 3210 classic RIP(νερο) -->Nokia 5800 RIP(φορτηγο)-->Jiayu G4s-->Xiaomi Redmi Note 4X 3/32 lost-stolen?-->Back to Jiayu G4s-->NEXT PLZ...

Βεβαία εγώ Καμμένος είμαι, χαλιά τα έκανα, άλλα εσύ να είσαι πιο προσεκτικός. Βάζεις το twrp από το site needrom. http://www.needrom.com/category/jiayu/g4s/. Μετά κατεβάσεις την Ρομ που θέλεις απο το ίδιο site. Την γραφείς στην external SD. Και διαβάσεις μερικά μυνήματα πιο πίσω....

μαλλον δεν τα ανεφερα καλα.....

επειδη εκανε επανεκινησεις πηγα να κανω την αναβαθμηση οχι μετα, και κατι με το driver του κινητου δεν ειχα κανει μλλον καλα την πρωτη φορα γιατι το συνδεω κλειστο που λενε οι οδηγιες ακουγετε που συνδεεται και μετα αποσυνδεεται αμεσως.

Αλλιως απο τον υπολογιστη δεν γινεται; πρεπει να το κανω απο το κινητο;

Nokia 3410(το αδιαλακτο)-->Nokia 3210 classic RIP(νερο) -->Nokia 5800 RIP(φορτηγο)-->Jiayu G4s-->Xiaomi Redmi Note 4X 3/32 lost-stolen?-->Back to Jiayu G4s-->NEXT PLZ...

Πρέπει να κανείς restart και disable signature με το 7 για windows 10 για να παίξουν οι mediatek driver's

~πείτε λίγο πληροφορίες για την ρωσική έχει ελληνικά? Πως πάμε 5.1.1? Αν πάμε μπορούμε να γυρίσουμε 4.4? Να περιμένω λίγο ακόμα μιας και του batsilo είναι σταθερή?

Πρέπει να κανείς restart και disable signature με το 7 για windows 10 για να παίξουν οι mediatek driver's

~πείτε λίγο πληροφορίες για την ρωσική έχει ελληνικά? Πως πάμε 5.1.1? Αν πάμε μπορούμε να γυρίσουμε 4.4? Να περιμένω λίγο ακόμα μιας και του batsilo είναι σταθερή?

πως ακριβως το κανουμε στα 10; το googlαρα αλλα δεν βρηκα κατι στα 10

..~πείτε λίγο πληροφορίες για την ρωσική έχει ελληνικά? Πως πάμε 5.1.1? Αν πάμε μπορούμε να γυρίσουμε 4.4? Να περιμένω λίγο ακόμα μιας και του batsilo είναι σταθερή?

Την εχω δοκιμασει αλλα εχει καποια θεματακια ακομη.. για μενα μεγαλο μειoνεκτημα ειναι οτι δεν μπορεις να απενεργοποιησεις την μια απο τις 2 καρτες sim, διοτι εχοντας στο κινητο μου 2 καρτες (Vodafone & Cosmote), στην δουλεια μου επειδη δεν πιανει σχεδον καθολου η Vodafone απενεργοποιω μονο εκεινη τη SIM για να μην μου τρωει πολυ μπαταρια ψαχνοντας σημα.. Επισης δευτερευων προβλημα (για μενα παντα) ειναι οτι μετα απο flight mode off ξαναζηταει PINs..

Φυσικα υπαρχουν κι αλλα bugs οπως αναφερουν αλλοι χρηστες (τα οποια για μενα επειδη δεν τα χρησιμοποιω δεν μου δημιουργουν προβλημα)

Bugs:

Youtube official client playback 360p

Screen Recording

FM Radio only plays headphones

VPN

Bluetooth LE

πως ακριβως το κανουμε στα 10; το googlαρα αλλα δεν βρηκα κατι στα 10

Πατά στο youtube

How to install mediatek USB driver windows 10

Review cyabogebmod 12.1 απο το γνωστό ρωσικό Σιτέ

Μέσα σε 40 λεπτα έκανε φουλ μπακαπ απο το Στόρε όλα δουλευουν κανονικά εκτός απο τα μπαγκ που γράφουν

Πολύ καλη πρωτη εντύπωση αν και έχρι μόλις 20 λεπτα που άνοιξε.....

Άποψη μου το mui7 είναι ποιο κομψό κάπως χοντροκομμένο το βλεπω

Edited by Floudas

Περιμενω απο Batsilos να ασχοληθει με CM 12.1 μπας και εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη ROM απο εκεινη στο NeedROM..

Γενικα η εταιρια ειναι απαραδεκτη που μετα απο τοσο καιρο που εχει βγει στην αγορα το κινητο δεν προεβει στην ενημερωση του λογισμικου του σε σχεση με αλλες κινεζικες παλι συσκευες που εχουν πλεον και official την CM 12.1

Περιμενω απο Batsilos να ασχοληθει με CM 12.1 μπας και εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη ROM απο εκεινη στο NeedROM..

Γενικα η εταιρια ειναι απαραδεκτη που μετα απο τοσο καιρο που εχει βγει στην αγορα το κινητο δεν προεβει στην ενημερωση του λογισμικου του σε σχεση με αλλες κινεζικες παλι συσκευες που εχουν πλεον και official την CM 12.1

Σωστά μόνο ο Batsilos μπορεί να βοηθήσει επειδή έχω βάλει όλες τις ROM που έχουν βγει και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα η ROM αυτη κάποια στιγμή κολλαει έχει τα θέματα της τα οποία δεν τα βλέπεις από την αρχή. Lollipop θα βάλω μόνο αν ασχοληθεί ο Batsilos.

Το ξανά γύρισα στου batsilos. Ολα καλά. Δε με εντυπωσίασε ή cm 12.1 χοντροκομμένη θέλει δουλειά ακόμα

Με έσωσε ο batsilos. Ας είναι καλά το παλικάρι. Τελικά με το θέμα gps γίνεται τίποτα, να ψάξω ή ......

Τίποτα.

Τζάμπα θα παιδευτείς.

Στο λέω εκ πείρας

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Από vickmall μόνο με PayPal πληρώνεις ? Το PayPal παίζει??? Ασχετο αλλά.....

Περνάει στο Vickmall

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Καλημέρα σε όλους!

Πριν λίγες μέρες πέρασα την MIUI v7 (http://www.needrom.com/download/miui-v-7-jiayu-g4s-multi/) η οποία δουλεύει άψογα εκτός από το ότι δεν έχω 3G στη δεύτερη slot (πήγα στο Γερμανό για να μου αλλάξουν τη SIM σε micro-SIM και έχουν, λέει, έλλειψη).

Επειδή μου άρεσε πολύ το MIUI σε σχέση με Stock 4.4.2, σκέφτομαι τώρα να περάσω την MIUI v7 του batsilos που είναι και δικό μας παιδί. Ποιος από εσάς τη φοράει στο κινητό του να μου πει εντυπώσεις; Και κυρίως αν παίζει 3G και στις δυο slots?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Η ρομ είναι πολύ καλή σταθερή και δ έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα mi εκτός από το ότι δε είναι mi δηλαδή δ μπορείς να χρησιμοποίησεις το mi sto pc

Klain

Μπαταρία μια χαρά

Ενα μειών είναι ότι δε έχει smart awake αν και δ ξέρω αν το έχουν τα mi

Βαλτην φίλε και ο batsilos εδώ είναι και θα μας φτιάχνει!

Για το ίντερνετ δ μπορώ να σου πω γιατί και εμένα το ίδιο μου είπαν πάντως στο slot 1 παίζει κανονικά

Edited by Floudas

Η ρομ είναι πολύ καλή σταθερή και δ έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα mi εκτός από το ότι δε είναι mi δηλαδή δ μπορείς να χρησιμοποίησεις το mi sto pc

Klain

Μπαταρία μια χαρά

Ενα μειών είναι ότι δε έχει smart awake αν και δ ξέρω αν το έχουν τα mi

Βαλτην φίλε και ο batsilos εδώ είναι και θα μας φτιάχνει!

Μήπως ξέρεις αν παίζει 3G στη δεύτερη slot?

Το Smart Wake δε με απασχολεί, ποτέ δεν το χρησιμοποίησα... :)

Επίσης, χρειάζεται αλλαγές στα partition (με το base tool) ή περνάει κανονικά;

Μήπως ξέρεις αν παίζει 3G στη δεύτερη slot?

Το Smart Wake δε με απασχολεί, ποτέ δεν το χρησιμοποίησα... :)

Επίσης, χρειάζεται αλλαγές στα partition (με το base tool) ή περνάει κανονικά;

Εχεις partition την εσωτερική μνήμη ?

Αν ναι

Δ το ξέρω να σου απαντήσω.....

Εχεις partition την εσωτερική μνήμη ?

Αν ναι

Δ το ξέρω να σου απαντήσω.....

Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στα partitions του κινητού.

Ακολούθησε πιστά της οδηγίες του Βασίλη στο needrom νομίζω περνώντας το official KitKat πρώτα, θα φτιάξει τα κατάλληλα partitions και μετά θα βάλεις τη Ρομ του Βασίλη.

Στις οδηγίες γράφει:

"You must first install official Jiayu kitkat if you come from Jellybean (to make the partitions correct)"

Εγώ από 4.2.2 που είχε το κινητό όταν το αγόρασα πριν ένα χρόνο πήγα σε official kitkat με Flash tool και από τότε όλες οι rom που έχω δοκιμάσει είναι μέσω recovery. Δεν ασχολήθηκα ξανά με flash tool. Άρα φαντάζομαι θα είμαι OK... Μια δοκιμή θα μας πείσει :P

Κανείς μια απάντηση για το 3G στη slot 2?